China Xi'an Nutrendhealth Biotechnology Co., Ltd is een professionele hightech onderneming die zich toelegt op onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop van plantaardige extract-actieve ingrediënten en microbiële fermentatieproducten.

         Company Building.jpg        Company Hall.jpg        World trade department.jpg            

Het bedrijf vertrouwde op de hoge kwaliteit en rijke natuurlijke rijkdommen van de Chinese Qinba-berg, de voordelen van traditionele Chinese kruidengeneeskunde, het wetenschappelijk onderzoek en technische ondersteuning, evenals de vierde vierde militaire medische universiteit van Xi'an, Tang Du Hospital, The Institute of Life of Northwestern Polytechnical University, Xianyang Medical College en andere instellingen, we zullen ons inzetten voor de wereldwijde farmaceutische, gezondheidsproducten, cosmetica, functionele voeding, drank, voedingssupplementen, pigmenten, natuurlijke zoetstoffen, diergeneesmiddelen en andere industrieën om een hoge kwaliteit en betrouwbare kwaliteit te bieden levering van grondstoffen. Het bedrijf heeft eigen onafhankelijke import- en exportrechten, de producten zijn geëxporteerd naar bijna 40 landen en gebieden, waaronder de VS, EU, Japan, Zuid-Korea, het Midden-Oosten en Zuidoost-Azië.


         Qinling botanical garden.jpg         natrural resources.jpg        natural resources.jpg

Als wereldwijde leverancier omvatten onze belangrijkste producten: Phosphatidylserine, Acanthopanax Senticosus Extract, Kurkuma Extract Curcumin, Lion's Mane Mushroom Extract, Natural Schisandria Extract, Epimedium Extract Icariin, Saw Palmetto Extract, He-Shou-Wu (Fo-Ti Root) Extract, Tribulus Terrestris-extract en natuurlijk Pyrethrum-extract Pyrethrin .

Naast de bovenstaande producten, kunnen we ook de andere plantenextracten leveren volgens de monsters of de exacte eisen van de klanten nodig hebben. We staan er altijd op om de productkwaliteit voor elke stap tijdens de productie nauwkeurig te controleren. We blijven communiceren en uitwisselen op biotechnisch en landbouwtechnisch gebied met relevante afdelingen in binnen- en buitenland, we hopen dat ons bedrijf gestaag vooruit kan gaan in de grote gezonde industrie.

We hebben altijd het gevoel dat alle succes rechtstreeks verband houdt met de kwaliteit en de service van de producten die we aanbieden. We voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen zoals vastgelegd in ISO9001, ISO14000: 14001 SGS, KOSHER, HALLA-richtlijnen en ons strenge kwaliteitscontrolesysteem.

Het bedrijf zal voldoen aan de ontwikkelingstrend van de samenleving, wortel in het belangrijkste aspect van de hele gezonde industriële keten, met hardwerkende, strikte kwaliteitscontrole systerm, eerlijkheid betrouwbare, duurzame innovatie, warme en attente service om de mens te voorzien van puur natuurlijk, groen en gezonde voedingsoplossingen.Doel van het bedrijf: om de mensen gezonder te laten leven!

Bedrijfsfilosofie:

1: Creëer waarden voor klanten;

2: Creëer kansen voor partners;

3: Creëer rijkdom voor gemeenschap.

Nutrendhealth zal de sociale verantwoordelijkheden positief nemen, het milieu beschermen, de voedselveiligheid handhaven, om een verantwoordelijke sociale onderneming te maken.

Bedrijfswaarden: loyaliteit, betrouwbaar, teamwerk, verantwoordelijk, doorzettingsvermogen, innovatie

Bedrijf visie:

1. Om de beste producten en diensten voor mensen te leveren;

2. Om het bedrijfssysteem constant te verbeteren, bedrijfsgebieden uit te breiden, de ontwikkelingsstichting te consolideren;

3. Om het merk "Nutrendhealth" op te richten, zijn 'internationale reputatie te verbeteren, honderd jaar' Nutrendhealth 'te creëren;

4. Om rijkdom te creëren en bij te dragen aan de gemeenschap!