Onze fabriek heeft een complete set productielijnen voor multifunctionele plantenextracten, evenals dynamische tegenstroomextractie, macroporeuze geconcentreerde waterextractie, concentratie met twee effecten, statische extractie, kolomscheidingstechnologie, membraanscheidingstechnologie, efficiënte tegenstroomextractie, magnetron drogen, sproeidrogen technologie en andere geavanceerde productie-apparatuur, en heeft ook meerdere onafhankelijke workshops van de selectie van grondstoffen, pletten, extraheren, verfijnen tot het eindproduct drogen, zeven, mengen, inspecteren en verpakken, deze om de stabiliteit van de productkwaliteit te waarborgen van alle aspecten is het bedrijf sterk in technische sterkte met een volledige productspecificaties. we hebben een geavanceerde extractietechnologie in het toonaangevende niveau, het kan worden geëxtraheerd en verwerkt in een verscheidenheid aan fabrieken met een jaarlijkse productiecapaciteit van bijna 3.000 ton.


          factory gate.JPG           workshop.png           workshop1.png

          workshop2.png           workshop3.png           workshop4.png


Het R & D-centrum heeft krachtige vloeistofchromatografie, UV-zichtbare spectrofotometer, gaschromatograaf, magnetische aandrijfautoclaaf en andere geavanceerde testen, laboratoriumapparatuur.


          test equipment.png           test equipment1.png           test equipment2.png

          test equipment3.png           test equipment4.png           test equipment5.png

Als wereldwijde leverancier omvatten onze belangrijkste producten: Phosphatidylserine, Acanthopanax Senticosus Extract, Kurkuma Extract Curcumin, Lion's Mane Mushroom Extract, Natural Schisandria Extract, Epimedium Extract Icariin, Saw Palmetto Extract, He-Shou-Wu (Fo-Ti Root) Extract, Tribulus Terrestris-extract en natuurlijk Pyrethrum-extract Pyrethrin.

We hebben altijd het gevoel dat al het succes van onze fabriek direct gerelateerd is aan de kwaliteit van de producten die we produceren. We voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen zoals vastgelegd in ISO9001, ISO14000: 14001 SGS, KOSHER, HALLA-richtlijnen en ons strenge kwaliteitscontrolesysteem.

We blijven ook uitwisselen in biotechnische en landbouwtechnieken met de relevante afdelingen in binnen- en buitenland, om de geavanceerde en betrouwbare leverancier in de wereld te zijn!

We waarderen het dat u onze fabriek kunt bezoeken!


Pakket:

package.png

Magazijn:

warehouse.png

Verzending:

shipping ways.jpg