Durian Fruit Poeder

Durian Fruit Poeder

Naam : Durian-fruitpoeder
Oplosbaarheid in water: 100% oplosbaar in water
Smaak: typische kleur en smaak
Actief bestanddeel: eiwitten, vezels, vitamines, mineralen, enz
Kruidenbron: Durio zibethinus
Gebruikt deel: fruit
Specificaties: 80-120 mesh
Uiterlijk: lichtgeel tot gebroken wit poeder
Testmethode: TLC

Productdetails

Naam : Durian-fruitpoeder

Oplosbaarheid in water: 100% oplosbaar in water

Smaak: typische kleur en smaak

Actief bestanddeel: eiwitten, vezels, vitamines, mineralen, enz

Kruidenbron: Durio zibethinus

Gebruikt deel: fruit

Specificaties: 80-120 mesh

Uiterlijk: lichtgeel tot gebroken wit poeder

Testmethode: TLC


Omschrijving:

Durian is rijk aan eiwitten, vetten, koolhydraten en cellulose. Het bevat ook vitamine A, vitamine B, vitamine C, vitamine E, foliumzuur, niacine, anorganische elementen zoals calcium, ijzer, fosfor, kalium, natrium, magnesium, selenium, enz. Het is een tropische vrucht met een hoge nutriëntendichtheid en balans. Moderne medische experimenten hebben aangetoond dat een eiwithydrolase in het sap en de schil van durian de penetratie van medicijnen in de laesie kan bevorderen, ontstekingsremmend en anti-oedeem is en de bloedcirculatie verbetert.

Functie:

1. Durian bevat veel suiker, evenals een verscheidenheid aan vitamines, vetten, calcium, ijzer en fosfor. Verzwakte vrienden kunnen durian eten, durian kan de energie en voeding aanvullen die het lichaam nodig heeft om het effect van versterking van het lichaam, voedende yin en voedende yang te bereiken. Na de ziekte en vrouwen kunnen worden gebruikt om het lichaam na de bevalling te voeden.

2. De durian-vrucht bevat naast tryptofaan een compleet assortiment aminozuren, rijk aan inhoud, bevat ook 7 soorten essentiële aminozuren, waarvan het glutamaatgehalte bijzonder hoog is. Glutamaat is betrokken bij zijn anabolisme, dat de immuunfunctie van het lichaam kan verbeteren, de zuur-basebalans van het lichaam kan reguleren en het vermogen van het lichaam om zich aan te passen aan stress kan verbeteren. De reden waarom durian fruit een sterk en heilzaam effect op het menselijk lichaam heeft, naast het bevatten van een rijk heilzaam element zink, enz., Zou ook een synergetische rol moeten spelen met de aromacomponenten en andere voedingsstoffen die het bevat.

3. Durian is een hete vrucht, na het eten kan een rol spelen bij het bevorderen van de bloedsomloop en het verdrijven van kou, verlichten menstruatiepijn, vooral geschikt voor vrouwen met verkoudheid en dysmenorroe. Tegelijkertijd kan de hitte van durian de kou van de buik verbeteren en de stijging van de lichaamstemperatuur bevorderen, wat erg handig is voor vrienden met een koude constitutie.

4. De speciale smaak van durian, hoewel controversieel, maar deze rijke geur heeft een groot effect van durian gecreëerd, is smakelijk, bevordert de eetlust.

5. Durian bevat zeer rijke voedingsvezels, kan stoelgang, behandeling van constipatie bevorderen. Er moet echter worden opgemerkt dat het eten van durian om constipatie te behandelen, drinkwater kan vereisen. Anders kan de rijke vezel water opnemen en het vocht in de darmen absorberen. De rij kan moeilijker zijn.

6. De fysiologische functie van vitamines in durian fruit en het effect ervan op bepaalde ziekten kan niet worden genegeerd. Durian-fruit bevat ook essentiële minerale elementen. Onder hen zijn kalium en calcium bijzonder hoog in gehalte en kunnen hoge bloeddruk voorkomen en behandelen.

Toepassing:

1. Ontbijt en ontbijtgranen

2. Desserts, ijsjes en yoghurt

3. Warme en koude dranken (droge mix en klaar om te drinken)

4. Cake en koekje

5. Kauwen en kauwgom

6. Vitaminen en supplementen

Hot Tags: durian fruit poeder, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like