Sinaasappelsap poeder

Sinaasappelsap poeder

Productnaam: sinaasappelsap poeder
Uiterlijk: lichtoranje poeder
Oplosbaarheid in water: 100% oplosbaar in water
Smaak: typische kleur en smaak
Actief bestanddeel: eiwitten, vezels, vitamines, mineralen, enz
Gebruikt deel: fruit
Specificaties: 80-120 mesh
Testmethode: TLC

Productdetails

Productnaam: sinaasappelsap poeder

Uiterlijk: lichtoranje poeder

Oplosbaarheid in water: 100% oplosbaar in water

Smaak: typische kleur en smaak

Actief bestanddeel : Eiwitten, vezels, vitamines, mineralen, enz

Gebruikt deel: fruit

Specificaties: 80-120 mesh

Testmethode: TLC

Omschrijving

Sinaasappels zijn zoet, zuur en koel. Het heeft het effect van dorst, smakelijk en qi. Normale mensen eten sinaasappels of drinken sinaasappelsap na de maaltijd. Ze hebben het effect van vettig, voedsel elimineren, dorst lessen en ontnuchteren.

Functie

Sinaasappelsap bevat veel vitamine C en caroteen, die de weerstand van het lichaam kunnen verbeteren en ook vetoplosbare schadelijke stoffen uit het lichaam kunnen verwijderen. Het is een bekende anti-oxidant. Het kan scheurbuik voorkomen, de vorming van kankerverwekkende stoffen remmen, de bloedvaten verzachten en beschermen, de bloedcirculatie bevorderen, cholesterol en bloedlipiden verlagen. Daarom drinken mensen met hyperlipidemie, hypertensie en arteriosclerose vaak sinaasappelsap.

De rijke fructose in sinaasappelsap kan de sterkte snel aanvullen, terwijl tot 85% van het water dorstiger en verfrissend is. Het toevoegen van het juiste zout aan drank is effectiever.

voordelen

1. Laat de keel drogen, maak mensen verfrissend en comfortabel. Geschikt voor mensen met een droge mond, droge ogen, overmatige gedachten, gebrek aan slaap en overmatige spraak.

2. spijsvertering: helpt de afscheiding van maagzuur en de spijsvertering van voedsel, geschikt voor de behandeling van voedingsstagnatie.

3. Laxeermiddel: cellulose kan de peristaltiek van de darmwand bevorderen, de spijsvertering bevorderen en droge ontlasting voorkomen. Het kan de darmen smeren en stoelgang stimuleren. Houd de ontlasting in de darmen vochtig voor gemakkelijke toegang. B-vitamines kunnen de afscheiding van spijsverteringssap bevorderen, darmperistaltiek handhaven en bevorderen, en stoelgang vergemakkelijken.

4. Ontgassing en zwelling: Shunqi omlaag, gasbreedte en gasontlasting

5. Anti-kanker: Citrusvruchtensap, vooral de flavonoïden in sinaasappel- en sinaasappelsap, kunnen de proliferatie van cellen zoals borstkanker en longkanker effectief remmen.

Toepassing:

1. Gebruikt voor fruitsapdranken.

2. gebruikt voor gezondheid geneeskunde.

3. Gebruikt voor baby of babyvoeding, veel veiliger en gezondheid.

4. gebruikt voor gepofte voedsel, bakken voedsel en etc.

5. Gebruikt om wheaten voedsel te koken.

6. Gebruikt als specerij

7. Gebruikt voor productie pangoods.

Hot Tags: sinaasappelsap poeder, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like