Een verrassende ontdekking vond dat Quantum dots uit thee extracten de groei van longkanker cellen konden remmen.

- May 31, 2018-

Een internationaal team gemengde thee extracten en verbindingen voor de productie van organische Quantum dots, waaruit bleek dat deze Quantum dots waren goedkoper, eenvoudiger en minder toxische bijwerkingen. De verrassendste verrassing was dat de Quantum dots ook de groei van longkanker cellen in het experiment inhiemde. De quantum dot is een zeer kleine nanodeeltjes (met een breedte van minder dan 10 nanometer), slechts 1/4000 van de breedte van het menselijk haar. Vanwege de speciale optische kenmerken, het heeft een brede commerciële toepassing, van sensor, zonnecel, televisie tot mobiele telefoon oplader, zelfs in het medische gebied. De fluorescerende eigenschappen kunnen artsen helpen nauwkeurig "verlichten" tumoren.

Grean tea extract.jpgHet probleem is dat het proces van het produceren van Quantum dots niet zo goed is, zoals een colloïdale oplossing synthese (colloïdale synthese), die vaak bestaat uit gevaarlijke biochemische stoffen. Maar een nieuwe internationale team studie, samengesteld uit Swansea University en het K. S. Rangasamy Institute of Technology in India, laat zien dat we Quantum dots kunnen maken met behulp van verlaten theeblaadjes, en het proces is meer niet giftig en eenvoudig. De bekende thee bevat een verscheidenheid aan verbindingen, met inbegrip van polyfenolen, aminozuren, vitaminen en antioxidanten. Wetenschappers mengen nu thee extracten met cadmium sulfaat (CdSO4) en natriumsulfide (Na2S) voor de productie van cadmium kwantum stippen; vervolgens hebben onderzoekers Quantum dots op longkanker cellen toegepast om ze te testen op het "verlichten" van de tumor. Hoe het effect is.

Het team ontdekte snel dat de kwantum stippen die werden geproduceerd uit het thee-extract een niet-toxisch substituut voor de kwantum stippen van chemicaliën konden zijn, die beide dezelfde uitstekende fluorescentie eigenschappen hadden; het meest verrassende team was echter dat ze niet verwachtten dat deze kwantum stippen de groei van longkanker cellen remmen, omdat de kwantum stippen in kanker geïnfiltreerd werden. In cel nanopores sterven 80% kankercellen.

Het maken van Quantum dots uit thee extracten is een eenvoudigere, goedkopere, minder giftige manier om Quantum dots te maken van thee extracten. "BBC" meldt dat de kosten van chemische synthese van Quantum dots daalt op 250 ~ 500 pond per microgram, maar de kosten van organische Quantum dots is slechts 10 pond per microgram, en het ook per ongeluk remt kanker. De functie van cellen wordt niet gebruikt om zich zorgen te maken over giftige cellen in het medische veld.

Longkanker is een van de meest overlevende ziekten in veelvoorkomende kankers. Hoewel nieuwe organische kwantum stippen momenteel alleen remmen kankercellen in laboratorium Petri schalen, het kan jaren duren voor echte commerciële toepassingen, maar het team is actief op zoek naar een enzym dat Quantum dots kan leveren aan levende kanker, als alles gaat goed, menselijke klinische proeven kunnen worden uitgevoerd in ongeveer 2 jaar, en misschien in 10 jaar kunnen we een volledig nieuwe behandeling te krijgen.


Welkom om contact met ons op te nemen:nutrend@nutrendhealth.com