Verwacht wordt dat Curcumine de ruggengraat van sportvoeding wordt

- Jun 06, 2018-

Van de verschillende gezondheidseffecten die gepaard gaan met lichaamsbeweging, zijn consumenten zich meer bewust van gewrichtsgezondheid en ondersteuning van pijn en ontsteking. In de Verenigde Staten staat curcumine bijvoorbeeld op de derde plaats in de top 10 van best verkopende grondstoffen voor gezonde gewrichten uit natuurlijke kanalen. Curcumine kwam ook op de derde plaats in de top 10 van gewrichtsingrediënten die worden verkocht via speciale voedingskanalen. Curcumine staat op de zesde plaats in de top 10 van gezondste ingrediënten die via meerdere kanalen worden verkocht. Curcumine staat op de eerste plaats wat betreft pijn en ontsteking, natuurlijke kanalen en speciale voedselkanalen.

curcumin.png

De toepassing van curcumine in sportvoeding heeft steeds meer aandacht getrokken, maar het is nog steeds een klein aantal producten. Er zullen steeds meer marktkansen zijn voor producten die de problemen van fysiek functioneren en fysiek herstel willen oplossen. Gezien het feit dat consumenten steeds meer transparante sportvoedingsformules gebruiken, zal de vraag naar natuurlijke producten, plantaardige bronnen van curcumine, die gemakkelijker door consumenten zullen worden geaccepteerd, en een groot aantal klinische onderzoeken en bewijsmateriaal het vertrouwen van consumenten verdiepen.

healthy sports .png

Verschillende bekende curcumine-productontwikkelaars over het positieve onderzoek naar curcumine en sportgerelateerde gezondheidsvoordelen, evenals gerelateerde producten bij de ontwikkeling van positieve oplossingen, en bevorderen actief de rol van curcumine in sportvoeding, zoals in Vitafoods Europe tentoonstelling gehouden in niet lang geleden heeft Omni Active speciaal curcumine geïntroduceerd voor nutritionele gezondheidsvoordelen en toont het zijn marktpotentieel op het gebied van sportvoeding, inhoud omvat bloedstroom en circulatie, spierprestaties, uithoudingsvermogen en anti-vermoeidheid, enz., dit zijn de sleutel tot verbetering prestaties en ondersteunen de positieve levensstijlfactoren.

Op dit moment zijn sportgerelateerde curcuminezorgproducten op de Europese en Amerikaanse markt geïntroduceerd. Met de verdieping van het onderzoek en de positieve ontwikkeling van de ontwikkelaars, wordt van curcumin verwacht dat het in de toekomst de ruggengraat wordt van de nieuwe generatie sportvoeding!