One:Remdesivir kan een speciaal effect medicijn Remdesivir is echt effectief tegen nieuwe coronavirus

- Apr 30, 2020-

Eerder keurden de Verenigde Staten remdesivir goed als weesgeneesmiddel. Japan heeft remdesivir goedgekeurd als een nieuw kroonbehandelingsmedicijn. Wat is deze remdesivir? Is het echt effectief tegen NVC? Op de 29e lokale tijd, de directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) Foch zei dat de klinische proeven van remdesivir bereikte de belangrijkste evaluatie indicatoren en had een aanzienlijk positief effect op het verkorten van de hersteltijd van patiënten met nieuwe kronen. Er wordt gemeld dat een totaal van 1063 patiënten uit meerdere landen in de wereld deelgenomen aan het onderzoek, en de resultaten toonden aan dat de groep met behulp van reducyvir hersteld 31% sneller dan de controlegroep. Onder invloed van het goede nieuws steeg de beurskoers van Gilead Science met 5,7%. Op 23 april publiceerde de WHO-website onverwacht de resultaten van een ernstige klinische studie van redoxivir in China, waaruit bleek dat redoxivir niet effectief was bij de behandeling van patiënten met ernstige nieuwe coronaire longontsteking, maar het nieuws werd al snel verwijderd.

 

Welk bedrijf produceert remdesivir?

 

Remdesivir is een geneesmiddel onderzocht door Gilead Scientific.

 

Japanse regering zal goedkeuren remdesivir als een nieuwe behandeling

 

Een Japanse overheidsfunctionaris zei dat de drug zal worden onderworpen aan "speciale goedkeuring" dat het herzieningsproces vereenvoudigt op voorwaarde dat het in het buitenland wordt goedgekeurd. remdesivir zal naar verwachting de eerste nieuwe kroonbehandeling drug beschikbaar in Japan. Er wordt gemeld dat op 10 april, de New England Journal of Medicine publiceerde een studie die zei dat onder de 53 patiënten (68%) die in het ziekenhuis waren opgenomen met ernstige nieuwe coronaire longontsteking behandeld met remdesivir, klinische verbetering werd waargenomen. Er waren echter 32 patiënten met bijwerkingen, goed voor ongeveer 60%.

 

Remdesivir is goedgekeurd als weesgeneesmiddel in de Verenigde Staten

 

Eerder, op 24 maart, Beijing tijd, de officiële website van de Amerikaanse Food and Drug Administration database bleek dat de onderzochte antivirale therapie remdesivir ontwikkeld door Gilead Science Company werd goedgekeurd als een weesgeneesmiddel, en de indicatie is coronavirus ziekte 2019. (COVID-19). Het is duidelijk dat weesgeneesmiddelen verwijzen naar sommige geneesmiddelen die specifiek worden gebruikt om zeldzame ziekten te genezen of te behandelen/ te bestrijden. De status van weesgeneesmiddel kan ook voorkomen dat een farmaceutisch bedrijf het geneesmiddel binnen 7 jaar voorimitatie van het geneesmiddel voor behandeling op het gebied van goedgekeurde indicaties nabootst. Er zijn 7 jaar van de markt exclusieve octrooien. Sinds 1983 heeft de Amerikaanse FDA een groen kanaal voor onderzoeksprojecten op wezen om het goedkeuringsproces te versnellen.