Deel vier: Hoeveel antivirale plantenextracten weet je?

- Mar 13, 2020-

Hoeveel antivirale plantenextracten ken je?


4.Trichosanthin is een soort plantaardig eiwit dat voornamelijk bestaat uit "ribosomal inactiverend eiwit", dat specifiek werkt op het eiwittoxine van eukaryotische celribosomtale remmende eiwitten, een breed spectrum van antivirale activiteit heeft en alleen actieve ketens heeft. Er is geen celbindende keten, dus het kan alleen binden aan met virussen geïnfecteerde cellen en geen bijwerkingen veroorzaken op normale cellen. Ervaringexperimenten hebben aangetoond dat "ribosomal inactiverend eiwit" het influenzavirus, het hepatitisvirus, het mazelenvirus, het beenmerg poliovirus, het Japanse encefalitisvirus en het adenovirus kan remmen. In het bijzonder, studies hebben aangetoond dat variola eiwit sterk kan remmen de replicatie van HIV, en heeft ook een remmend effect op HIV in monocyten / macrofagen, heeft minder bijwerkingen op normale cellen, en produceert geen resistentie tegen geneesmiddelen.


5.Zeewier polysachariden, lentinan, en Yunzhi polysachariden zijn de belangrijkste antivirale stoffen. Ze hebben significante antivirale effecten, vooral het remmende effect op HIV-1, kan remmen HIV-geïnduceerde syncytia vorming en omgekeerde transcriptie Enzym activiteit.


6.Grape seed extract, dat rijk is aan proanthocyanidinen, is een lid van de grote familie van bioflavonoïden. Proanthocyaniden in druivenpitextract kunnen de replicatie en expressie van hiv-1-virus in perifere bloedmononucleaire cellen remmen.


Tot slot, of het nu in de antivirale preventie-, behandelings- of herstelperiode is, de verbetering van onze eigen immuniteit zal het antivirale effect sterk beïnvloeden. Daarom moeten we zorgen voor een goede voedingstoestand en het versterken van de weerstand van het immuunsysteem, met name Het is momenteel in de gevaarlijke periode van Wuhan nieuwe type coronavirus infectie. U verwijzen naar de relevante voedingsaanbevelingen in de Experts on Diet Nutrition for Preventing New Coronavirus Infection van de Chinese Medical Association Parenteral Enteral Nutrition Branch (CSPEN). Naast eiwitrijke natuurlijke voedingsmiddelen en verse groenten en fruit, aanvulling van de juiste hoeveelheden van de gezondheid van voedingsmiddelen zoals samengestelde vitaminen, mineralen, en diepzee visolie om redelijke voeding te bieden en het verbeteren van de immuniteit van het lichaam.

--------------------------------------------------------

De antivirale plantenextracten:


Allicine, Echinacoside, Echinacea polyfenol, Witzuur, Vlierbessenextract,Trichosanthin, Zeewier polysachariden, Lentinan polysachariden, Yunzhi polysachariden, Druivenzaadextract anthocyanen.....

worden aangeboden door China Xi'an Nutrendhealth biotechnologie bedrijf Ltd, dieis toegewijd aan de extractie van natuurlijke planten voor vele jaren, hebben we uitstekend onderzoek in het verbeteren van de slaap, het verbeteren van de structuur van de darmflora, het verbeteren van de cardiovasculaire en cerebrovasculaire, verbetering van botgewrichten en anti-virus. Als u meer informatie wilt, neem dan contact op met de bellow informatie op:

 

E-mail:nutrend@nutrendhealth.com