Deel een: Wat is virus?

- Mar 13, 2020-

Wat is virus?


Virus is een niet-cellulaire levensvorm bestaande uit een lange keten van nucleïnezuren en een eiwitschaal, met een eenvoudige structuur en een klein individu, dat slechts één type nucleïnezuur (RNA of DNA) bevat, dat alleen parasitair kan zijn in levende cellen en zich kan voortplanten in een gerepliceerde vorm.


Het levensproces is voornamelijk verdeeld in: adsorptie → injectie (genetisch materiaal) → synthese (integratie in hostcel-DNA / omgekeerde transcriptie) → assemblage (met behulp van hostceltranscriptie van RNA, vertaling van eiwitassemblage) → release (een nieuwe gastheer infecteren). Zodra het virus de gastheercel verlaat, wordt het virus een chemische stof die geen levensactiviteit heeft en niet zelfstandig kan reproduceren.


--------------------------------------------------------------------------

De antivirale plantenextracten:


Allicine, Echinacoside, Echinacea polyfenol, Witzuur, Vlierbessenextract,Trichosanthin, Zeewier polysachariden, Lentinan polysachariden, Yunzhi polysachariden, Druivenzaadextract anthocyanen.....

worden aangeboden door China Xi'an Nutrendhealth biotechnologie bedrijf Ltd, dieis toegewijd aan de extractie van natuurlijke planten voor vele jaren, hebben we uitstekend onderzoek in het verbeteren van de slaap, het verbeteren van de structuur van de darmflora, het verbeteren van de cardiovasculaire en cerebrovasculaire, verbetering van botgewrichten en anti-virus. Als u meer informatie wilt, neem dan contact op met de bellow informatie op:

 

E-mail:nutrend@nutrendhealth.com