Deel drie: Hoeveel antivirale plantenextracten weet je?

- Mar 13, 2020-

Hoeveel antivirale plantenextracten ken je?


Er zijn niet veel klinisch effectieve antivirale geneesmiddelen, en de meeste van hen hebben sterke bijwerkingen, terwijl natuurlijke extracten afkomstig van voedsel worden algemeen erkend als met minder bijwerkingen, en kan worden gebruikt voor preventie, adjuvante therapie en Snelheid van herstel. Minimaliseer de bijwerkingen van het medicijn terwijl het herstel van de patiënt en symptoomverlichting worden versneld. In dit artikel zal de auteur zich richten op de effecten en mechanismen van verschillende gemeenschappelijke antivirale plantenextracten.


1.Garlic extract, knoflook is de meest bekende anti-virus voedsel, en de knoflook extract wordt ook op grote schaal gebruikt in een verscheidenheid van gezonde voeding. Knoflook bevat tientallen zwavelhoudende componenten, zoals allicine, allicine en ga zo maar door. Onder hen, allicine heeft inactiverende effecten op herpes simplex virus, vesiculaire stomatitis virus, menselijke rhinovirus, en parainfluenza virus, en knoflook extract toont ook sterke antivirale activiteit tegen menselijke cytomegalovirus.


2.Echinacea extract wordt gebruikt in Amerika als een adjuvans voor immunostimulanten en immuun modulatoren voor de adjuvante behandeling van verkoudheid en influenza, en heeft ook veel aandacht internationaal. Het verse geperste sap en wortelextract van Echinacea purpurea heeft een betere antivirale activiteit en kan het influenzavirus en het herpesvirus in de celkweek remmen. Het antivirale mechanisme is voornamelijk gerelateerd aan immuunstimulatie en antihyalurnidase.


3.Elderberry extract is rijk aan bioflavonoïden en anthocyanen, die de hemagglutinine van het virus en de activiteit van neuraminidase kunnen remmen die het celmembraan vernietigt, waardoor het virus niet binnendringt en zich verspreidt. Op dit moment worden veel anti-influenza geneesmiddelen ook onderzocht en ontwikkeld met NA protease als doelwit. Door de activiteit van NA protease te remmen, kan het virus zich niet verspreiden vanuit de gastheercel. Studies hebben aangetoond dat vlierbessen effectief kan remmen het vermogen van rode bloedcellen van influenza A en B om toxines te condenseren, waardoor het verminderen van het virus infectie.


----------------------------------------------------------

De antivirale plantenextracten:


Allicine, Echinacoside, Echinacea polyfenol, Witzuur, Vlierbessenextract,Trichosanthin, Zeewier polysachariden, Lentinan polysachariden, Yunzhi polysachariden, Druivenzaadextract anthocyanen.....

worden aangeboden door China Xi'an Nutrendhealth biotechnologie bedrijf Ltd, dieis toegewijd aan de extractie van natuurlijke planten voor vele jaren, hebben we uitstekend onderzoek in het verbeteren van de slaap, het verbeteren van de structuur van de darmflora, het verbeteren van de cardiovasculaire en cerebrovasculaire, verbetering van botgewrichten en anti-virus. Als u meer informatie wilt, neem dan contact op met de bellow informatie op:

 

E-mail:nutrend@nutrendhealth.com