De curcumine applicatie-oplossing - Curcumine micro-inkapseling

- Oct 16, 2019-

De curcumine applicatie-oplossing - Curcumine micro-inkapseling

De belangrijkste bron van curcumine is kurkuma, terwijl curcuminoïden in kurkumapoeder slechts 2-6% uitmaken, en curcumine, het actieve ingrediënt van curcumine, is goed voor slechts ongeveer 80%. Het gehalte aan kurkuma is niet hoog. Het grootste deel van de bestaande curcumine is slecht oplosbaar in water, en het lichaam moet "absorptie" overwegen om het gebruik van curcumine te maximaliseren, wat medisch "biologische beschikbaarheid" wordt genoemd.

Wat is biologische beschikbaarheid: nadat voedsel oraal is ingenomen - het meeste wordt geabsorbeerd door de darmen en maag - via de lever (de lever absorbeert stoffen uit het maagdarmslijmvlies, wordt gedeeltelijk gemetaboliseerd of vernietigd en vervolgens vrijgegeven in het veneuze systeem) --- Dan keert de lever terug naar het hart door de aderen - en dan komt het hart in de systemische circulatie.

De in water oplosbare curcumine verbetert niet alleen de biologische beschikbaarheid van kurkuma, maar verbetert ook de stabiliteit van de fotothermische stabiliteit, waardoor de brede toepassing van curcumine in levensmiddelenadditieven en functionele dranken aanzienlijk wordt verbeterd.

De micro-ingekapselde curcumine kan de biologische beschikbaarheid weer verhogen, en kan ook de unieke geur van kurkuma maskeren, de effectieve gevoelige componenten van kurkuma beschermen en de afgifte van curcumine regelen om een gecontroleerd afgifte-effect te bereiken.

De proffesinol Curcumin surpplier:

Naam: China Xi'an Nutrendhealth Biotechnology Co., Ltd

Tel: 0086 29-88890810 18629329527 PC: 710075

E-mail: nutrend@nutrendhealth.com  

Skype: jasontrendbt WhatsApp: 18629329527

Http: // www.nutrendhealth.com