De functie van Phosphatidylserine (PS) Deel twee

- Dec 13, 2019-

2) Kinderen behandelen met ADHD

ADHD is een veel voorkomende psychische aandoening bij kinderen. Patiënten zijn afgeleid, actief, impulsief en eigenzinnig en beïnvloeden het leren. Naast genetische factoren bij kinderen met ADHD zijn ook onvoldoende neurotransmitters in de hersenen, hersenbeschadiging en ondervoeding van de hersenen de oorzaak. Fosfatidylserine is een hoofdcomponent van zenuwen, die verschillende enzymactiviteiten in de hersenen kunnen voeden en activeren, de afname van neurotransmitters vertragen, hersenbeschadiging herstellen door naar de buitenkant van cellen te flippen en schadelijke stoffen verwijderen.

3) Verlicht mentale stress

Studies hebben aangetoond dat fosfatidylserine de buitensporige niveaus van stresshormonen bij mensen die zich bezighouden met stressvol werk aanzienlijk kan verminderen, concentratie kan bevorderen, alertheid en geheugen kan verbeteren en een slecht humeur kan verlichten. Het kan de adrenocorticotrope hormoon- en cortisonniveaus in serum remmen.

4) Behandeling van depressie

Het kan de hormoonspiegels reguleren van neurotransmitters die emoties in de hersenen beheersen. De depressie van patiënten is gemiddeld met 70% verminderd en symptomen zoals stemmingsstoornissen, abnormaal gedrag, angst en prikkelbaarheid zijn aanzienlijk verbeterd.

5) Sportvoeding

Het kan de productie van cortisol en creatinekinase in het lichaam remmen, het gehalte aan testosteron in het bloed verhogen, het herstel na training versnellen, de efficiëntie van competitieve training verbeteren en de prestaties van concurrentie verbeteren. het ionische evenwicht in het lichaam tijdens langdurige inspanning om vermoeidheid tijdens het sporten te vertragen.