De introductie van Acanthopanax Senticosus-extract (deel vijf)

- Nov 27, 2019-

Anti-vermoeidheidseffect

Acanthopanax senticosus is rijk aan natuurlijke biologische actieve stoffen. Het is gebleken dat het de secretie van corticosteron in het lichaam remt en de afbraak van eiwitten vermindert, om stress te verlichten en vermoeidheid te weerstaan.

 

Bron: Phytotherapy Research, 2015, 29 (4): 533-539.

 

Huang et al. toonde aan dat Acanthopanax senticosus E farmacologische activiteit tegen vermoeidheid kan hebben, en de studie wees uit dat het mogelijke werkingsmechanisme erin bestaat het gehalte aan TG te verminderen door het vetgebruik te verhogen, de accumulatie van ureumstikstof te vertragen en LDH te verhogen om spieren te verminderen . De ophoping van melkzuur, waardoor spierweefsel wordt beschermd.

 

Bron: J Ethnopharm, 2010, 133 (1): 213-219.

 

Als een traditioneel Chinees medicijn wordt het vaak gebruikt voor lichamelijke fitheid en koude gezondheid. Met de voortdurende ontwikkeling van de modernisering van de traditionele Chinese geneeskunde, worden ook gerelateerde geneesmiddelen zoals acanthopanax-capsules en acanthopanax senticosus-pillen vaak op de markt gevonden. Bovendien zijn acanthopanax senticosus en andere functionele acanthopanax-drankjes al op de markt en worden ze door iedereen erkend. De snelle ontwikkeling van modern medisch onderzoek heeft de toepassing van actieve stoffen in acanthopanax senticosus bij medische behandelingen geleidelijk uitgebreid. Het kan niet alleen worden gebruikt als grondstof voor het verlagen van de bloedsuikerspiegel, anti-verouderings- en antitumormedicijnen, maar ook als een gezondheidszorgproduct voor het versterken van de fysieke fitheid.