De introductie van Phosphatidylserine (PS) geleverd door China Xi'an Nutrendhealth Biotechnology Co., Ltd

- Nov 29, 2019-

De introductie van Phosphatidylserine (PS)

Als een wereldberoemd voedingsbestanddeel heeft fosfatidylserine unaniem lof ontvangen van consumenten in overzeese markten, met name in Europa, Amerika en Japan, en heeft het zich snel ontwikkeld. De realistische achtergrond van de aandacht van fosfatidylserine is echter het verdiepingprobleem van veroudering. In een verouderende samenleving neemt het aantal mensen van middelbare leeftijd en ouderen met cognitieve beperkingen toe, wat een enorme druk op de samenleving heeft veroorzaakt. Onder mensen van middelbare leeftijd zijn verschillende sociale competities hevig, en hersenvoeding is een grote zorg.

In de Chinese markt is PS nog relatief nieuw. Grote overzeese bedrijven, waaronder Cargill en China Xi'an Nutrendhealth Biotechnology Co., Ltd. hebben hard gewerkt om de PS-markt te cultiveren en te promoten, vooral met november 2010. SFDA heeft het opgenomen in de lijst met nieuwe voedselbronnen. Nadat de Chinese voedselindustrie het legaal kan gebruiken, zal PS met belangrijke effecten op het menselijk lichaam zeker brede aandacht van mensen krijgen en brede perspectieven hebben op het gebied van voedsel en gezondheidsproducten.

China Xi'an Nutrendhealth Biotechnology Co., Ltd gebruikt gepatenteerde technologie om het productieproces te besturen en gebruikt de GMP-workshop volledig

En kwaliteitsnormsysteem om de kwaliteit te controleren. In eerste instantie worden grondstoffen strikt gecontroleerd in strikte overeenstemming met internationale IP-vereisten. geproduceerd

Fosfatidylserine is 100% hulpstofvrij, heeft een goede vloeibaarheid en heeft unieke formuleringsmogelijkheden. Momenteel wordt de fosfatidylserine van Nutrendhealth Biotech geproduceerd en geleverd in grote hoeveelheden van 20% tot 80%. Naast de populaire Soja, de bron van zonnebloempitten, kan de bron van de beste krill bieden, en een multidosisvorm van vloeibaar tot vast, om aan alle behoeften van klanten te voldoen.