2018 China Australia New Era Health Summit wii gehouden in Beijing

- Jun 07, 2018-

Om de "Implementing a Healthy China Strategy", voorgesteld door het 19e Nationaal Congres van de secretaris-generaal van de Jinping General Secretary, verder uit te voeren, "actief te reageren op de vergrijzing van de bevolking en een beleidssysteem en sociale omgeving voor ouderen op te bouwen , kinderlijke vroomheid, respect voor ouderen 'en' focus de ontwikkeling op menselijk geluk. Zin en andere geweldige strategische ideeën, het 2018 China-Australië New Era Great Health Summit Forum zal op 21 juni 2018 in Beijing worden gehouden.


Dit forum wordt gezamenlijk georganiseerd door het organisatiecomité van het China-Australia New Era Great Health Summit Forum 2018 en aan China en Australië gerelateerde brancheorganisaties en ondernemingen. De Chinese leden van het Forum Organiserend Comité zijn onder meer: China Aged Cultural Exchange Promotion Association en China Building Technology Group Limited. Het Institute for the Aged Research Institute of the Company, de Beijing Chaoyang District Women Entrepreneurs Association en de China Health Alliance (Beijing) Ouderenzorg Services Co., Ltd .; Australische bedrijven zijn onder meer: CCIA Business Holdings (CCIA Commercial Holdings Limited), Darling Downs Tourism (Valentines Land of Queensland) Tourism Promotion Bureau), Ovideo Media.


Dit forum wordt gezamenlijk georganiseerd door het organiserend comité van het China-Australia New Era Grand Health Summit Forum 2018 en aan China en Australië gerelateerde brancheorganisaties en bedrijfsinstellingen. Academische ondersteuning wordt geboden door de Health Care Industry Alliance en de Australian National Pension Care Association.


Het thema van het evenement is "China-Australië Health - New Era, New Resources, and New Cooperation". Het doel van de top is het realiseren van een effectief internationaal hulpbronnenplatform voor het programma "Healthy China 2030" en het bevorderen van de gemeenschappelijke ontwikkeling van de gezondheidsindustrie in China en Australië. , Een effectief en effectief platform bieden voor communicatie en samenwerking.


Het forum zal de vier bekende "Kang-Mei-Yang-You" van Australië uitnodigen om naar Beijing te komen en samen te komen met vele experts en ondernemers in de gezondheidssector voor diepgaande uitwisselingen. Het forum zal bespreken hoe volledig gebruik kan worden gemaakt van de complementaire voordelen en middelen van China en Australië, en veelzijdige win-win samenwerking aangaan bij de ontwikkeling van de grootschalige gezondheidsindustrie in China; bespreken hoe een wereldklasse “gezond leven, vrije tijd en gezondheid, culturele uitwisselingen, gelukkige ouderdom” kan worden opgebouwd Het platform voor industriële culturele uitwisselingen en samenwerking; bespreekt hoe anti-seizoensgebonden vrijetijdsbesteding en gezondheidsbescherming te creëren met de kenmerken van China en Australië in het nieuwe tijdperk van grote gezondheidstrends, en het pad naar gezonde woonbestemmingen te realiseren.


Het forum zal de gezamenlijke ontwikkeling van de gezondheidsindustrie van China en Australië verder bevorderen, hoe nieuwe Australische hulpbronnen in China kunnen worden geïntroduceerd, hoe meer mensen effectief Australië kunnen leren begrijpen en zich richten op het bieden van een betere bevolking van 50+ (50+) voor China. Leven, zorgen voor meer bronnen van internationale kwaliteit en bieden een effectief platform voor het koppelen van bronnen.


De eendaagse top vindt plaats op 21 juni (8: 30-17: 30) in het International Conference Centre van China Academy of Building Research, North Third Ring Road.


China Xi'an Nutrend Biotechnology Co., Ltd felicitaties het forum krijgt een succesvolle conclusie!

China Xi'an Nutrend Biotechnology Co., Ltd is een professionele hightech onderneming die zich inzet voor onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop van plantaardige actieve ingrediënten en microbiële gistingsproducten.


Als wereldwijde leverancier omvatten onze belangrijkste producten: Zaagpalmetto-extract, druivenpittenextract, Lycopeen, Tribulus Terrestris-extract, fosfatidylserine, Epimedium-extract, Capcisin, Resveratrol, Guarana-extract, Colanoot-extract en handelen ... meer dan 50 soorten heet Extracten die vereist zijn door de wereldwijde landen. Naast onze bestaande producten kunnen we ook produceren door de monsters of de exacte eisen van de klanten. Wij controleren de productkwaliteit voor elke stap tijdens de productie.


Welkom bij contact op: nutrend@nutrendhealth.com !