Life Sciences Forum 2019 werd officieel gehouden in Shanghai

- Nov 27, 2019-

Op 22 maart 2019 werd het Life Science Forum officieel gehouden in Shanghai, China. Wetenschappers, investeerders en ondernemers uit de biomedische wereld kwamen samen om de wetenschappelijke onderzoeksinnovatie, technologische revolutie en toekomstige trends op het gebied van life sciences diepgaand te bespreken .

De 21e eeuw is de eeuw van de levenswetenschappen. In de afgelopen jaren heeft de ontwikkelingssnelheid van de biotechnologie de drempel overschreden van een explosie van innovatie en zijn er steeds meer revolutionaire technologische doorbraken op het gebied van de biowetenschappen ontstaan. De wereld waarin we leven en de levens om ons heen ondergaan ook revolutionaire veranderingen.

We geloven dat het een nieuw tijdperk in 2019 zal ingaan. In 2019, inclusief CRISPR-genbewerking, geavanceerde biotechnologie zoals synthetische biologietechnologie, single-cell multiomics-technologie zal revolutionaire doorbraken blijven maken en de spelregels verder veranderen op het gebied van life sciences, en ook de wereld waarin we leven veranderen.

De wereldmarkt voor life sciences en gezondheidszorg groeit in omvang. Al in 2014 overtrof China Japan om 's werelds tweede grootste biofarmaceutische markt te worden. In 2017 heeft de Chinese marktomvang van de biofarmaceutische industrie 34,197 miljard yuan bereikt en zal deze naar verwachting 2020 bereiken. De Chinese biomedische markt zal twee keer zo groot zijn als die van Japan en die van de Verenigde Staten overtreffen om de grootste ter wereld te worden.

Nu leidt de biofarmaceutische markt van China een "gouden eeuw" in, en steeds meer opkomende technologiebedrijven worden geboren in China en trekken steeds meer innovatieve talenten aan. De bloeiende biomedische industrie in China vormt een gebied dat veel aandacht trekt.

China Xi'an Nutrendhealth Biotechnology Co., Ltd, een toonaangevende wereldwijde leverancier van hoogwaardige plantenextracten en leverancier van oplossingen voor voedings- en gezondheidsproducten , werd uitgenodigd om deel te nemen aan dit forum en was getuige van de release van "Top Tien Technology Trends in the Life" Science Field 2019 "" Technologietrends zoals de CRISPR-toolkit, immunotherapie 2.0 en remedie voor zeldzame ziekten, die veel aandacht hebben gekregen op het gebied van life sciences, zijn geselecteerd.