Twee drugsshows van CPhI China 2018 en API China 2018 zullen zich verzamelen in Shanghai

- Jun 07, 2018-

Voor elke sector kan het regelmatig houden van bedrijfstentoonstellingen elk jaar niet alleen de handel bevorderen, de verkoop verhogen, maar ook bepaalde kwesties in de industrie bespreken en analyseren om een goede ontwikkeling van de industrie te bevorderen, vooral in de afgelopen jaren. Frequente, grotere schaal, meer aandacht.

   

CPhI China 2018 en API China 2018, twee bekende farmaceutische tentoonstellingen verzameld in Shanghai in 2018, zullen veel bekende farmaceutische bedrijven in binnen- en buitenland aantrekken om deel te nemen aan het grote evenement. Dit is een opwindend nieuws voor alle farmaceutische fabrikanten in China, want deelname aan de CPhI China 2018 en API China 2018 toont niet alleen de rijkdom, maar ook meer.


Sinds het begin van 2000 heeft de succesvolle sessie van de eerste sessie van de CPhI China-tentoonstelling mensen laten begrijpen dat de tentoonstelling niet alleen een promotie-evenement is voor het tonen van handelsproducten en -technologieën, het uitbreiden van kanalen, het promoten van verkoop en het verspreiden van merken. Dit is een concrete uiting van de algehele nationale kracht van een land. Hoe u de farmaceutische producten van de ontwikkelde landen zo laat kunt inhalen, de kosten van geïmporteerde inkooppatenten kunt verlagen en onafhankelijk kunt ontwikkelen en produceren, die allemaal onderzoeken en oplossingen vereisen.

In de jaren waarin CPhI China 2018 en API China 2018 wortel schoten in de Chinese farmaceutische industrie, bleven CPhI China 2018 en API China 2018 stroomopwaarts en stroomafwaarts van de industriële keten groeien, waardoor een gezaghebbend handelsplatform voor de API-industrie werd gecreëerd en een batch werd geleid van API-bedrijven op de wereldmarkt. , En door de ontwikkeling van de industrie, voortdurend veranderend, onderverdeling van de industriële sector, uitbreiding naar de stroomopwaartse en stroomafwaartse van de industriële keten.


In 2017 werd een totale tentoonstellingsschaal van 160.000 vierkante meter georganiseerd door de Europese Bohm Exhibition Consulting Co., Ltd. en de China Chamber of Commerce voor de import en export van geneesmiddelen en gezondheidsproducten, mede georganiseerd door Shanghai Bohua International Exhibition Co. ., Ltd., trekt meer dan 2.800 bedrijven aan in binnen- en buitenland. Om te worden tentoongesteld, zal het aantal bezoekers 65.000 bereiken.


Het werk van CPhI China 2018 en API China 2018 in Shanghai zal niet worden genegeerd voor de farmaceutische industrie in China. Met name na de toetreding van China tot de WTO zijn de Olympische Spelen en de Wereldtentoonstelling achtereenvolgens gehouden, waardoor meer mensen op de wereld China kunnen erkennen en naar China kunnen komen. CPHI China 2018 en API China 2018 hebben een goede sfeer gecreëerd voor Chinese farmaceutische bedrijven om naar het buitenland te gaan. .


Ons bedrijf China Xi'an Nutrend Biotechnology Co., Ltd zal ook deze twee beurs als uauall bijwonen. wij zijn een professionele hightech onderneming die zich inzet voor onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop van plantaardige actieve ingrediënten en microbiële fermentatieproducten.


Als wereldwijde leverancier omvatten onze belangrijkste producten: Zaagpalmetto-extract, druivenpittenextract, Lycopeen, Tribulus Terrestris-extract, fosfatidylserine, Epimedium-extract, Capcisin, Resveratrol, Guarana-extract, Colanoot-extract en handelen ... meer dan 50 soorten heet extracten die vereist zijn door de wereldwijde landen. Naast onze bestaande producten, kunnen we ook produceren volgens de monsters of precies de eisen van de klanten. Wij controleren de productkwaliteit voor elke stap tijdens de productie.

Welkom bij ons op: nutrend@nutrendhealth.com !