Vier het tweede deel van China International Expo van harte in het internationale congres- en expositiecentrum van Shanghai!

- Oct 30, 2019-

Vier het tweede deel van China International Expo van harte in het internationale congres- en expositiecentrum van Shanghai!

 

De voortgang van de voorbereidende werkzaamheden voor de tweede sessie van de Expo Reported By Wang bingnan

 

Wat betreft de voortgang van de voorbereidende werkzaamheden hebben we ons dit jaar onder leiding van het organisatiecomité gericht op "grotere schaal, betere kwaliteit, sterkere innovatie, hoger niveau en betere prestaties" volgens het algemene plan en het implementatieplan dat is goedgekeurd door de Partij Centraal Comité. "Werk hard om vooruitgang te boeken bij alle voorbereidende werkzaamheden, en de algehele vooruitgang is vlot verlopen en heeft gefaseerde resultaten opgeleverd. Er zijn verschillende kenmerken:

(1) De nationale uitgebreide tentoonstelling verloopt soepel. De nationale uitgebreide tentoonstelling heeft een oppervlakte van 30.000 vierkante meter. Momenteel hebben 61 landen hun deelname bevestigd en hebben 15 landen, waaronder Frankrijk en Italië, hun status als gasten bevestigd. De tweede sessie van de Expo zal doorgaan met het opzetten van het China-paviljoen, gericht op het thema van de 70e verjaardag van de oprichting van Nieuw China, en toont de economische en sociale ontwikkelingsprestaties van China en nieuwe kansen in het nieuwe tijdperk.

(2) De zakelijke tentoonstelling van de onderneming is "moeilijk om één tentoonstelling te vinden". In de zakelijke handelsbeurs hebben we zeven tentoonstellingsruimtes opgezet, waaronder technologieleven, auto's, apparatuur, medische apparatuur en medische zorg, kwaliteitsleven, dienstenhandel, voedsel en landbouwproducten. Op dit moment is het tentoonstellingswerk in principe beëindigd, voornamelijk met verschillende kenmerken: ten eerste is de schaal van de tentoonstelling nog groter. De tentoonstellingsruimte is twee keer uitgebreid en uitgebreid tot meer dan 300.000 vierkante meter. Het is nog steeds "moeilijk om één tentoonstelling te vinden." Ten tweede is de reikwijdte van participatie breder. Op dit moment hebben meer dan 3.000 bedrijven uit meer dan 150 landen en regio's aan de tentoonstelling deelgenomen. Het aantal deelnemende landen en regio's en ondernemingen is groter dan het eerste. Ten derde is de tentoonstellingsruimte beter ingesteld. Het nieuw ontworpen nieuwe productgebied voor consumptiegoederen heeft het thema pensioen verhoogd, het toevoegen van expositieruimtes voor buitengebruik en het toevoegen van een "onbemand" activiteitengebied voor buitenauto's. Ten vierde is de kwaliteit van de tentoonstelling hoger. Het gemiddelde expositieruimte van exposanten bereikte 93 vierkante meter, een toename van meer dan 20% ten opzichte van de eerste sessie. Meer dan 250 van 's werelds top 500 en marktleiders hebben zich aangemeld voor de tentoonstelling. De nieuwe producten en technologieën die worden geïntroduceerd, zullen ook de eerste overtreffen.

(3) Het Hongqiao-forum is gestaag vooruitgegaan. Het forum zal zich concentreren op "open innovatie, samenwerking en win-win" en zal relevante nationale politieke leiders en hoofden van internationale organisaties uitnodigen om toespraken te houden. De onderwerpen van de vier subforums zijn "opening, regelgeving en bedrijfsomgeving", "kunstmatige intelligentie en innovatieontwikkeling", "WTO-hervorming en vrijhandelsovereenkomst" en "ontwikkeling van het digitale tijdperk en e-commerce-innovatie". Twee sessies toespraken en interactieve discussies. Op dit moment hebben de directeur-generaal van de WTO Azevedo, de secretaris-generaal van de UNCTAD, Kituyi, de president van de Aziatische infrastructuurinvesteringsbank Jin Liqun, de directeur van het internationale handelscentrum Gonzalez, de winnaars van Connaught Belle Economics Pizarides en andere gasten hun intentie om deel te nemen. Bovendien, om de vereisten van het "Bestaande Plan" en het "Implementatieplan" van de Tweede Import Expo te implementeren, leert u van de ervaring van internationaal gerenommeerde volwassen fora en zal het 2e Hongqiao Forum in de praktijk actief zijn werkingsmodus innoveren en een "lidmaatschap + registratiesysteem" -aanpak hanteren om de marketing en de werking van mechanismen te versnellen en duurzame ontwikkeling te bevorderen.