Of het gecombineerde effect van tarwe-extract glutathion en druivenpitvitamine CE de seniliteit kan vertragen

- May 21, 2019-

Weet je wat? Vrije radicalen als gevolg van de normale fysiologische activiteiten of overtollige oxidatieve stress, produceren continu actieve zuurstof en vrije radicalen in het menselijk lichaam, en het evenwicht van de productie van vrije radicalen en de duidelijke, zodra verschijnen, onevenwichtigheden produceren een kettingreactie , zal doorgaan met het produceren van vrije radicalen die een reeks biochemische reacties veroorzaken die leiden tot celbeschadiging en vrije radicalen in het lichaam kunnen alleen onder invloed van antioxidanten zijn gewist, de nuttige onschadelijke laag ervan maken, de beste conditie van het lichaam handhaven.


Dus hoe kunnen oxidatie effectief worden bestreden? Planten zijn als een natuurlijke remedie en leveren duizenden fytonutriënten die gunstig zijn voor de menselijke gezondheid. Glutathion uit tarwe-extract is een van de meest effectieve vrije radicalen.

Tarwe-extract glutathion heeft de volgende fysiologische functies: anti-veroudering, whitening van de huid, verbetering van de immuniteit, bescherming van de lever, ontgifting van het lichaam, behandeling van oogziekten, assistentie bij de behandeling van diabetes, enz., Versterking van een dikke verdedigingslinie voor de menselijke gezondheid.


Vitamine C, met de bevordering van collageensynthese, antioxiderende werking: collageen is het belangrijkste onderdeel van de lederhuid.Als de synthese van collageen wordt geblokkeerd, is het naast de rimpels op de huid niet gemakkelijk om te herstellen en het bloed vaten zullen scheuren en bloeden door de vermindering van perifere weefselondersteuning, waardoor paarse vlekken ontstaan om het menselijk lichaam te beschermen tegen schade door vrije radicalen. Bescherm de huid tegen ultraviolette stralen.


Druivenpit bevat procyanidinen (OPC) en vitamine E, supersterke antioxidant, verwijdert effectief vrije radicalen en isoleert vuile lucht, ultraviolet en andere vreemde factoren, zodat de huid tegen schade, de vorming van melanine belemmert en de snelle verdeling van nieuwe cellen, proliferatie en vervolgens de rol van whitening skin.Proanthocyanidin kan ook beschadigd collageen en elastische vezels repareren, met samentrekkend effect, de huid strakker maken en rimpels verminderen. Langdurig gebruik kan een gladde en elastische huid bereiken en huidveroudering vertragen.


De mobiele telefooncomputer waarmee we nu worden gecontacteerd, heeft ernstige straling, vitamine E van druivenpitten kan effectief voorkomen en de schade verminderen die ultraviolette straling voor de huid veroorzaakt, de vetperoxidatie die vrije radicalen veroorzaakt, vermindert de schade die veroorzaakt wordt omdat van computer, mobiele telefoon, tv, game machine voor een lange tijd.


Tarwe-extract glutathion gecombineerd met druivenpitvitamine CE heeft een synergetisch effect en kan een betere antioxidantbescherming bieden, waardoor de veroudering wordt vertraagd.