Antarctische krillolie

Antarctische krillolie

Productnaam: Antarctische krillolie
Herkomst : Antarctische Kril of Euphausia
Specifiction:
Totaal fosfolipide - 40-65 g / 100 g
EPA : 10-14,5 g / 100 g
DHA : 5 ~ 8 g / 100 g
Omega-3 - 20 ~ 26,5 g / 100 g
Esterified Astaxanthin : 150 ~ 400ppm
Antarctische krilolie softgel
Antarctische krillolie poeder : 20% -30% kriloliegehalte
Antarctisch Krill-eiwitpeptide - NLT90% eiwit

Productdetails

Wat is Antarctische krillolie?

Antarctische doden (Euphausia superba), ook bekend als de grote krill of Antarctische krill, is een soort Krill die wordt aangetroffen in Antarctische wateren van de Antarctische oceaan. Het is 1-6 centimeter lang en heeft een levensduur van ongeveer 6 jaar. Het heeft een biomassa van ongeveer 650 miljoen tot 1 miljard ton. Antarctische krill bevat 18 aminozuren en bevat 8 essentiële aminozuren die het menselijk lichaam nodig heeft.

Antarctische krillolie wordt gewonnen uit Antarctische krill geoogst uit Antarctische wateren via gepatenteerde technologie. Antarctische krillolie is rijk aan fosfolipide, Omega-3-vetzuur astaxanthine. Zijn onverzadigde vetzuren "EPA en DHA" zijn de enige moleculaire structuren in de natuur die combineren met fosfolipiden en worden gemakkelijk opgenomen door het lichaam. Astaxanthine wordt beschouwd als de sterkste natuurlijke antioxidant die effectief vrije radicalen kan hibit en krillolie tegen oxidatie kan beschermen.


voedingsstoffen

Specifiction

Totaal fosfolipide

40-65 g / 100 g

EPA

10-14,5 g / 100 g

DHA

5 ~ 8 g / 100 g

Omega-3

20 ~ 26,5 g / 100 g

Esterified Astaxanthin

150 ~ 400 ppm

 

Hoofdfunctie

1, Fosfolipiden

Fosfolis kan een belangrijke rol spelen bij het activeren van cellen, het handhaven van het metabolisme en het stimuleren van de immuniteit. Fosfolipiden hebben ook goede emulgerende eigenschappen, het voorkomen van de afzetting van cholesterol in de bloedvatwanden, het verwijderen van een deel van de sedimenten, het verbeteren van het vetmetabolisme, het voorkomen van leververvetting, het verlagen van cholesterol en het voorkomen van hart- en vaatziekten.

2, Astaxanthine

Natuurlijke astaxanthine is 's werelds sterkste natuurlijke anti-oxidant, het kan effectief vrije radicalen in het lichaam verwijderen, de celregeneratie verbeteren, de lichaamsbalans handhaven en de accumulatie van verouderende cellen vertragen, de gezondheid van cellen van binnenuit beschermen om te beschermen de huid Gezondheid, bevordering van haargroei, anti-aging, gemak vermoeidheid van de oefening, verbeteren bot vitaliteit. antioxidant is 500 keer dat van vitamine E.

3, EPA

De EPA staat bekend als de "vasculaire aaseter" en is een belangrijk lid van de omega-3-vetzuurfamilie. Het is een onmisbare essentiële voedingsstof voor het lichaam, verlaagt cholesterol, bevordert de bloedcirculatie en helpt de cardiovasculaire en cerebrovasculaire gezondheid.

4, DHA

Algemeen bekend als "hersengoud", is een belangrijk lid van de omega 3 ftty-zuurfamilie en is essentieel voor de ontwikkeling en gezondheid van de hersenen en ogen, het bevorderen van ontwikkeling, het beschermen van de ogen en het beschermen van de hersenen.


Toepassing

1 、 Hart en bloedvaten

(1) Verminder cholesterol, voorkom hersenbloeding en cerebrale trombose

(2) Verlaag de viscositeit van het bloed en stimuleer de bloedstroom, voorkom hypertensie

2 、 Voordelen voor botten en gewrichten

(1) Verlicht reumatoïde artritis

(2) Verminder stijf, zwelling en pijnlijk gewricht

3, Nerve

(1) Bescherm de oppervlaktemembranen van zenuwcellen, vergroot het concentratievermogen en het begrip.

(2) Weersta vermoeidheid, ondersteun positieve emoties

(3) Wees gezond voor de hersenen en bevorder de mentaliteit, voorkom de ziekte van Alzheimer

4 、 Vertraging veroudering

(1) Weerstand tegen vrije radicalen, veroudering vertragen

(2) Verbeter de diepte van de huidrimpels

 


Hot Tags: Antarctische krillolie, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like