Chenodeoxycholzuur

Chenodeoxycholzuur

Productnaam: Chenodeoxycholzuur 98%
Actief bestanddeel: Chenodeoxycholzuur
Onderdeel gebruikt: de gal van varken, koe en kip
Specificaties: 90%, 97%, 98%, 99% HPLC
Smeltpunt : 165-167 ° C
Uiterlijk: wit of geelachtig kristallijn poeder
Testmethode: HPLC
CAS-NR .: 474-25-9

Productdetails

Productnaam: Chenodeoxycholzuur 98%

Actief bestanddeel: Chenodeoxycholzuur

Onderdeel gebruikt: de gal van varken, koe en kip

Specificaties: 90%, 97%, 98%, 99% HPLC

Smeltpunt : 165-167 ° C

Uiterlijk: wit of geelachtig kristallijn poeder

Testmethode: HPLC

CAS-NR .: 474-25-9

Moleculaire formule en molecuulgewicht : C24H40O4 392.6


Omschrijving:

Chenodeoxycholzuur (ook bekend als chenodesoxycholzuur en chenocholzuur) is galzuur. Het komt voor als een witte kristallijne substantie onoplosbaar in water maar oplosbaar in alcohol en azijnzuur, met smeltpunt bij 165-167 ° C. Zouten van dit carbonzuur worden chenodeoxycholaten genoemd. Chenodeoxycholzuur is een van de 4 belangrijkste organische zuren die door de lever worden geproduceerd.


Chenodeoxycholzuur wordt in de lever gesynthetiseerd uit cholesterol. Het werd voor het eerst geïsoleerd in de tamme gans, vandaar het 'cheno'-gedeelte van zijn naam


Deze verbinding, wanneer veranderd door bacteriën in de dikke darm, zal resulteren in conversie naar zijn secundaire galzuur dat bekend staat als lithocholzuur. Beide galzuren kunnen, naast de andere, worden geconjugeerd met taurine of glycine. Vervoeging, een functie die door de lever wordt uitgevoerd, resulteert in een verlaagde pKa en daarom blijven de verbindingen geïoniseerd. Deze geïoniseerde verbindingen blijven in het maagdarmkanaal totdat ze het ileum bereiken waar ze opnieuw worden opgenomen. Het doel van deze vervoeging is om de galzuren tot het einde in het kanaal te houden om de vertering van lipiden tot aan het ileum te vergemakkelijken.


In gevallen waarin bacteriën in de dunne darm overgroeien, vaak als gevolg van een blinde lus in de darm die chyme op één plaats vasthoudt, zullen de bacteriën de galzuren de-conjugeren en daarom de vetvertering en -absorptie belemmeren. Dit kan leiden tot steatorroe.


Chenodeoxycholzuur en cholzuur zijn de belangrijkste menselijke galzuren. Sommige andere zoogdieren synthetiseren voornamelijk deoxycholzuur.


Toepassing:

1. Het kan worden gebruikt voor de preventie en behandeling van cholesterolgalstenen en hyperlipidemie, omdat moedprimalitystenen en gemengde stenen een bepaald effect hebben. Milde symptomen, galblaasfunctie goed, galobstructie bij patiënten zonder beter effect. Langdurig gebruik van milde diarree, een klein aantal patiënten kan jeuk, duizeligheid, misselijkheid en een opgeblazen gevoel hebben, enz., Individuele patiënten kunnen galkoliek en tijdelijk verhoogde transaminase induceren. Zwangere vrouwen, vrouwen in de vruchtbare leeftijd, pancreatitis, levercirrose, maag- en darmzweren, hepatitis en galobstructie zijn uitgeschakeld.

2. Voor het oplossen van cholesterol galsteen, effectief tegen galpigmentsteen of gemengde calculus.

3. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt ursodeoxycholzuur tussenproducten.


PAKKET en OPSLAG:

1. 1-5kg met dubbele plastic container binnen / aluminiumfolie zak buiten. 10kg met dubbele plastic container binnen / karton buiten. 25kg met dubbele plastic container binnen / vezel vat buiten of het is naar uw keuze.

2. Opgeslagen in een koele en droge goed-gesloten container, blijf van vochtigheid en sterk licht / hitte weg.

3. Houdbaarheid: twee jaar onder putopslagsituatie.

Package.png

VERZENDEN:

shipping.png
Hot Tags: chenodeoxycholzuur, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like