Viscollageen Peptide / Marien collageen

Viscollageen Peptide / Marien collageen

Productnaam: Viscollagenpeptide
Actief bestanddeel: marien collageen / collageenpeptide
Gebruikt deel: vissenhuid en schilfers
Specificaties: Collageen ≧ 95%, 98%
Collageenpoeder 100% (Moleculair gewicht: 1300)
Uiterlijk: wit poeder
Testmethode: HPLC
CAS NR .: 9064-67-9
Moleculaire formule en molecuulgewicht: (C12H18O4N3) n

Productdetails

Omschrijving

Collageen wordt met behulp van moderne biologische technologie uit hoogwaardige visschaal gewonnen voor de productie van nieuwe voedingsproducten. Collageenpeptide is een hoog zuiver wit poeder, het houdt alle voedingsstoffen van visschubben en bevat geen additief. De unieke hydraterende eigenschappen van collageenpeptide kunnen de huid hydrateren, helder, schoon en zweepslagen houden. Buiten kan collageenpeptide de schade voorkomen die wordt veroorzaakt door blootstelling aan de zon, binnen kan collageenpeptide voorkomen dat de vrije radicalen de huid beschadigen. Viscollageenpeptide is een klein moleculair actief polypeptide dat wordt verkregen uit de diepzeese kabeljauwhuid en tilapia-schaal met behulp van moderne biologisch gerichte enzymverteringstechnologie. Het stroomschema is reiniging, enzymatische hydrolyse, filtratie, ontkleuring en

ontgeuring, fijne filtratie, concentratie, sterilisatie en sproeidrogen.


Product applicatie

1. Anti-oxidatie en anti-rimpel veroudering: het heeft een antioxiderende werking, kan vrije radicalen elimineren en huidveroudering vertragen.

2. Vul water bij en hydrateer: Het bevat een verscheidenheid aan aminozuren en hydrofiele groepen die een goed hydraterend effect hebben. Het kan de synthese van huidcollageen bevorderen, huidelasticiteit handhaven en de huid delicaat en glanzend maken.

3. Voorkom osteoporose, versterk de calciumabsorptie en verhoog de botmineraaldichtheid.

4. Verlicht de vermoeidheid van het lichaam en verbeter de immuniteit.


Product applicatie

1. Schoonheid en persoonlijke verzorging:
Collageen geeft de huid zijn sterkte, waterdichtheid en elasticiteit. Verlies van collageen is een oorzaak van rimpels.
2. Eten en Drinken:
Het kan worden toegevoegd aan functie voedsel, voedingssupplement, drank, ect.
3. gezondheid en geneeskunde:
Het wordt gebruikt in cosmetische chirurgie en bij brandwonden. Het wordt veel gebruikt in de vorm van collageenomhulsels voor worsten, die ook worden gebruikt bij de vervaardiging van muzieksnaren.
collageenpeptide is eutrofie en gemakkelijk te houden, collageenpeptide kan op grote schaal worden gebruikt in vele soorten voeding, natuurvoeding en hoogwaardige cosmetica.

Voedingsindustrie, cosmetica, functionele voeding, calciumsupplementproduct, gezondheid.

voedsel, biomedicine.

Product voordeel:

1 、 Geavanceerde technologie

De chemische structuur van viscollageenpeptide wordt niet vernietigd door een enzymatisch hydrolyseproces en de activiteit van viscollageenpeptide werd behouden door: adsorptie van bamboe-houtskooldeeltjes voor ontkleuring en ontgeuring.

2 、 Kleine molecule en gemakkelijk op te nemen

Het gemiddelde molecuulgewicht is minder dan 1000 Dalton dat behoort tot oligopeptide en kan direct door het menselijk lichaam worden opgenomen.

3 、 Oplosbaarheid in hoog water.

Het heeft een goede oplosbaarheid in water zonder onzuiverheden en slaat neer na oplossen.

4 、 Hoge zuiverheid en hoge kwaliteit

Geen bleken en chemische ontkleuring om te zorgen voor: hoge zuiverheid en geen smaak, geen hormonen en andere toegevoegde componenten.

TECHNOLOGISCH PROCES

TECHNOLOGISCH PROCES

PAKKET en OPSLAG:

1. 1-5kg met dubbele plastic container binnen / aluminiumfolie zak buiten. 10kg met dubbele plastic container binnen / karton buiten. 25kg met dubbele plastic container binnen / vezel vat buiten of het is naar uw keuze.

2. Opgeslagen in een koele en droge goed-gesloten container, blijf van vochtigheid en sterk licht / hitte weg.

3. Houdbaarheid: twee jaar onder putopslagsituatie.

pakket

VERZENDEN

shipping.png

Hot Tags: Fish Collageen Peptide / Marine collageen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like