glycine

glycine

Productnaam : Heet verkopend bulk glycine / glycine poeder
Actief bestanddeel : Glycine
Specificaties: 99%
Uiterlijk : Wit kristalpoeder
Testmethode : HPLC
CAS NR. :14783-68-7 56-40-6

Productdetails

Productnaam : Heet verkopend bulk glycine / glycine poeder

Actief bestanddeel : Glycine

Specificaties: 99%

Uiterlijk : Wit kristalpoeder

Testmethode : HPLC

CAS NR. :14783-68-7 56-40-6


Functie:

Glycine is een niet-essentieel aminozuur waarvan de primaire rol is om te helpen spierweefsel te creëren en bloedsuiker om te zetten in energie. Bovendien speelt het ook een belangrijke rol bij de bescherming van het centrale zenuwstelsel en de spijsvertering.


Toepassing:
1. glycine wordt voornamelijk gebruikt in de voedingsindustrie. Het heeft de functies van smaak, bacteriostase, chelatie en anti-oxidatie. Het kan de smaak van voedsel verbeteren, oxidatie van olie, zoute smaak voorkomen en de zoetheid verhogen. Het is 0,8 keer zoeter dan sucrose, heeft een zachte zoete smaak die verschilt van suiker en wordt gebruikt als smaakstof in dranken en wijnen, en kan ook bitterheid verwijderen. Glycine kan tot op zekere hoogte worden gebruikt als smaakstof voor garnalen en inktvis, gebruikt in sauzen.

2.Glycine kan ook worden gebruikt om sommige geneesmiddelen tegen kanker te produceren, bijvoorbeeld een reeks geneesmiddelen tegen kanker die zijn gemaakt door de werking van glycine en diazoniumverbindingen hebben significante effecten op maagkanker en dergelijke.


voordelen

1. glycine wordt beschouwd als een glycogeen aminozuur, wat betekent dat het helpt de glucose te leveren die nodig is voor lichaamsenergie. Het heeft het effect van het beheersen van de bloedsuikerspiegel, dus glycinesupplementen zijn gunstig voor het behandelen van gebrek aan energie en vermoeidheid, zoals hypoglykemie, bloedarmoede, chronisch vermoeidheidssyndroom en dergelijke.

2. glycine is ook essentieel om het spijsverteringsstelsel gezond te houden en goed te laten functioneren. Het helpt de galzuursynthese te reguleren voor het verteren van vet en is een van de belangrijke ingrediënten in veel commerciële maagzuurremmers.

Hot Tags: glycine, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like