Oestervlees Extract Oesterpeptide

Oestervlees Extract Oesterpeptide

Productnaam: Oyster Meat Extract Oyster Peptide
Actief bestanddeel: oesterpeptide
Gebruikt deel: vlees
Specificaties: Eiwit 40%, 50%, 60%
Uiterlijk: lichtbruin poeder
Deeltjesgrootte : 100% passage 80 mesh
Testmethode: HPLC

Productdetails

Productnaam: Poeder van hoge kwaliteit oestervlees / oesterpeptide

Actief bestanddeel: oesterpeptide

Gebruikt deel: vlees

Specificaties: Eiwit 40%, 50%, 60%

Uiterlijk: lichtbruin poeder

Deeltjesgrootte : 100% passage 80 mesh

Testmethode: HPLC

Omschrijving:

Oesterpeptiden zijn peptidenbiotechnologie toegepast bij de verwerking van oesters en enzymatisch geproduceerd in oesterpeptiden. Het oligopeptide met kleine moleculen dat volgens deze methode wordt gevormd, behoudt de oorspronkelijke vitamines, sporenelementen en taurine van oesters, zodat de nucleïnezuurrijke oesters sneller absorberen dan een enkel aminozuur of eiwit nadat ze door het menselijk lichaam zijn ingenomen. Het wordt gemakkelijk opgenomen door het lichaam en heeft een belangrijkere biologische activiteit in het metabolisme van de mens.

Oesterpeptiden zijn niet alleen rijk aan eiwitten, vitamines, verhoudingen van sporenelementen en taurine, maar bevatten ook een verscheidenheid aan voedingsstoffen die specifiek zijn voor het leven in zee.

Functie:

1.De oesters gaan door het water en voeden de longen, wat goed is voor nierwater. Het is een van de meest natuurlijke voedingsmiddelen die zink bevatten en de waarde ervan wordt weerspiegeld in de vitale mineralen in het mannelijke voortplantingssysteem.

2.Het kan de prikkelbaarheid, hartkloppingen, slapeloosheid, duizeligheid en tinnitus verminderen die worden veroorzaakt door een tekort aan yin en impotentie. De multivitaminen en mineralen in oesters, vooral selenium, reguleren de zenuwen en stabiliseren de stemming.

3.Het bevatten van taurine, DHA, EPA, is een belangrijke voedingsstof voor mentale ontwikkeling. Het glycogeen is een vorm van energieopslag in het menselijk lichaam, die de fysieke en mentale efficiëntie van menselijke activiteiten kan verbeteren. Het is bevorderlijk voor het verbeteren en voorkomen van hoge bloeddruk en speelt een rol bij het beschermen van de hersenen en de hersenen.

4.Het is enigszins koud en heeft een maagzuurremmend effect, dus het is voordeliger voor mensen met te veel maagzuur of maagzweren.

5.Het calciumgehalte van oesters ligt dicht bij dat van melk en het ijzergehalte is 21 keer dat van melk. Na het eten helpt het botten en tanden groeien.

6. Rijk aan nucleïnezuren, nucleïnezuren spelen een belangrijke rol bij de eiwitsynthese, die huidveroudering kan vertragen en de vorming van rimpels kan verminderen.

Het extract van oesters heeft ook duidelijke curatieve effecten op het menopauzaal syndroom van vrouwen, functionele baarmoederbloedingen in de adolescentie, prenatale of postpartumzwakte.

Toepassing:

Oesterpeptiden en glycogenen kunnen direct worden geformuleerd in gezondheidsproducten zoals capsules, korrels, orale vloeistoffen of orale buccale tabletten; of als functionele voedselingrediënten voor gebruik in gezondheidsvoedsel of algemene voedselformuleringen.

Hot Tags: oester vlees extract oester peptide, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like