Schapen Placenta Peptide

Schapen Placenta Peptide

Productnaam: Placenta-peptide van schapen

Productdetails

Omschrijving

Placenta-peptide van schapen is een zeer zuiver klein moleculair peptide dat is geraffineerd uit het pure en natuurlijke placenta-weefsel van Tibetaanse schapen op het Qinghai-Tibet-plateau, dat is omgezet in gelyofiliseerd poeder door drogen bij ultra lage temperaturen en ingevroren pure fysische technologie. En vervolgens gezuiverd door moderne hightech bio-enzymatische technologie.


Product applicatie

Geneeskunde en gezondheidsproduct, voedingsproduct. vaste drank, cosmetica etc.


Producteigenschap

Het molecuulgewicht van placentapeptide van schapen is lager dan 1000 Dalton. Het is een klein functioneel peptide met superactiviteit.


Product voordeel

1 、 Tibetaanse schapen op het Qinghai-Tibet-plateau hebben de voorkeur, met een sterke vitaliteit en meer actieve ingrediënten in de placenta.

2 、 De volledige schapenplacenta werd niet geleverd gedurende 90 dagen en het gehalte aan voedingsstoffen is hoger.

3 、 Met lage temperatuur vacuüm opnieuw drogen technologie en lage temperatuurregeling.

4 、 GMP gecertificeerde productieomgeving en farmaceutische kwaliteit.


PAKKET en OPSLAG:

1. 1-5kg met dubbele plastic container binnen / aluminiumfolie zak buiten. 10kg met dubbele plastic container binnen / karton buiten. 25kg met dubbele plastic container binnen / vezel vat buiten of het is naar uw keuze.

2. Het product moet worden verzegeld en afgeschermd tegen licht, opgeslagen op een droge, koele, goed geventileerde plaats.

3. Houdbaarheid: 24 maanden

 


Hot Tags: schapen placenta peptide, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like