100% zuivere papaïne

100% zuivere papaïne

Productnaam: Papaïne
Onderdeel: fruit
Extractie Type: Solvent Extraction
Verpakking: Drum, aluminiumfolie zakken
Plaats van herkomst: Shaanxi, China (vasteland)
Kwaliteit: voedsel, cosmetische kwaliteit
Uiterlijk: wit poeder
Voorbeeld: beschikbaar
Pakket: aluminiumfolie zak of trommel

Productdetails

Productnaam: Papaïne

Onderdeel: fruit

Extractie Type: Solvent Extraction

Verpakking: Drum, aluminiumfolie zakken

Plaats van herkomst: Shaanxi, China (vasteland)

Kwaliteit: voedsel, cosmetische kwaliteit

Uiterlijk: wit poeder

Voorbeeld: beschikbaar

Pakket: aluminiumfolie zak of trommel

Opslag: Koel en droog

Houdbaarheid: 2 jaar

 

Functie

1.Papain is weerstand tegen kanker, tumor, lymfatische leukemie, bacteriën en parasiet, tuberkelbacterie en ontsteking.
2.Papain wordt toegepast voor het hydrolyseren van dierlijke en plantaardige eiwitten, waardoor het zacht wordt, hydrolyserende placenta.
3.Papain kan in proteïne en vet zijn inbegrepen cosmetische producten kunnen de huid witter en gladder maken, sproeten verlichten.
4.Papain wordt gebruikt in zeep, wasmiddel, wasmiddel en handzeep;
5.Papain kan vuil, vet, bacteriën verwijderen en is veilig te gebruiken.

 

Voordeel en dosering

 

1. Ondersteuning van de spijsvertering

Papaïne heeft sterke spijsverteringseigenschappen en wordt in Zuid-Amerika vaak gebruikt als ondersteuning voor de spijsvertering bij het eten van vlees. Spijsverteringsenzymen zijn essentieel voor de opname en het volledige gebruik van voedsel door het lichaam. Het werkt door complexe proteïnen en taaie vleesvezels af te breken in eenvoudige aminozuren voor gemakkelijke opname terug in het lichaam.

2. Ontstekingsremmend

Papaïne is nuttig gebleken als ontstekingsremmer en kan helpen bij chirurgische of accidentele trauma, keelpijn en zwelling. Het werkt door pijn en zwelling te verminderen en het genezingsproces te versnellen.

3. Huid- en wondverzorging

Papaïne heeft het vermogen om dood weefsel op te lossen zonder levende cellen te beschadigen. Een zalf, die papaïne en ureum bevat, is op recept verkrijgbaar in de Verenigde Staten om necrotisch weefsel en vloeibaar vocht te verwijderen in een verscheidenheid aan korte en lange termijn laesies, waaronder decubitus.

4. Antioxidant

Papaïne vertoont antioxiderende eigenschappen en kan helpen het lichaam te beschermen tegen cellulaire schade veroorzaakt door vrije radicalen, die bijdragen aan de vorming van ziekten en de tekenen van veroudering.

Het is ook een krachtig antioxidantmiddel dat vaak wordt gebruikt bij het bewaren van voedsel, omdat het bacteriële infecties en bederf door oxidatie vermindert. Een studie gepubliceerd in het Journal of Dairy Science toonde aan dat papaïne een potentieel alternatief voor chemische additieven kan bieden voor een verhoogde overleving van probiotische bacteriën in yoghurt vanwege de antioxiderende eigenschappen.

 

Technologisch proces

TECHNOLOGISCH PROCES.png

Pakket en opslag

1. 1-5kg met dubbele plastic container binnen / aluminiumfolie zak buiten. 10kg met dubbele plastic container binnen / karton buiten. 25kg met dubbele plastic container binnen / vezel vat buiten of het is naar uw keuze.

2. Opgeslagen in een koele en droge goed-gesloten container, blijf van vochtigheid en sterk licht / hitte weg.

3. Houdbaarheid: twee jaar onder putopslagsituatie.

Package.png

Verzenden

shipping.png

Onze voordelen

1. De hoogwaardige en rijke natuurlijke hulpbronnen; de voordelen van traditionele Chinese kruidengeneeskunde; veel gerelateerde onderzoeksinstellingen en hogescholen in Xi'an.

2. Compleet detectiesysteem met volledige set van geavanceerde detective-apparaten; rijke technologie en human resources.

3. Uitstekende teamgeest.

4. Bedrijfscultuur: streng, eerlijk, pragmatisch, samenwerken, creativiteit!

5. Plant extractie fabriek met fabriek heeft een oppervlakte van 35.000 vierkante maters.

6. Voldoe aan uw speciale vraag van productspecificatie en eisen aan capsules, softgels, tabletten en poedermengsels.

7. Het perfecte mechanisme van pre-salef, verkoop en after-sales services om onze samenwerking soepel, continu en permanent te laten verlopen!

Hot Tags: 100% pure papaïne, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like