Acai Berry (Braziliaanse Berry) Extract

Acai Berry (Braziliaanse Berry) Extract

Productnaam: Acai berry (Braziliaanse bes) Extract
Kruidenbron: Acai Berry
Gebruikt deel: fruit
Specificaties: Procyanidine, vitamines, Braziliaans Bessenpoeder
Uiterlijk: lichtpaars poeder
Testmethode: HPLC

Productdetails

Productnaam: Acai berry (Braziliaanse bes) Extract

Kruidenbron: Acai Berry

Gebruikt deel: fruit

Specificaties: Procyanidine, vitamines, Braziliaans Bessenpoeder

Uiterlijk: donkerpaars poeder

Testmethode: HPLC

Beschrijving:

Acaibes kan het cholesterol verlagen, het immuunsysteem en de celmembraanfunctie beschermen, de symptomen van prostaathypertrofie verminderen, en ook hartaandoeningen bestrijden en kanker (vooral bloedkanker) voorkomen en veroudering helpen bestrijden. Naast de gezondheidsvoordelen van het lichaam, voor de mensen die vergelijkbaar zijn, kunnen de rijke vitamines (en antioxidanten) van de Braziliaanse Purpleberry de huid helpen wit en stevig te zijn en de sporen van de jaren te weerstaan. Het is een zeldzame keuze voor de gezondheid.

Functie:

1. Voorkom ziekte. Fenol (bioflavonoïden) beschermt het lichaam tegen ziekten.

2. Het verstrekken van een grote hoeveelheid antioxidanten en andere mineralen die rijk zijn aan voedingsstoffen, zorgt voor een basisvoedingsbron en ruimt vrije radicalen op.

3. Verbeter de functie van het immuunsysteem. Er zijn veel anti-mutage chemische complexen ontdekt die het immuunsysteem helpen om celveroudering en andere DNA-aanvallen te bestrijden.

4. Kan fysieke fitheid verbeteren.

5. Verbetering van de gezondheid. De introductie van voedingsstoffen in de Braziliaanse framboos is vergelijkbaar met het complex in wijn, dat obesitas kan helpen voorkomen en de cardiovasculaire gezondheid kan bevorderen.

6. Het heeft veel antioxidanten en is effectief of speciaal omdat het andere antioxidanten zoals vitamines kan repareren en helpen.

7. Afweerbescherming, wanneer pathogenen, antigenen, mutagenen en carcinogenen het menselijk lichaam of het eigen metabolisme van het lichaam binnendringen om deze pathogene elementen te maken, kunnen de fytonutriënten van de Braziliaanse Purpleberry beschermende afweeractiviteiten initiëren, waardoor de oxidatie van cellen wordt vertraagd of geëlimineerd.

8. Bescherm ogen. Verbetert het gezichtsvermogen, vermindert of elimineert oogziekten, waaronder glaucoom en maculaire degeneratie, en antioxidanten helpen het netvlies te repareren.

toepassingen:

vaste dranken, zuivelproducten, kant-en-klaarmaaltijden, gepofte voedingsmiddelen, kruiden, voedingsmiddelen van middelbare leeftijd, gebakken goederen, snacks, koude voedingsmiddelen, enz.

Hot Tags: acai berry (brazilian berry) extract, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like