Appelextractpoeder

Appelextractpoeder

Productnaam: Appelextractpoeder
Kruidenbron: Pyrus malus
Gebruikt deel: fruit
specificaties:
Appelfruitpoeder; polyfenolen 50%, 70%, 75%, 80% UV
Phloretin 70%, 80%, 90%, 95%, 98% HPLC
Phloridzin 75%, 80%, 90%, 95%, 98% HPLC
Uiterlijk: licht roodbruin fijn poeder
Testmethode: HPLC UV
CAS-nr .: 60-81-1 60-82-2

Productdetails

Productnaam: Appelextractpoeder

Kruidenbron: Pyrus malus

Gebruikt deel: fruit

Specificaties: Apple   Polyfenolen 50%, 70%, 75%, 80% UV ; Apple Phloretin 70%, 80%, 90%, 95%, 98% HPLC ;

Apple Phloridzin 75%, 80%, 90%, 95%, 98% HPLC Apple- fruitpoeder

Uiterlijk: licht roodbruin fijn poeder

Testmethode: HPLC UV

CAS-nr .: 60-81-1 60-82-2


Omschrijving:

Het appelextract wordt gewonnen uit appels en bevat bioactieve stoffen zoals polyfenolen, triterpenoïden, pectine en voedingsvezels. Apple-polyfenolen hebben verschillende functies in de gezondheidszorg, zoals preventie van hypertensie, anti-aging, anti-tumor, anti-cariës, gewichtsverlies, bevordering van ontwikkeling, verbetering van het geheugen, verbetering van slaap, enz., En kunnen daarom gebruikt bij de ontwikkeling van gezondheidsvoedsel. Pectine wordt gebruikt als geleermiddel, verdikkingsmiddel, weefselvormend middel, emulgator en stabilisator in voedsel, enz. Het wordt gebruikt bij de vervaardiging van producten zoals jam, gelei en vruchtensapdranken op voedsel; Van andere industrieën kunnen films worden gemaakt die biologisch afbreekbaar zijn en gemakkelijk te recyclen zijn.

Functie:

1. Gewichtsverlies effect

Appelpolyfenolen hebben het effect van het versterken van spierkracht en het verminderen van visceraal vet. Het oligomeer van proanthocyanidinen in polyfenolen van appel remt de activiteit van pancreaslipase bij muizen en mensen, waardoor de absorptie van triglyceriden wordt geremd. Appelpolyfenolen remmen ook het glucosetransport, verlagen de bloedsuikerspiegel aanzienlijk en verhogen de verzadiging, controleren het gewicht effectief en helpen gewicht te verliezen.

2. Bevorder loodverwijdering en elimineer toxines

Polyfenolen in appels hebben een duidelijke loodextraherende functie, die de afvoer van urinelood kan bevorderen, de bloedloodabsorptie veroorzaakt door metaallood tegengaat, het bloedloodniveau vermindert en de ophoping van metaallood in het dijbeen en de lever vermindert. Bovendien heeft pectine-cellulose in appels een sterke adsorptiefunctie, die bacteriën, bacteriële toxines en andere giftige stoffen zoals lood en kwik in de maag kan adsorberen en verwijderen.

3. Anti-cariës effect

Appelpolyfenolen hebben een sterk remmend effect op de glucosyltransferase (GTase), waardoor de vorming van tandsteen wordt voorkomen. Daarom zijn appelpolyfenolen zeer effectief bij het voorkomen van tandcariës en hebben appelpolyfenolen een 100-voudig hoger remmend vermogen tegen GTase dan catechinen (EGCG) in groene thee. De belangrijkste anti-cariëscomponent is appel-gecondenseerde tannine (ACT), dus het kan Het wordt gebruikt als een additief in tandpasta's, zowel anti-cariës als tandpasta.

4. Anti-allergisch effect

Appelextract kan worden toegepast bij de behandeling van specifieke dermatitis en atopische dermatitis. Appelpolyfenolen kunnen de secretie van histamine met 35% remmen, dus appelpolyfenolen kunnen worden gebruikt voor de preventie en behandeling van ziekten zoals specifieke dermatitis. Apple Ganning heeft het effect van het remmen van de toename van de intracellulaire calciumionconcentratie, wat bevorderlijk is voor de celstabiliteit. Daarom kan het toevoegen van appelgansine aan voedsel direct larynxale slijmvliescellen stabiliseren en kan het worden gebruikt in cosmetica om huidcellen te stabiliseren voor uitwendig gebruik. Kan worden gebruikt voor de behandeling van allergische dermatitis.

5. Anti-stralingseffect

Appelextract heeft een antagonistisch effect op 7Gy doses van eenmalige blootstelling. De belangrijkste componenten kunnen proanthocyanidine-oligomeren, catechinen en andere fenolische stoffen zijn, en het mechanisme kan nauw verwant zijn met appelextract is een effectieve hydroxylradicaalvanger, die effectief een verscheidenheid aan vrije radicalen kan verwijderen en bestraling kan maken. Het indirecte effect op het lichaam wordt sterk verminderd.

6. Antikankereffect

Het appelextract heeft een sterke activiteit en kan borstkanker en celproliferatieactiviteit remmen en apoptose van borsttumor van de SD-rat veroorzaken veroorzaakt door dimethylbenzoquinon. In vergelijking met appelvlees heeft appelschil een sterkere antioxidantactiviteit en proliferatieve activiteit, wat aangeeft dat het grootste deel van de schil de bioactieve stof van appel is. De belangrijkste reden kan zijn dat de appelschil een grote hoeveelheid quercetine glycoside bevat en het vruchtvlees Er zit geen flavonoïde in. De meeste triterpenoïden geïsoleerd uit appelschil hebben een sterk remmend effect op HepG2 menselijke hepatomacellen, MCF-7 menselijke borstkankercellen en CaCo-2 menselijke darmkankercellen.

7. Antioxiderende en anti-verouderende effecten

Het antioxiderende bestanddeel van appelextract is voornamelijk appelpolyfenol. Appelpolyfenolen hebben een goed reinigend effect op superoxideanion (O2- ·), hydroxylradicaal (OH ·) en organisch radicaal (R ·). Daarom heeft appel anti-oxidatie, anti-verouderingseffecten en anti-oxidatie gerelateerd aan voedsel vers te houden.

8. Bevordering van ontwikkeling

Fijne vezels van Apple kunnen de groei en ontwikkeling van kinderen bevorderen, omdat het ook magnesium bevat, dat een belangrijke rol speelt bij de ontwikkeling van geslachtsklieren en hypofyse. Het gebrek aan magnesium bij kinderen kan leiden tot een korte gestalte, mentale achterstand en langzaam denken.

9. Verbeter het geheugen

Apple bevat zink, dat een essentiële component is van nucleïnezuren en eiwitten die nauw verwant zijn aan geheugen. Zinkgebrek kan leiden tot dysplasie in de hippocampus van de hersenschors van kinderen.

Toepassing:

Apple polyfenol applicatie

Omdat appelpolyfenolen sterke anti-oxidatie, deodorisatie, anti-corrosie, vers houden, geurbehoud, kleurbescherming en preventie van vitamineverlies hebben, kan het worden toegepast op waterproducten, veeproducten, broodproducten, oliën of vetten in de voedselindustrie. Voedingsmiddelen, zoals kunnen worden gebruikt om de versheid van vis, garnalen en andere producten te behouden, gebruikt in kauwgom om slechte adem en droge worstproducten te onderdrukken. Bovendien hebben appelpolyfenolen ook het effect dat ze gewicht verliezen en witter worden, meerdere rollen spelen in de huidverzorging (zoals anti-aging, anti-straling, ecchymosis, whitening, hydraterende, belemmerende UV-absorptie, enz.), En vele soorten Anti-aging en anti-straling groene cosmetica voor polyfenolen van appels. Apple-polyfenolen hebben ook veel functies in de gezondheidszorg, zoals het voorkomen van hypertensie, het verlagen van serumcholesterol, anti-tumor, anti-mutatie, obstructie van ultraviolette absorptie, anti-allergie, anti-cariës, enz., Zodat ze kunnen worden gebruikt voor de ontwikkeling van gezondheidsvoedsel, als gezondheidszorg, functionele voedseladditieven, ook gebruikt als additieven bij de verwerking van brood, zoetwaren, gebak, oliën, frisdranken, aquatische producten en vleesproducten.

Ontwikkeling van levensmiddelenadditieven

Pectine is altijd een natuurlijk bestanddeel van menselijk voedsel geweest. Het kan worden gebruikt als geleermiddel, verdikkingsmiddel, weefselvormend middel, emulgator en stabilisator in appels. Het wordt gebruikt in voedingsmiddelen voor jam, gelei en de vervaardiging van producten zoals vruchtensapdranken; farmaceutische producten als hulpstoffen voor farmaceutische preparaten; andere industrieën kunnen worden gemaakt tot biologisch afbreekbare en gemakkelijk recyclebare films. Het pigment dat uit de schil van de appel wordt geëxtraheerd, is helder gekleurd en kan op grote schaal worden gebruikt voor het kleuren van zure voedingsmiddelen en is een natuurlijk pigment dat het waard is om te worden ontwikkeld en aangebracht.

Biologische voerontwikkeling

Met de snelle ontwikkeling van de sapverwerkende industrie neemt ook de afvoer van afvallen toe. Appelmoes is zuur en het zal snel rotten en verslechteren, wat middelen verspilt en het milieu vervuilt. De bio-gistingstechnologie wordt gebruikt om redelijk overeen te komen met de microbiële bio-complexe stammen, zodat de voedingswaarde van de schil van de huid na biologische gisting sterk wordt verbeterd. Naast het sterk verhoogde gehalte aan ruwe eiwitten bevat het product ook gunstige micro-ecologische factoren, wat een uitstekende combinatie is. Een groene biofeed met dubbele eigenschappen van eiwitvoer en microecologische preparaten

TECHNOLOGISCH PROCES

TECHNOLOGISCH PROCES


PAKKET en OPSLAG

1. 1-5kg met dubbele plastic container binnen / aluminiumfolie zak buiten. 10kg met dubbele plastic container binnen / karton buiten. 25kg met dubbele plastic container binnen / vezel vat buiten of het is naar uw keuze.

2. Opgeslagen in een koele en droge goed-gesloten container, blijf van vochtigheid en sterk licht / hitte weg.

3. Houdbaarheid: twee jaar onder putopslagsituatie.

pakket

VERZENDEN

Verzenden

Hot Tags: appelextract poeder, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like