Alfa en Beta-Arbutin

Alfa en Beta-Arbutin

Productnaam: Arbutin
Kruidenbron: Berendruifbladeren, loquatbladeren
Gedeeltelijk gebruikt: Berendruifbladeren, loquatbladeren
Specificaties: a-Arbutine 99%; P-Arbutine 98%;
Uiterlijk: wit poeder
Testmethode: HPLC
CAS-nr .: 84380-01-8 497-76-7

Productdetails

Productnaam: Arbutin

Kruidenbron: Berendruifbladeren, loquatbladeren

Gedeeltelijk gebruikt: Berendruifbladeren, loquatbladeren

Specificaties: a-Arbutine 99%; P-Arbutine 98%;

Uiterlijk: wit poeder

Testmethode: HPLC

CAS-nr .: 84380-01-8 497-76-7

Omschrijving:

Arbutine is een natuurlijk voorkomend derivaat van hydrochinon dat voorkomt in de bladeren van cranberry-, berendruif- en bosbessenstruiken, de meeste soorten peren en vele andere planten. Arbutine kan de melanogenese remmen door de tyrosinaseactiviteit te beïnvloeden.

Arbutine is gebruikt bij de behandeling van aandoeningen van hyperpigmentatie zoals postinflammatoire hyperpigmentatie veroorzaakt door acne, trauma, allergische reacties, infecties, verwondingen, fototoxische reacties, reacties op medicijnen, reacties op cosmetica en ontstekingsziekten.
Arbutine-concentratieprotocollen voor het bleken van de huid zijn nog niet vastgesteld. Lage concentraties hebben geen effect, terwijl hoge concentraties van ongeveer 5% of meer net zo irriterend kunnen zijn als hydrochinon en mogelijk kunnen leiden tot onverwachte hyperpigmentatie (donker worden).
Shiseido patenteerde het gebruik van Arbutin in cosmetica voor het bleken van de huid. Sommige bedrijven omzeilen de patenten door Arbutin-bevattende plantenextracten zoals berendruif te gebruiken. Er zijn onvoldoende onderzoeksgegevens die aantonen dat Arbutine geëxtraheerd uit planten huidbleekeffecten heeft

Arbutine is de werkzame stof afkomstig van een natuurlijke plant die de huid witter en lichter kan maken. Het kan snel in de huid infiltreren zonder de concentratie van celvermenigvuldiging te beïnvloeden en effectief de activiteit van tyrosinase in de huid en de vorming van melanine voorkomen. Door arbutine met tyrosinase te combineren, worden de afbraak en afvoer van melanine versneld, kunnen spatten en vlekken worden verwijderd en worden geen bijwerkingen veroorzaakt. Het is een van de veiligste en meest efficiënte whitening-materialen die momenteel populair zijn.

Functie:

1.Arbutine kan de productie en afzetting van melanine effectief remmen, vlekken en sproeten elimineren.

2.Arbutine op normale cellen produceert geen giftige stoffen, arbutine heeft ook een kalmerende en bacteriedodende werking, kan de huid een mooie glans geven.

3. Op grote schaal gebruikt in cosmetica is bevorderlijk voor het realiseren van whitening, sproet, hydraterende, zachte, rimpelverwijderende,

ontstekingsremmend effect;

4.Brandt medicijn grondstoffen: Arbutine is het hoofdbestanddeel van het nieuwe brandwondgeneesmiddel, gekenmerkt door snelle pijnstillende, sterke ontstekingsremmende, snelle eliminatie van roodheid, genezing, zonder littekens.

5. intestinale ontstekingsremmende geneesmiddelen: sterilisatie, ontstekingsremmend effect, niet-toxische bijwerkingen.

Toepassing:

1. Cosmetisch gebruik: bleken van de huid, anti-age effect en UVB / UVC-filter

een. Actie mechanisme:

Arbutine kan de vorming van melanine en de hyperpigmentatie die wordt veroorzaakt door ultraviolette straling effectief remmen. Het kan dus worden gebruikt om de huid witter te maken, de productie van spervlekken en sproeten te voorkomen, zonnebrand te behandelen en melanogenese te reguleren.

b. Toepassing methoden:

Toegevoegd aan geavanceerde cosmetica die functie is het verlichten van de huid, zonnebrandcrème en het verwijderen van sproeten.

c. Referentie-toevoeging: 0,5 ~ 3%

2. Medisch gebruik: een ontstekingsremmend en antibacterieel middel.

Ingrediënten voor medicijnen tegen brandwonden: Arbutine is een nieuw hoofdingrediënt voor medicijnen tegen brandwonden, gekenmerkt door snelle pijnstillende, ontstekingsremmende en sterke, snelle eliminatie van zwelling, snel genezen, zonder littekens.

TECHNOLOGISCH PROCES :

TECHNOLOGISCH PROCES.png

PAKKET en OPSLAG:

1. 1-5kg met dubbele plastic container binnen / aluminiumfolie zak buiten. 10kg met dubbele plastic container binnen / karton buiten. 25kg met dubbele plastic container binnen / vezel vat buiten of het is naar uw keuze.

2. Opgeslagen in een koele en droge goed-gesloten container, blijf van vochtigheid en sterk licht / hitte weg.

3. Houdbaarheid: twee jaar onder putopslagsituatie.

Package.png

VERZENDEN:

shipping.png


Hot Tags: Alfa en Beta-Arbutin, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like