Bosbessenextract

Bosbessenextract

Productnaam: Bosbessenextract
Kruidenbron: Vaccinia vitis-idaea L
Gebruikt deel: vers fruit
Specificaties: Anthocyanin 20%, 25%; Bosbessenpoeder
Uiterlijk: Diep paars poeder
Testmethode: HPLC
CAS-nr .: 84082-34-8
Moleculaire formule: C27H31O16

Productdetails

Productnaam: Bosbessenextract

Kruidenbron: Vaccinia vitis-idaea L

Gebruikt deel: vers fruit

Specificaties: Anthocyanin 20%, 25%; Bosbessenpoeder

Uiterlijk: Diep paars poeder

Testmethode: HPLC

CAS-nr .: 84082-34-8

Moleculaire formule: C27H31O16

Omschrijving:

Blauwe bosbes bevat verschillende componenten zoals anthocyanen, pectines, tannines, arbutine, vitamine C en B-vitamines. Het kan het gezichtsvermogen beschermen, het gezichtsvermogen verbeteren, blindheid voorkomen, het netvlies beschermen, netvliesloslating voorkomen en nachtblindheid verbeteren. Het kan ook cerebrale bloedvaten versterken, cerebrovasculaire aandoeningen voorkomen, myocardiale bloedvaten versterken, veneuze bloedvaten versterken, spataderen voorkomen, zweren voorkomen en behandelen, arteriosclerose voorkomen en trombose voorkomen.

Functie:

(1) De cyanineglycoside van cranberryfruit heeft een goede gezondheidszorg voor de ogen, kan vermoeidheid van de ogen verminderen en het nachtzicht verbeteren, en heeft een aanvullende behandeling voor amblyopie. Het mechanisme is om de microvaten van het oog te beschermen en de bloedteruggang te bevorderen. De cirkel heeft tegelijkertijd het vermogen om de regeneratie van paars paars te versnellen. Japanse onderzoeker blauwe bosbessenextract bewijst dat het de ooglaag helpt

Capillaire integriteit vermindert spikkeldegeneratie. Anthocyanine is een van de stoffen waarvan bekend is dat ze een hulpeffect hebben bij het beschermen van het gezichtsvermogen.

(2) Vertraging van hersenveroudering en verbetering van het geheugen. Onderzoekers van het Human Nutrition Center van de VS of het ministerie van Landbouw ontdekten dat bosbessen voeren het geheugen en de wijsheid van de eekhoorns kan verbeteren.

(3) Het heeft een goed werk om ontstekingen in het lichaam te elimineren, vooral voor urineweginfecties en chronische nefritis. Blauwe bosbes bevat een verbinding die voorkomt dat bacteriën zich hechten aan cellen op de urethrale wand en is gunstig voor het voorkomen van urineweginfecties.

(4 Het heeft ook een anti-kanker effect. In Japan en de Verenigde Staten wordt blauwe bosbes als de eerste vermeld in anti-kanker voedsel.

(5) Studies hebben aangetoond dat blauwe bosbes reuma en jicht kan behandelen. Omdat de bosbessenfruit de functie heeft om het capillair te wissen, kan het voorkomen en de ontwikkeling van jicht voorkomen.

Dosering:

Gewichtsverlies 1000 mg / dag; Anti-haaruitval, verhoogt de elasticiteit van de huid: actuele toepassing van 0,01% oplossing eenmaal daags;

TECHNOLOGISCH PROCES :

TECHNOLOGISCH PROCES.png


Hot Tags: blauwe bosbes extract, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like