Bitter Amandel Extract

Bitter Amandel Extract

Productnaam: Bitter Amandel Extract
Kruidenbron: Bittere amandel
Gebruikt deel: zaad
Specificaties: Amygdalin 30%, 80%, 98%, 99% ; 10: 1 ;
Uiterlijk: wit poeder
Testmethode: HPLC
CAS-nr .: 29883-15-6

Productdetails

Productnaam: Bitter Amandel Extract

Kruidenbron: Bittere amandel

Gebruikt deel: zaad

Specificaties: Amygdalin 30%, 80%, 98%, 99% ; 10: 1 ;

Uiterlijk: wit poeder

Testmethode: HPLC

CAS-nr .: 29883-15-6

Moleculaire formule: C20H27NO11

Engelse naam: Amygdalin, laetrile poeder; abrikozenpittenextract 98%, 99%

Omschrijving:

Amygdalin is een effectief bestanddeel bij de behandeling van aandoeningen aan de luchtwegen. Het remt het ademhalingscentrum door langzaam blauwzuur vrij te laten in het lichaam, waardoor astma wordt verlicht. Het wordt veel gebruikt in de Chinese geneeskunde om hoest te behandelen. Mygdalin heeft een sterk dodelijk effect op kankercellen. Veel kankerpatiënten, waaronder westerse landen, gebruiken vaak een formulering met amygdaline als medicijn. Deze preparaten brengen ook veel bijzondere effecten voor patiënten met zich mee. De productie van amygdaline-extract heeft ongetwijfeld een enorme markt voor medicijnen en gezondheidsproducten.

Functie:

1. Het kan specifiek de toename van de bloedsuikerspiegel remmen die wordt veroorzaakt door alloxan, en de intensiteit van de actie is gerelateerd aan de concentratie van amygdaline in het bloed.

2. Heeft een anticoagulerend effect.

Toepassingsveld

1. Toegepast op het gebied van voedsel.

2. Toegepast op het gebied van producten voor de gezondheidszorg.

3. Toepassing op farmaceutisch gebied.

Voorzorgsmaatregelen

Amygdaline zelf is niet giftig en de toxiciteit is voornamelijk afgeleid van blauwzuur (HCN) geproduceerd door intestinale microbiële hydrolyse van amygdaline. Daarom is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan de dosering wanneer u deze inneemt. Het is het beste om het op advies van de arts in te nemen. Intraveneuze injecties zijn veiliger dan orale toediening omdat intraveneuze injecties zonder cyanide in de urine worden uitgescheiden; oraal blauwzuur wordt geproduceerd door intestinale microbiële hydrolyse.

TECHNOLOGISCH PROCES

TECHNOLOGISCH PROCES

PAKKET en OPSLAG

1. 1-5kg met dubbele plastic container binnen / aluminiumfolie zak buiten. 10kg met dubbele plastic container binnen / karton buiten. 25kg met dubbele plastic container binnen / vezel vat buiten of het is naar uw keuze.

2. Opgeslagen in een koele en droge goed-gesloten container, blijf van vochtigheid en sterk licht / hitte weg.

3. Houdbaarheid: twee jaar onder putopslagsituatie.

pakket

VERZENDEN

Verzenden
Hot Tags: bittere amandel extract, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like