Cistanche Tubulosa Extract

Cistanche Tubulosa Extract

Productnaam: Cistanche Tubulosa Extract
Kruidenbron: Cistanche Deserticola L
Gebruikt deel: root
Specificaties: Cistanche glycosiden 40% -85% HPLC ;
Acteoside 4% -12% HPLC ; Verbascoside1%, 2%, 3.5% HPLC ;
Echinacoside 5%, 8%, 10%, 25% HPLC ; M-1 extract:
Verbascoside ≥ 3,5%, Echinacea ≥ 8% HPLC, UV ; M-2 extract:
Verbascoside> 9%, Echinacea> 20% HPLC, UV ; S-1-extract
(in water oplosbaar): Phenyletha noside> 40%, Echinacea> 30%
HPLC, UV ; S-2-extract (in water oplosbaar): fenylethanol
glycosiden ≥ 50%, Echinacea ≥ 40% HPLC, UV ;
Uiterlijk: fijn bruin poeder
Testmethode: TLC, HPLC, UV
CAS NR: 82854-37-3; 61276-17-3

Productdetails

Omschrijving:

Modern medisch onderzoek toont aan dat het vele functies heeft, zoals het verbeteren van de nierfunctie, het verbeteren van het geheugen, anti-aging, anti-vermoeidheid en het verbeteren van de immuniteit.

Langdurige consumptie van Cistanche tubulosa heeft duidelijke effecten van tonificerende nieren, het vergroten van kracht en het voeden van het hart. Verbeter het geheugen Voeg hersenvoeding toe om cellen te activeren, de vitaliteit van hersencellen te verbeteren, de hersenen te voeden en het geheugen te verbeteren. Het actieve ingrediënt fenylethanolglycosiden van Cistanche tubulosa kan door de bloed-hersenbarrière gaan en de hersenen binnendringen om de hersenzenuwcellen aanzienlijk te vergroten en uit te breiden, rechtstreeks inwerkend op de mitochondriën in de hersencellen, waardoor de elasticiteit van het hersencelmembraan wordt verbeterd, waardoor de hersenvolume en het bevorderen van hersenen Het metabolisme van de cellen vertraagt op zijn beurt de veroudering van hersencellen. Voedingshersenen kunnen de energiesynthese bevorderen om het geheugen te verbeteren, de hersenen wakker te houden en hersencellen persistent te houden. Het is zeer voordelig om observatie, aandacht, denken, verbeelding, reactievermogen en leervermogen te verbeteren. Herstel cellen, vul de behoefte van de hersenen aan voeding aan, verbeter hoofdpijn, duizeligheid, vermoeidheid, gebrek aan energie, slapeloosheid en andere ongunstige symptomen. Het actieve ingrediënt in Cistanche tubulosa levert de energie die nodig is voor het tijdsbevorderende middel en de synthetische geheugenfactor om de mitochondria werken efficiënter; bieden zeer efficiënte antioxidanten, repareren mitochondriale schade veroorzaakt door oxidatie en herstellen de mitochondriën naar de normale functie, waardoor de hersenfunctie wordt versterkt, het geheugen wordt verbeterd en verschillende ongunstige omstandigheden worden veroorzaakt door menselijk ouder worden. Daardoor worden mentale stress verlicht, de gezondheidstoestand gewijzigd en de slaapkwaliteit verbeterd.

functies:

1. Behandeling van impotentie veroorzaakt door onvoldoende nierfunctie;

2. Behandeling van vrouwelijke seksuele onverschilligheid en onvruchtbaarheid;

3. Behandeling van de taille en knieën veroorzaakt door nierinsufficiëntie, zwakte;

4. Voer het laxeermiddel uit, verbeter de immuniteit, regel het endocriene metabolisme, bevorder de groei en ontwikkeling.

5. De nieren stimuleren en de yang versterken, het merg vullen en de essentie ten goede komen.

6. Verbeter het geheugen en het anti-UV bleken.

7. Vertraging van veroudering, verbetering van de immuniteit, gemak van stoelgang, etc.

voordelen

Lever bescherming

Het functionele ingrediënt van Cistanche tubulosa kan de expressie van apoptose-remmende genen verhogen, de expressie van pro-apoptotische genen verminderen, de apoptose en necrose verminderen en de overlevingssnelheid van cellen verhogen, waardoor het effect op primaire hepatocyten wordt gerealiseerd. Beschermende effecten.

whitening

Tyrosinase is een sleutelenzym bij de synthese van melanine. De fenylethanolglycosiden, een functionele component van Cistanche tubulosa, hebben een significante neerwaartse regulatie van tyrosinaseactiviteit en het effect op tyrosinase is een omkeerbare competitieve remming. Het biedt ook een wetenschappelijke basis voor de ontwikkeling en het gebruik van whitening-ingrediënten in Cistanche.

Antioxidant, anti-aging

Cistanche polysacchariden kunnen de fysiologische achteruitgang van organen en de morfologische degeneratie van cellen vertragen. Alle bovenstaande componenten kunnen een anti-oxidant en anti-verouderingseffect spelen.

neurobescherming

Het functionele ingrediënt fenylethanolglycosiden (voornamelijk echinacoside en verbascoside) in Cistanche tubulosa kan zenuwcellen effectief beschermen, neuronale apoptose remmen, de overlevingssnelheid van cellen verbeteren, neuronen herstellen en effectief de ziekte van Alzheimer weerstaan. Ziek, anti-Parkinson.

TECHNOLOGISCH PROCES :

TECHNOLOGISCH PROCES.png

Pakket en opslag:

Pakket:

1,1 kg / zak, 25 kg / drum (binnenkant: PE-zak + seal aluminiumfoliezak, vacuüm; Buitenverpakking: vezeltrommel);

2. volgens uw vereiste;

Opslag: Zet in een koele en droge, goed gesloten container, blijf weg van vocht en sterk licht / hitte.

Houdbaarheid:

Twee jaar wanneer het product niet mag worden geopend en op een donkere plaats moet worden bewaard en de temperatuur lager blijft dan 18 graden Celsius.

package

Verzendmethode:

shipping


Hot Tags: cistanche tubulosa extract, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like