Citrus Aurantium Extract

Citrus Aurantium Extract

Productnaam: Citrus Aurantium-extract
Kruidenbron: Citrus Aurantium
Gebruikt deel: fruit
Specificaties: Synefrine 6%, 10%, 30% HPLC
Synefrinehydrochloride95%, 98% ;
Fructus Aurantii Flavonoïden 30%, 45%, 60% HPLC
Hesperidine: 90%, 92%, 95%, 98% HPLC
Uiterlijk: lichtgeel tot wit poeder
Testmethode: HPLC
CAS NR .: 520-26-3,94-07-5.582-84-3.575-81-5,202-300-9

Productdetails

Productnaam: Citrus Aurantium-extract

Kruidenbron: Citrus Aurantium

Gebruikt deel: fruit

specificaties:

Synefrine 6%, 10%, 30% HPLC; Synefrine hydrochloride 98% ; Fructus Aurantii Flavonoïden 30%, 45%, 60% HPLC ; Hesperidine: 90%, 92%, 95%, 98% HPLC.

Uiterlijk: lichtgeel tot wit poeder

Testmethode: HPLC

CAS NR .: 520-26-3,94-07-5.582-84-3.575-81-5,202-300-9

Moleculaire formule: C9H13NO2

Moleculair gewicht: 167.205

Omschrijving:

Synefrine is afgeleid van de fruitboom bekend als Citrus Aurantium (aka. Bittere sinaasappel) die inheems is in Vietnam. In de wereld van voedingssupplementen bestaat veel associatie met dit supplement omdat het een geweldig vetverliesproduct is, en zelfs zo dat veel bedrijven en merken Synephrine HCL niet gebruiken om te vervangen dat ooit in hun product zat
Synephrine HCL stimuleert het sympathische zenuwstelsel dat op zijn beurt een verhoging van de hartslag veroorzaakt. Hoewel dit een effectief kenmerk is van Synephrine HCL, veroorzaakt het ook op cellulair niveau een afgifte van norepinefrine en epinefrine, waarbij er 5 verschillende klassen receptoren norepinefrine en epinefrine zijn, waarop zijn: alpha 1, alpha 2, beta 1, bèta 2 en bèta 3 met bèta 3 en beperkte effecten op bèta 2 en alfa 2 onderzoek hebben aangetoond.
Synephrine HCL is ook een geweldig supplement om uw lichaam in staat te stellen vet vrij te maken uit vetcellen om te worden verbrand voor energie, wat bekend staat als lipolyse en het verhogen van uw ruststofwisseling (verhoogd metabolisme) en het verhogen van uw zogenaamde thermogenese. Dit is mogelijk vanwege het effect van Synephrine HCL op de bèta 3-receptoren.

Functie:

1. Brekend gas, losse schurk, slijm, consumentenproduct, volheid op de borst en buik en ander ongemak in het spijsverteringsstelsel;

2 pijn op de borst, zwelling van de buik, slijm, oedeem, voedselproduct, constipatie, maagptosis, baarmoederprolaps, prolaps;

3. Afvallen, betrokken bij cholesterolmetabolisme en helpen vet af te breken;

4. Licht stimulerend

5. Anti-oxidant, sterilisatiefunctie, voorkomt scheurbuik.

6. Synefrine HCL kan bindweefsel consolideren; huid, botten, tanden en spieren versterken;

7. Synefrine HCL kan collageensynthese bevorderen, wondgenezing helpen;

8. Behandeling van capillaire fragiliteit en hyperpermeabiliteit van plasma-eiwitten; bekend als het behoud van de capillaire permeabiliteit van vitamines of vitamine P voor producten voor de gezondheidszorg.

Toepassing:

1) Toegepast in het veld geneeskunde
2) Toegepast in voedingssupplementen
3) Toegepast in formules voor gewichtsverlies

TECHNISCH PROCES:

TECHNOLOGISCH PROCES.png

PAKKET en OPSLAG:

1. 1-5kg met dubbele plastic container binnen / aluminiumfolie zak buiten. 10kg met dubbele plastic container binnen / karton buiten. 25kg met dubbele plastic container binnen / vezel vat buiten of het is naar uw keuze.

2. Opgeslagen in een koele en droge goed-gesloten container, blijf van vochtigheid en sterk licht / hitte weg.

3. Houdbaarheid: twee jaar onder putopslagsituatie.

Package.png

VERZENDEN:

shipping.png

Onze voordelen:

1. De hoogwaardige en rijke natuurlijke hulpbronnen; de voordelen van traditionele Chinese kruidengeneeskunde; veel gerelateerde onderzoeksinstellingen en hogescholen in Xi'an.

2. Compleet detectiesysteem met volledige set van geavanceerde detective-apparaten; rijke technologie en human resources.

3. Uitstekende teamgeest.

4. Bedrijfscultuur: streng, eerlijk, pragmatisch, samenwerken, creativiteit!

5. Plant extractie fabriek met fabriek heeft een oppervlakte van 35.000 vierkante maters.

6. Voldoe aan uw speciale soorten specificatie-eisen van productspecificatie en eisen aan capsules, softgels, tabletten en poedermengsels.

7. Het perfecte mechanisme van pre-salef, verkoop en after-sales services om onze samenwerking soepel, continu en permanent te laten verlopen!


Hot Tags: Citrus Aurantium extract, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like