Co-enzym Q10

Co-enzym Q10

Productnaam: Co-enzym Q10
Specificaties: 10% (oplosbaar in water) oen Co-enzym Q10 20%, 98%
Uiterlijk: geel of lichtgeel kristalpoeder
Testmethode: HPLC
CAS NR .: 303-98-0

Productdetails

Productnaam: Co-enzym Q10

Specificaties: 10% (oplosbaar in water), 20%, 98% ;

Uiterlijk: geel of lichtgeel kristalpoeder

Testmethode: HPLC

CAS NR .: 303-98-0

Omschrijving:

Co-enzym Q10 is een soort ubiquinon, verschijnt als geurloze, oranjegele kristallen of poeders. Het smeltpunt is 49 ° C. Het is gemakkelijk oplosbaar in chloroform, benzeen en koolstoftetrachloride, oplosbaar in ether, petroleumether en aceton, enigszins oplosbaar in ethanol en onoplosbaar in water en methanol. Het is stabiliteit onder vocht en verhoogde temperatuur, maar ontbindt gemakkelijk onder licht.


Co-enzym Q10 wordt ook Ubiquinone genoemd, de chemische naam is: 2,3-Dimethoxy-5-Methyl-6-Decaprenylbenzoquinone, het molecuulgewicht is: 862, de commerciële naam is: Ubidecarenone, Neuquinon.


Co-enzym Q10 is een vetoplosbare organische chinonensamenstelling die alom in het levende lichaam voorkomt. Het heeft zeer belangrijke fysiologische en farmacologische acties in menselijke lichamen, daarom wordt het veel gebruikt in fysiologie, apotheek, cosmetica en gezondheidsbescherming.

Co-enzym Q10 is geel of lichtgeel kristalpoeder, reukloos, smaakloos, gemakkelijk oplosbaar in chloroform, benzeen en tetrachloorkoolstof; oplosbaar in aceton, ether, aardolie-ehter; enigszins oplosbaar in ethanol; onoplosbaar in water of methanol. Het wordt in het licht afgebroken tot rode stoffen. Het is stabiel tegen temperatuur en vocht.


Functie:

1. Natuurlijke grondstoffen co-enzym q10 ubiquinol wordt door cellen gebruikt om energie te produceren die nodig is voor celgroei en onderhoud.

2. Het wordt ook door het lichaam gebruikt als antioxidant in cosmetica.

3.Als medicijnen voor de behandeling van ziekte van longen en hart, is het preventief voor kanker, diabetes, parkinsonisme, enz. En co-enzym Q10 is ook een goede toevoeging voor voedingsmiddelen in de gezondheidszorg.

4.CoQ10 of ubiquinone heeft een laag risico op bijwerkingen en het is een essentiële vitamine-achtige stof met veel gezondheidsvoordelen.

5.Coenzyme Q10 is bewezen nuttig bij het behandelen van hartgerelateerde problemen zoals congestief hartfalen en het verlagen van hoge bloeddruk.

6. Co-enzym Q10 is een chinon, een stof die helpt cellen van alle zuurstof-ademende organismen te voorzien. Onderzoekers ontdekten voor het eerst co-enzym Q10 in 1957 en noemden het voor het eerst ubiquinone, omdat het een chinone was die in elke cel van het lichaam werd aangetroffen (het voorvoegsel ubi betekent overal). waarvan de drie enzymen die het lichaam energie geven niet kunnen functioneren.

Toepassing:

Als voedingssupplement ter ondersteuning van cardiovasculaire en parodontale functies. Het is essentieel voor het menselijk leven.

COQ 10 speelt een rol in de elektrontransportketen, een van de energieproducerende cycli van het lichaam die voedsel omzet in energie.

Onderzoek wijst uit dat suppletie met deze voedingsstof de normale hartfunctie kan ondersteunen en bescherming tegen antioxidanten kan bieden.

TECHNOLOGISCH PROCES :

TECHNOLOGISCH PROCES.png

PAKKET en OPSLAG:

1. 1-5kg met dubbele plastic container binnen / aluminiumfolie zak buiten. 10kg met dubbele plastic container binnen / karton buiten. 25kg met dubbele plastic container binnen / vezeltrommel buiten of het is naar uw keuze.

2. Opgeslagen in een koele en droge goed-gesloten container, blijf van vochtigheid en sterk licht / hitte weg.

3. Houdbaarheid: twee jaar onder putopslagsituatie.

Package.png

VERZENDEN:

shipping.png

Onze voordelen:

1. De hoogwaardige en rijke natuurlijke hulpbronnen; de voordelen van traditionele Chinese kruidengeneeskunde; veel gerelateerde onderzoeksinstellingen en hogescholen in Xi'an.

2. Compleet detectiesysteem met volledige set van geavanceerde detective-apparaten; rijke technologie en human resources.

3. Uitstekende teamgeest.

4. Bedrijfscultuur: streng, eerlijk, pragmatisch, samenwerken, creativiteit!

5. Plant extractie fabriek met fabriek heeft een oppervlakte van 35.000 vierkante maters.

6. Voldoe aan uw speciale vraag van productspecificatie en eisen aan capsules, softgels, tabletten en poedermengsels.

7. Het perfecte mechanisme van pre-salef, verkoop en after-sales services om onze samenwerking soepel, continu en permanent te laten verlopen!


Hot Tags: co-enzym q10, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like