eucalyptol

eucalyptol

Productnaam: Eucalyptol
Kruidenbron: Eucalyptol
Gebruikt deel: hout, blad
Specificaties: Etherische olie 99%
Uiterlijk: kleurloze of lichtgele vloeistof
CAS-NR .: 470-82-6

Productdetails

Productnaam: Eucalyptol

Kruidenbron: Eucalyptol

Gebruikt deel: hout, blad

Specificaties: Etherische olie 99%

Uiterlijk: kleurloze of lichtgele vloeistof

CAS-NR .: 470-82-6

Moleculaire formule: C10H18O

Omschrijving:

Eucalyptol is een natuurlijke organische verbinding die een kleurloze vloeistof is. Het is een cyclische ether en een monoterpenoïde.

Eucalyptol is ook bekend onder verschillende synoniemen: 1,8-cineol, 1,8-cineol, limoneenoxide, cajeputol, 1,8-epoxy-p-menthaan, 1,8-oxido-p-menthaan, eucalyptol, eucalyptol 1,3,3-trimethyl-2-oxabicyclo [2,2,2] octaan, cineol, cineol.

Eucalyptol heeft een frisse kamferachtige geur en een kruidige, verkoelende smaak. Het is onoplosbaar in water, maar mengbaar met ether, ethanol en chloroform. Het kookpunt is 176 ° C en het vlampunt is 49 ° C.

Eucalyptol omvat tot 90 procent van de etherische olie van sommige soorten van het generieke product Eucalyptusolie, vandaar de algemene naam van de verbinding. Het wordt ook gevonden in kamferlaurier, laurierblaadjes, theeboom, bijvoet, zoete basilicum, alsem, rozemarijn, salie en andere aromatische plantenbladeren. Eucalyptol met een zuiverheid van 99,6 tot 99,8 procent kan in grote hoeveelheden worden verkregen door gefractioneerde destillatie van eucalyptusolie.

Hoewel het inwendig kan worden gebruikt als smaakstof en medicijnbestanddeel bij zeer lage doses, typisch voor veel essentiële oliën (vluchtige oliën), is eucalyptol giftig als het wordt ingenomen bij hogere doses dan normaal.


Functie:

Eucalyptol is een ingrediënt in veel merken van mondwater en hoestonderdrukker. Het regelt luchtwegslijm hypersecretie en astma via ontstekingsremmende cytokine-remming. Eucalyptol is een effectieve behandeling voor niet-etterende rhinosinusitis. Onderzoek toonde aan dat behandelde proefpersonen minder last hadden van buiging, frontale hoofdpijn, gevoeligheid van drukpunten van de nervus trigeminus, verslechtering van de algemene toestand, neusobstructie en rhinologische secretie. Bijwerkingen van de behandeling waren minimaal. Eucalyptol vermindert ontsteking en pijn wanneer het lokaal wordt aangebracht. Het doodt leukemiecellen in vitro.

Eucalyptol wordt gebruikt als een insecticide en insectenwerend middel. Omgekeerd is eucalyptol een van de vele verbindingen die aantrekkelijk is voor mannetjes van verschillende soorten orchideeënbijen, die blijkbaar de chemische stof verzamelen om feromonen te synthetiseren; het wordt vaak gebruikt als aas om deze bijen aan te trekken en te verzamelen voor studie.


Toepassing:

Kan in voedingsaroma's worden gebruikt ; Heeft een bacteriedodend effect ; Wordt gebruikt in medische producten ;

Kan ook een geurstof zijn zoals hoeststroop, kauwgom, tandpasta, wasmiddel。


TECHNOLOGISCH PROCES :

TECHNOLOGISCH PROCES.png

PAKKET en OPSLAG:

1. 1-5kg met dubbele plastic container binnen / aluminiumfolie zak buiten. 10kg met dubbele plastic container binnen / karton buiten. 25kg met dubbele plastic container binnen / vezel vat buiten of het is naar uw keuze.

2. Opgeslagen in een koele en droge goed-gesloten container, blijf van vochtigheid en sterk licht / hitte weg.

3. Houdbaarheid: twee jaar onder putopslagsituatie.

Package.png

VERZENDEN:

shipping.png

Onze voordelen:

1. De hoogwaardige en rijke natuurlijke hulpbronnen; de voordelen van traditionele Chinese kruidengeneeskunde; veel gerelateerde onderzoeksinstellingen en hogescholen in Xi'an.

2. Compleet detectiesysteem met volledige set van geavanceerde detective-apparaten; rijke technologie en human resources.

3. Uitstekende teamgeest.

4. Bedrijfscultuur: streng, eerlijk, pragmatisch, samenwerken, creativiteit!

5. Plant extractie fabriek met fabriek heeft een oppervlakte van 35.000 vierkante maters.

6. Voldoe aan uw speciale soorten specificatie-eisen van productspecificatie en eisen aan capsules, softgels, tabletten en poedermengsels.

7. Het perfecte mechanisme van pre-salef, verkoop en after-sales services om onze samenwerking soepel, continu en permanent te laten verlopen!

Hot Tags: eucalyptol, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like