Eucommia Ulmoides Extract

Eucommia Ulmoides Extract

Productnaam: Eucommia Ulmoides Extract
Actief bestanddeel: Chlorogenic zuur
Specificatie: 20%
Uiterlijk: bruin poeder
Testmethode: HPLC
Toepassing: Geneesmiddelen, farmacie
Variatie: Eucommia ulmoides
Vorm: Poeder
Deel: Bark
Extractie Type: Solvent Extraction

Productdetails

Productnaam: Eucommia Ulmoides Extract

Actief bestanddeel: Chlorogenic zuur

Specificatie: 20%

Uiterlijk: bruin poeder

Testmethode: HPLC

Toepassing: geneesmiddelen, geneesmiddelen

Variatie: Eucommia ulmoides

Vorm: Poeder

Deel: Bark

Extractie Type: Solvent Extraction

Verpakking: Drum, vacuüm verpakt, aluminiumfolie zak of papier-drum met PE zakken binnen

Gratis monster: 15 ~ 25g


Omschrijving

Eucommia Ulmoides is een kruid dat wordt gebruikt als thee in China en door traditionele Chinese artsen om hoge bloeddruk te behandelen. Mensen met hoge bloeddruk in Rusland kregen eucommia met een verlaging van de bloeddruk en zonder bijwerkingen.

LSU Board of Regents ondersteunde dit onderzoek om een kruidenproduct te ontwikkelen dat een gezonde bloeddruk zal behouden. Dr. Liu met het LSU Ag Center heeft de eucommia geëxtraheerd en gestandaardiseerd. Dr. Baker met de LSU Vet School voerde veiligheidsstudies uit bij ratten en ontdekte dat eucommia zonder bijwerkingen was bij 7 keer de doses die in deze studie moesten worden gebruikt en dat de bloeddruk bij de ratten daalde. Dr. Greenway heeft aangetoond dat eucommia-extract een bèta-adrenerge blokkeerder is, een mechanisme dat wordt gebruikt in goedgekeurde bloeddrukmedicatie zoals propanolol.

In de traditionele Chinese geneeskunde heeft Eucommia Ulmoides zoete, warme eigenschappen. Het wordt geassocieerd met de lever en de nieren en wordt beschouwd als het primaire kruid dat wordt gebruikt om de yang-functies in het lichaam te verhogen. Eucommia-schors versterkt de botten en spieren, geneest gewonde en verzwakte weefsels en kan pijn in de onderrug en benen, stijfheid en artritis behandelen.

 

Hoofdfunctie

1) Heeft antihypertensieve effecten: Eucommia Ulmoides Extract heeft een aanzienlijk antihypertensief effect, dat soepel en niet-toxisch is zonder bijwerkingen.

2) Heeft antitumoreffecten: moderne farmacologische experimenten tonen aan dat Eucommia Ulmoides Extract het effect heeft van antikanker en tumorsuppressor.

3) Heeft de effecten van het versterken van de nier en het verbeteren van de immuunfunctie: experimentele resultaten tonen aan dat Eucommia Ulmoides Extract hypofyse en bijnierschorsstelsel kan opwekken en de functie van de bijnierschors kan verbeteren.

4) Is antioxidant, anti-veroudert, tegen vrije radicalen, bevordert de stofwisseling

5) Eucommia Ulmoides Extract heeft antibacteriële, ontstekingsremmende effecten. Het verlaagt de bloeddruk en verhoogt de witte bloedcellen en maagperistaltiek en secretie aanzienlijk.

6) Andere functies: diureticum, galblaas, bloedvet, foetusbescherming.

 

Toepassing

1. Toegepast op voedselgebied, is het een soort ideaal groen voedsel om gewicht te verminderen;

2. Toegepast op het gebied van het gezondheidsproduct, kan selderij de stemming stabiel maken en prikkelbaar elimineren;

3. Toegepast op farmaceutisch gebied, om reuma en jicht te behandelen, heeft een goed effect.


Technologisch proces

TECHNOLOGISCH PROCES.png

Pakket en opslag

1. 1-5kg met dubbele plastic container binnen / aluminiumfolie zak buiten. 10kg met dubbele plastic container binnen / karton buiten. 25kg met dubbele plastic container binnen / vezel vat buiten of het is naar uw keuze.

2. Opgeslagen in een koele en droge goed-gesloten container, blijf van vochtigheid en sterk licht / hitte weg.

3. Houdbaarheid: twee jaar onder putopslagsituatie.

Package.png

Verzenden

shipping.png


Onze voordelen

1. De hoogwaardige en rijke natuurlijke hulpbronnen; de voordelen van traditionele Chinese kruidengeneeskunde; veel gerelateerde onderzoeksinstellingen en hogescholen in Xi'an.

2. Compleet detectiesysteem met volledige set van geavanceerde detective-apparaten; rijke technologie en human resources.

3. Uitstekende teamgeest.

4. Bedrijfscultuur: streng, eerlijk, pragmatisch, samenwerken, creativiteit!

5. Plant extractie fabriek met fabriek heeft een oppervlakte van 35.000 vierkante maters.

6. Voldoe aan uw speciale vraag van productspecificatie en eisen aan capsules, softgels, tabletten en poedermengsels.

7. Het perfecte mechanisme van pre-salef, verkoop en after-sales services om onze samenwerking soepel, continu en permanent te laten verlopen!

Hot Tags: eucommia ulmoides extract, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like