Ganoderma Lucidum Extract

Ganoderma Lucidum Extract

Productnaam: Ganoderma Lucidum Extract
Kruidenbron: Ganoderma Lucidum
Gebruikt deel: zaad
specificaties:
Ganoderma lucidum polysaccharide 10%, 20%, 30%, 40%, 50%
UV ; Ganoderma lucidum Triterpenes 1%, 2%, 3% HPLC ;
Uiterlijk: bruin geel poeder
Testmethode: HPLC UV

Productdetails

Productnaam: Ganoderma Lucidum Extract

Kruidenbron: Ganoderma Lucidum

Gebruikt deel: zaad

specificaties:

Ganoderma lucidum polysaccharide 10%, 20%, 30%, 40%, 50% UV ; Ganoderma lucidum Triterpenes 1%, 2%, 3% HPLC ;

Uiterlijk: bruin geel poeder

Testmethode: HPLC UV

Omschrijving:

Ganoderma lucidum, het meest waardevolle en waardevolle medicijn voor menselijke gezondheid dat wordt erkend door voeding en medicijnen. Ganoderma lucidum wordt al sinds de oudheid als medicinaal materiaal gebruikt. Ganoderma lucidum-extract is gewoon een gezondheidssupplement gemaakt door extractie van Ganoderma lucidum-extract. De reden waarom Ganoderma lucidum door medisch onderzoek als een zeer belangrijk medicinaal materiaal wordt beschouwd, is onlosmakelijk verbonden met de voedingswaarde van Ganoderma lucidum.

Functie:

1. Antikankeractiviteit. Na medisch onderzoek zakte ongeveer de helft van de tumoren af na consumptie van Ganoderma lucidum-extract. Daarom kan Ganoderma lucidum-extract een bepaalde rol spelen bij anti-kankeractiviteit. Maar dit betekent niet dat u kanker kunt behandelen via Ganoderma lucidum-extract. Dit zijn twee concepten, dus verwar ze niet.

2. Bescherm cardiovasculaire en cerebrovasculaire gezondheid. Ganoderma lucidum-extract kan het uithoudingsvermogen vergroten en bloed boos maken. Het kan helpen bij het synthetiseren van energie op cellulair niveau, waardoor de cardiovasculaire ziekte wordt verbeterd. Het heeft een zeer goed gezondheidseffect op hoge bloeddruk en kan de bloedplaatjesaggregatie verminderen.

3. Bescherm de lever. Ganoderma lucidum-extract heeft een goed beschermend effect op de lever en wordt al vroeg in China gebruikt bij de behandeling van chronische en acute hepatitis.

4. Gezondheidszorg en reparatie van het zenuwstelsel. Het grootste effect van Ganoderma lucidum extract is om energie en functie aan te vullen. De mentale toestand van mensen is niet goed, mentale stress, Ganoderma lucidum-extract kan een zeer goede rol spelen.

5. Anti-veroudert, verhoogt vitaliteit. Ganoderma lucidum-extract kan de energie en vitaliteit van het leven verhogen, het denkvermogen vergroten en geheugenverlies voorkomen. Langdurig gebruik kan veroudering vertragen.

TECHNOLOGISCH PROCES :

TECHNOLOGISCH PROCES.png

PAKKET en OPSLAG


1. 1-5kg met dubbele plastic container binnen / aluminiumfolie zak buiten. 10kg met dubbele plastic container binnen / karton buiten. 25kg met dubbele plastic container binnen / vezel vat buiten of het is naar uw keuze.

2. Opgeslagen in een koele en droge goed-gesloten container, blijf van vochtigheid en sterk licht / hitte weg.

3. Houdbaarheid: twee jaar onder putopslagsituatie.

package

VERZENDEN

shipping

Hot Tags: ganoderma lucidum extract, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like