Knoflook Extract Allicin

Knoflook Extract Allicin

Productnaam: Knoflook Extract Allicin
Kruidenbron: Knoflook
Gebruikt deel: zaad
Specificaties: Allicin 0,5%, 1%, 2%, 2,5%, 3,0%; 10: 1
Alliin ; allyl sulfide verbindingen ;
alliin knoflookpolysacharide of alle vloeistoffen,
alliin knoflookpolysacharidetabletten,
knoflook allicine tabletten, allicine injectie ;
Uiterlijk: lichtgeel fijn poeder
Testmethode: HPLC
CAS NR .: 539-86-6

Productdetails

Productnaam: Knoflook Extract Allicin

Kruidenbron: Knoflook

Gebruikt deel: zaad

specificaties:

Allicin 0,5%, 1%, 2%, 2,5%, 3,0%; 10: 1 ; Alliin ; allylsulfideverbindingen; alliin knoflookpolysacharide orale vloeistof ;

alliin knoflook polysaccharide tabletten ; knoflook allicine tabletten ; allicine injectie ;

Uiterlijk: lichtgeel fijn poeder

Testmethode: HPLC

CAS NR .: 539-86-6

Omschrijving:

Knoflook is Liliaceae, Allium bollen geneeskunde. Knoflook plant in het voorjaar, de zomeroogst, bar, suspensie en geventileerde plaats, gedroogde reserve. Juni bladziekte opgraving, verwijdering van sediment, ventilatie, aan de lucht drogen of bakken tot de huid droog is. B Beste kwaliteit knoflookextract uit xi'an rongsheng biotecnology. Knoflook is bolvormig of kort conisch buiten gebroken wit of lichtbruin de vliezige schilferige huid, ontdaan van schaalbladeren, 6 tot 10 teentjes knoflook, wiel geboren in de stengels rond de stengelbasisrollen, ruwe meerderheid vezelige wortels. Elke teentje knoflook outsourcing film, strip de film, die witte, dikke, vlezige schubben zien. Knoflook heeft een sterke geur en kruidige smaak.

Knoflook werd gebruikt als een remedie voor darmaandoeningen, winderigheid, wormen, luchtweginfecties, huidziekten, wonden, symptomen van veroudering en vele andere kwalen. Tot op heden hebben meer dan 3000 publicaties van over de hele wereld geleidelijk de traditioneel erkende gezondheid bevestigd voordelen van knoflook.

Hoewel knoflook zoveel voordelen heeft voor het menselijk lichaam, maar het heeft een onaangename geur. de meeste mensen houden niet van deze smaak, dus gebruiken we moderne biologische technologie om de elite in het knoflook te verrijken en de geur van het product te verwijderen, we noemen het knoflookextract (Allicin). Knoflookextract dat we produceerden heeft alle voedingselementen van knoflook, maar het heeft een veel meer functie dan het knoflook met een hogere concentratie van functionele factoren; Wij kunnen poeder, korrelig aanbieden; en vloeibare en olievorm van dit product met onze meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van knoflook.


Functie:

1. Natuurlijke breedspectrumantibiotica, antischimmel, antibacteriële, heersende ziekte, verbeteren de menselijke immuniteit en vertragen van veroudering.

2. Hypoglycemische, lagere bloeddruk, preventie en behandeling van atherosclerose;

3.Heeft een goed anti-kanker effect;

4. Verbetering van de situatie van de huid, knoflook aaextract heeft een effectieve functie op de huid te beschermen

5.Garlic-extract kan warmte en giftig materiaal verwijderen, het bloed activeren en stasis oplossen.

6. Verbeter de kwaliteit van vee en vis, om de smaak van voedsel te verbeteren, kosten te verlagen.

7. Gezondheid houden en bloedstasis verwijderen;


Toepassing:

1. toegepast in voedsel veld, het is voornamelijk als een functionele voedseladditieven gebruikt in cookie, brood, vleesproducten enzovoort;

2. Toegepast op het gebied van gezondheidsproducten, wordt het vaak gemaakt in capsule om bloeddruk en bloedvet te verlagen;

3. Toegepast op farmaceutisch gebied, wordt het voornamelijk gebruikt bij de behandeling van bacteriële infecties, gastro-enteritis en hart- en vaatziekten;

4. Toegepast in feed additief veld, het wordt voornamelijk gebruikt in feed additief voor het beschermen van het pluimvee, vee en vissen tegen de ziekte.


TECHNOLOGISCH PROCES :

TECHNOLOGISCH PROCES.png

PAKKET en OPSLAG:

1. 1-5kg met dubbele plastic container binnen / aluminiumfolie zak buiten. 10kg met dubbele plastic container binnen / karton buiten. 25kg met dubbele plastic container binnen / vezel vat buiten of het is naar uw keuze.

2. Opgeslagen in een koele en droge goed-gesloten container, blijf van vochtigheid en sterk licht / hitte weg.

3. Houdbaarheid: twee jaar onder putopslagsituatie.

Package.png

VERZENDEN:

shipping.png

Onze voordelen:

1. De hoogwaardige en rijke natuurlijke hulpbronnen; de voordelen van traditionele Chinese kruidengeneeskunde; veel gerelateerde onderzoeksinstellingen en hogescholen in Xi'an.

2. Compleet detectiesysteem met volledige set van geavanceerde detective-apparaten; rijke technologie en human resources.

3. Uitstekende teamgeest.

4. Bedrijfscultuur: streng, eerlijk, pragmatisch, samenwerken, creativiteit!

5. Plant extractie fabriek met fabriek heeft een oppervlakte van 35.000 vierkante maters.

6. Voldoe aan uw speciale soorten specificatie-eisen van productspecificatie en eisen aan capsules, softgels, tabletten en poedermengsels.

7. Het perfecte mechanisme van pre-salef, verkoop en after-sales services om onze samenwerking soepel, continu en permanent te laten verlopen!


Hot Tags: Knoflook Extract Allicin, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like