Ginkgo Biloba-extract

Ginkgo Biloba-extract

Productnaam: Ginkgo Biloba-extract
Kruidenbron: Ginkgo Biloba
Gebruikt deel: blad
specificaties:
1. Ginkgo flavone Glycosides ≥ 24%, Totaal Terpeen Lacosides ≥ 6%
Zuur 0,15
2. In water oplosbare Ginkgoflavon-glycosiden ≥ 24%, totaal terpeen
Lacosides ≥ 6%, zuur 1 ~ 5PPM; oplosbaarheid 5%.
3. Laag zuur (Ginkgoflavon Glycosides> 24%, totaal terpeen
Lacosiden ≥6%, zuur
Standaard: CP2015, EP9.0, USP39, In water oplosbaar.
Uiterlijk: lichtgeel tot bruingeel poeder.
Testmethode: HPLC
CAS NR: 90045-36-6

Productdetails

Productnaam: Ginkgo Biloba-extract

Kruidenbron: Ginkgo Biloba

Gebruikt deel: blad

specificaties:

1. Ginkgo flavone glycosiden ≥ 24%, totaal terpeen lacosides ≥ 6%, zuur 0,15

2. Wateroplosbare Ginkgoflavon Glycosides> 24%, Totaal Terpeen Lacosides> 6%, Zuur 1 ~ 5PPM; oplosbaarheid 5%.

3. Laag zuur (Ginkgoflavon Glycosides> 24%, Totaal Terpeen Lacosides> 6%, Zuur

Standaard: CP2015, EP9.0, USP39, In water oplosbaar.

Uiterlijk: lichtgeel tot bruingeel poeder

Testmethode: HPLC

CAS NR: 90045-36-6

Moleculaire formule: C15H18O8
Moleculair gewicht: 326,3

Omschrijving:

Ginkgo biloba-extract heeft niet alleen de functie van het verwijden van coronaire bloedvaten, cerebrale bloedvaten, het verhogen van de bloedstroom, het verbeteren van de hart- en hersenfunctie, maar ook het verbeteren van het geheugen en het verminderen van de bloedplaatjesfunctie.

Functie:

1. anti-aging effect

Ginkgo biloba, ginkgo biloba, ginkgol en quercetine in Ginkgo biloba remden lipideperoxidatie, vooral quercetine heeft een sterkere remmende activiteit.

2. Anti-tumor effect

Het ruwe extract van Ginkgo biloba-bladeren, dat wil zeggen het vetoplosbare deel, kan het Epstein-Barr-virus remmen en heptadeceensalicylzuur en Bilo-betin hebben sterke remmende activiteiten; totale flavonoïden van Ginkgo biloba kunnen het gewicht van de zwezerik bij tumordragende muizen verhogen. En het niveau van SOD-activiteit, het antitumorale vermogen van het motief in vivo; quercetine en myricetin kunnen het optreden van carcinogenen remmen.

3. Antioxidant effect

Ginkgo biloba-extract kan direct vrije radicalen van lipiden, vrije radicalen van lipidenperoxidaties en alkylradicalen elimineren en de keten van vrije radicalen beëindigen. Tegelijkertijd kan het ook deelnemen aan de regulering en verbetering van de activiteiten van antioxiderende enzymen zoals superoxide-dismutase en glutathionperoxidase. Het anti-oxiderende effect van flavonoïden in EGB overtreft zelfs dat van vitamines en heeft anti-vrije radicalen in vitro eigenschappen.

Toepassing:

1. Voedingsmiddelen- en gezondheidsproductenindustrie

De flavonoïden in Ginkgo biloba hebben anti-oxidatie-eigenschappen en kunnen als antioxidanten worden toegevoegd aan oliën en cakes. De totale flavonoïden zijn geel en hebben een brede oplosbaarheid. Ze zijn zowel in water oplosbaar als in vet oplosbaar, dus totale flavonoïden kunnen worden gekleurd. Agentactie. Ginkgo biloba-bladeren worden verwerkt tot ultrafijne poeders voor voedsel. Ginkgo biloba-bladeren zijn super verpulverd en toegevoegd aan cakes, koekjes, noedels, snoep en ijs met 5% tot 10%, en kunnen worden verwerkt tot ginkgo-bladvoedsel met effecten in de gezondheidszorg.

2. Dagelijkse chemische industrie

De samenstelling waarin het ginkgo biloba-extract en de huidabsorptieversterker zijn gecombineerd, kan ook irritatie voorkomen die wordt veroorzaakt door de lijm die wordt gebruikt in de plaatselijke zalf en de pleister, en kan een emulsie, een zalf, een crème, een sol en een pleister zijn , en dergelijke. De huidverzorgingsproducten die GBE op de markt bevatten, omvatten voornamelijk anti-aging reinigingslotion, body wash, lippenstift, oogcrème en dergelijke.

TECHNOLOGISCH PROCES

TECHNOLOGISCH PROCES

PAKKET en OPSLAG:

1. 1-5kg met dubbele plastic container binnen / aluminiumfolie zak buiten. 10kg met dubbele plastic container binnen / karton buiten. 25kg met dubbele plastic container binnen / vezeltrommel buiten of het is naar uw keuze.

2. Opgeslagen in een koele en droge goed-gesloten container, blijf van vochtigheid en sterk licht / hitte weg.

3. Houdbaarheid: twee jaar onder putopslagsituatie.

pakket

VERZENDEN

Verzenden

Hot Tags: ginkgo biloba-extract, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like