Glutathione Groothandelsprijs

Glutathione Groothandelsprijs

Productnaam: Glutathione Groothandelsprijs
Uiterlijk: wit kristallijn poeder
CAS-nr .: 70-18-8
Einecs nr .: 200-725-4
Synoniemen: Atomolan
Meleculaire formule: C10H17N3O6S
Zuiverheid: 99%
Functie: schoonheidsproducten
Gebruik: Skin Whitening
Zuiverheid: 98%

Productdetails

Productnaam: Glutathione Groothandelsprijs

Uiterlijk: wit kristallijn poeder

CAS-nr .: 70-18-8

Einecs nr .: 200-725-4

Moleculair gewicht: 162.273

Synoniemen: Atomolan

Meleculaire formule: C10H17N3O6S

Zuiverheid: 99%

Brekingsindex: 307,32

Kookpunt: 182-192ºC

Functie: schoonheidsproducten

Gebruik: Skin Whitening

Zuiverheid: 98%

Moleculair gewicht: 307.3235

Moleculaire formule: C10H17N3O6S

Houdbaarheid: 2 jaar

 

Glutathione (GSH) is een tripeptide dat een ongebruikelijke peptidebinding tussen de aminegroep van cysteïne (die door normale peptidebinding aan een glycine is bevestigd) en de carboxylgroep van de glutamaat-zijketen bevat. Het is een antioxidant en voorkomt schade aan belangrijke cellulaire componenten veroorzaakt door reactieve zuurstofverbindingen zoals vrije radicalen en peroxiden.

Thiolgroepen zijn reductiemiddelen, bestaande in een concentratie van ongeveer 5 mM in dierlijke cellen. Glutathion vermindert disulfidebindingen gevormd binnen cytoplasmatische eiwitten tot cysteïnen door als elektrondonor te dienen. In het proces wordt glutathion omgezet in zijn geoxideerde vorm glutathion disulfide (GSSG), ook wel L (-) - Glutathione genoemd.

Glutathion wordt bijna uitsluitend in zijn gereduceerde vorm gevonden, omdat het enzym dat het van zijn geoxideerde vorm terugbrengt, glutathione reductase, constitutief actief en induceerbaar is bij oxidatieve stress. In feite wordt de verhouding van gereduceerd glutathion tot geoxideerd glutathion in cellen vaak gebruikt als een maat voor cellulaire toxiciteit.

 

Functies en toepassingen

1. Glutathion rol van klinische behandeling en preventie
Onder pathologische omstandigheden waarin endogene GSH-reductie is geworden, is exogene GSH tijdig geworden. Exogeen GSH-supplement kan gerelateerde ziekten voorkomen en behandelen, een gezond lichaam behouden.

(1) Stralingsziekte en stralingsveiligheid: straling, radioactieve stoffen of vanwege leukopenie veroorzaakt door geneesmiddelen tegen kanker en andere symptomen kunnen een beschermend effect hebben.

(2) Om de lever, ontgifting, inactivering van hormonen te beschermen, en galzuurmetabolisme te bevorderen en vet en vetoplosbare vitamines te helpen spijsverteringskanaal te absorberen.

(3) Anti-allergie of ontsteking veroorzaakt door hypoxemie bij patiënten met systemische of lokale, kan celschade verminderen en reparatie bevorderen.
(4) Het verloop van bepaalde ziekten en symptomen als adjuvante geneesmiddelen verbeteren. Zoals: hepatitis, hemolytische ziekte en keratitis, staar en netvliesaandoeningen, zoals oogziekte en verbetering van het gezichtsvermogen.
(5) Gemakkelijk om het metabolisme van zuren te versnellen bij de uitscheiding van vrije radicalen, die een schoonheidshuidverzorging spelen, anti-verouderend effect.


2. Voedingssupplementen
(1) toegevoegd aan pasta, om fabrikanten de tijd van brood te verminderen tot de oorspronkelijke helft of een derde, en dienen om de rol van voedselvoeding en andere kenmerken te versterken.

(2) toe te voegen aan de yoghurt en babyvoeding, het equivalent van vitamine C, kan een stabiliserend middel spelen.
(3) in zijn mix met de surimi om kleur te verdiepen.
(4) op het vlees en kaas en andere voedingsmiddelen, hebben het effect van smaak verbeterd.


3. Schoonheidsproducten
Voorkom de infiltratie van Los tyrosinase om het doel van het remmen van melaninevorming te bereiken. Rimpels elimineren, huidelasticiteit vergroten, poriën krimpen, pigment verlichten, het lichaam heeft een uitstekend whitening-effect. Glutathion als het hoofdingrediënt in cosmetische producten in Europa en de Verenigde Staten werd door de decennia verwelkomd.


Technologisch proces

TECHNOLOGISCH PROCES.png

Pakket en opslag

1. 1-5kg met dubbele plastic container binnen / aluminiumfolie zak buiten. 10kg met dubbele plastic container binnen / karton buiten. 25kg met dubbele plastic container binnen / vezel vat buiten of het is naar uw keuze.

2. Opgeslagen in een koele en droge goed-gesloten container, blijf van vochtigheid en sterk licht / hitte weg.

3. Houdbaarheid: twee jaar onder putopslagsituatie.

Package.png

Verzenden

shipping.png

Onze voordelen

1. De hoogwaardige en rijke natuurlijke hulpbronnen; de voordelen van traditionele Chinese kruidengeneeskunde; veel gerelateerde onderzoeksinstellingen en hogescholen in Xi'an.

2. Compleet detectiesysteem met volledige set van geavanceerde detective-apparaten; rijke technologie en human resources.

3. Uitstekende teamgeest.

4. Bedrijfscultuur: streng, eerlijk, pragmatisch, samenwerken, creativiteit!

5. Plant extractie fabriek met fabriek heeft een oppervlakte van 35.000 vierkante maters.

6. Voldoe aan uw speciale vraag van productspecificatie en eisen aan capsules, softgels, tabletten en poedermengsels.

7. Het perfecte mechanisme van pre-salef, verkoop en after-sales services om onze samenwerking soepel, continu en permanent te laten verlopen!

Hot Tags: groothandelsprijs glutathione, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like