Druivenpit extract

Druivenpit extract

Productnaam: Druivenpit extract
Actief bestanddeel: Proanthocyanidinen, Polyfenol
Kruidenbron: druivenpitten
Gebruikt deel: fruit
Specificaties: 1.Proanthocyanidins ≥95% (UV) + Oligomer ≥ 60%, 95%, 98%
(HPLC) + Proanthocyanidins B2 ≥ 1,8% (HPLC)
2. proanthocyanidinen ≥ 95% (uv) + polyfenolen ≥ 90% (uv)
3. proanthocyanidinen ≥ 95% (uv)
4. polyfenolen 50%, 60%, 70%, 75%, 80%, 85%, 90%, 95% (UV)
5. Water oplosbare proanthocyanidinen 95%
Uiterlijk: roodachtig bruin poeder
Testmethode: HPLC / UV

Productdetails

Productnaam: Druivenpit extract

Actief bestanddeel: Proanthocyanidinen, Polyfenol

Kruidenbron: druivenpitten

Gebruikt deel: fruit

specificaties:

1. proanthocyanidinen ≥ 95% (UV) + oligomeer ≥ 60%, 95%, 98% (HPLC) + proanthocyanidinen B2 ≥ 1,8% (HPLC)

2. proanthocyanidinen ≥ 95% (uv) + polyfenolen ≥ 90% (uv)

3. proanthocyanidinen ≥ 95% (uv)

4. polyfenolen 50%, 60%, 70%, 75%, 80%, 85%, 90%, 95% (UV)

5. Water oplosbare proanthocyanidinen 95%

Uiterlijk: roodachtig bruin poeder

Testmethode: HPLC / UV

Omschrijving:

Definitie:

Druivenpit extract is een nutraceutical rijk aan druivenpitten proanthocyanidinen. Het wordt veel gebruikt vanwege de gunstige gezondheidseffecten die worden toegeschreven aan het hoge gehalte aan proanthocyanidine. Extract wordt bereid uit de zaden van de druiven (Vitis vinifera) en zaden worden meestal verkregen van de wijn- of sapindustrie waar ze worden geproduceerd als belangrijk bijproduct en / of afvalproduct. Gestandaardiseerde preparaten worden over de hele wereld verkocht en worden meestal op de markt gebracht als gezondheidssupplement.

Kenmerken

Druivenpit-extract is een complex mengsel van polyfenolen (inclusief fenolzuren, gekleurde anthocyanen, flavonoïden en complexe flavonoïden). Het is bijzonder rijk aan proanthocyanidinen. Chemisch gezien omvatten proanthocyanidinen op hun beurt twee belangrijke chemische bestanddelen: procyanidinen en procyanidine-gallaten. Procyanidinen zijn in wezen oligomere of polymere flavonolen, bestaande uit (+) - catechine en (-) - epicatechine, terwijl procyanidine-gallaten hoofdzakelijk (-) - epicatechine zijn geacetyleerd met druivenpittenextract.

Druivenpit-extract zijn industriële derivaten van hele druivenpitten die een grote concentratie vitamine E, flavonoïden, linolzuur en OPC's bevatten. Typisch is de commerciële mogelijkheid om bestanddelen van druivenpitten te extraheren voor chemicaliën die bekend staan als polyfenolen, waaronder oligomere proanthocyanidinen die worden herkend als antioxidanten.

Druivenpit extract is rijk aan Oligomers Procyanidin Complexes (OPC), een krachtige antioxidant. Naast de ultrarijke potentie van meer dan 20 keer hoger dan vitamine C. Druivenpit extract is ook 50 keer beter dan vitamine E. Druivenpit extract helpt het immuunsysteem te versterken en vertraagt ook het verouderingsproces, dat van zeer hoge marktwaarde. Procyanidin B2, de meest actieve stof om vrije radicalen te neutraliseren die veroudering veroorzaken, is alleen beschikbaar in druivenpitten.

In Europa is OPC van druivenpittenextract proanthocyanidinen al enkele decennia goedgekeurd en gebruikt als een veilige en effectieve verbinding. Druivenpit-extract heeft geen record van enige acute of chronische toxiciteit, geen schadelijke reactie, zelfs niet bij een zeer hoge dosering. Om deze redenen is druivenpittenextract Proanthocyanidins een nieuwe ster geworden op de markt voor voedingssupplementen.


Functie:

1. druivenextract kan anti-aging en anti-rimpel, anti-kanker, anti-ontsteking en anti-allergische activiteit, met significante antioxiderende eigenschappen; anti-inflammatoire; cardiovasculaire gezondheid; preventie van kanker; wond genezen

2. Druivenpit extract kan de synthese en het metabolisme van collageen en elastine bevorderen; antibacteriële; melasma voorkomen, de incidentie van vlekken en staar verminderen; voorkomen van huidkanker veroorzaakt door chemicaliën en UV-stralen;

3. Druivenpit extract Kan worden gebruikt om door inspanning geïnduceerde vasculaire sclerose pap te verminderen, de bloedvaten de flexibiliteit van de wand te versterken; hart- en vaatziekten te voorkomen, het netvlies te beschermen.

4.Druifzaadextractblikje Geurvorming wordt geassocieerd met de oxidatie van verwerkte vleeslipiden: beter dan synthetische antioxidanten: geen effect op de vleeskleur; geen sensorisch profiel dat vlees beïnvloedt; natuurlijk, gezond, aantrekkelijk voor de consument.

5. druivenextract kan de ziekte van Alzheimer voorkomen en omkeren.

6. druivenextract kan de seksuele functie, PMS en menstruatiestoornissen verbeteren.

7. Druivenpit extract kan helpen om ADD / ADHD te behandelen.

(Voordelen: 1: Druivenzaden geïmporteerd uit Frankrijk met een hoog polyfenolgehalte; 2: ID-identificatie (Alkemist Lab, VS); 3: antioxidantwaarde ≧ 15000 μmol TE / g)


Dosering:  

Farmaceutica / voedingssupplementen: 150-300 mg / dag; Huidverzorging: 0,5-2,0%;

Natuurlijke conservering van vlees: 0,01-1%

Toepassing

1. Druivenpit extract kan worden gemaakt in capsules, troche en korrel als gezond voedsel;

2. Hoge kwaliteit druivenpittenextract is op grote schaal toegevoegd aan de drank en de wijn, cosmetica als de functionele inhoud;

3. Druivenpit extract wordt veel toegevoegd aan allerlei soorten voedsel, zoals cake, kaas als de voeding, natuurlijke antiseptica in Europa en de VS, en het heeft de veiligheid van het voedsel verhoogd.

TECHNISCH PROCES:

TECHNOLOGISCH PROCES.png

PAKKET en OPSLAG:

1. 1-5kg met dubbele plastic container binnen / aluminiumfolie zak buiten. 10kg met dubbele plastic container binnen / karton buiten. 25kg met dubbele plastic container binnen / vezel vat buiten of het is naar uw keuze.

2. Opgeslagen in een koele en droge goed-gesloten container, blijf van vochtigheid en sterk licht / hitte weg.

3. Houdbaarheid: twee jaar onder putopslagsituatie.

Package.png

VERZENDEN:

shipping.png

Onze voordelen:

1. De hoogwaardige en rijke natuurlijke hulpbronnen; de voordelen van traditionele Chinese kruidengeneeskunde; veel gerelateerde onderzoeksinstellingen en hogescholen in Xi'an.

2. Compleet detectiesysteem met volledige set van geavanceerde detective-apparaten; rijke technologie en human resources.

3. Uitstekende teamgeest.

4. Bedrijfscultuur: streng, eerlijk, pragmatisch, samenwerken, creativiteit!

5. Plant extractie fabriek met fabriek heeft een oppervlakte van 35.000 vierkante maters.

6. Voldoe aan uw speciale vraag van productspecificatie en eisen aan capsules, softgels, tabletten en poedermengsels.

7.Het perfecte mechanisme van pre-salef, verkoop en after-sales services om onze samenwerking soepel, continu en permanent te laten verlopen!

Hot Tags: druivenpittenextract, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like