Groene koffieboon Extract

Groene koffieboon Extract

Productnaam: extract van groene koffiebonen
Kruidenbron: Coffea arabica L
Gebruikt deel: groene koffieboon
specificaties:
Chlorogenic zuur 25%, 30%, 45%, 50%, 98% HPLC ;
Totaal chlorogeenzuren 45%, 50%, 70%, 98% HPLC ;
Uiterlijk: lichtbruin poeder
Testmethode: HPLC
CAS NR .: 327-97-9

Productdetails

Productnaam: extract van groene koffiebonen

Kruidenbron: Coffea arabica L

Gebruikt deel: groene koffieboon

Specificaties: Chlorogeenzuur 25%, 30%, 45%, 50%, 98% HPLC ; Totaal chlorogeenzuren 45%, 50%, 70%, 98% HPLC ;

Uiterlijk: lichtbruin poeder

Testmethode: HPLC

CAS NR .: 327-97-9

Moleculaire formule: C16H18O

Structurele Formule:

图片 11.png

Omschrijving:

Het groene koffieboonextract wordt gewonnen uit de zaden van het geslacht Rubiaceae, de fruitkoffie en de grote fruitkoffie. Het chlorogene zuur is de belangrijkste werkzame stof en bevat ook alkaloïden zoals cafeïne en fenegriek. Chlorogenic zuur is een soort fenylpropanoïde verbinding geproduceerd door de shikiminezuurroute tijdens aërobe ademhaling. Het heeft antibacteriële, antivirale, verhoogde witte bloedcellen, lever en galblaas, antitumor, bloeddrukverlaging, bloedvetverlaging en zuivering. Vrije radicalen en opwinding van het centrale zenuwstelsel. De juiste hoeveelheid cafeïne stimuleert de hersenschors, bevordert sensorisch oordeel, geheugen, emotionele activiteiten, maakt de myocardiale functie actiever, bloedcirculatie verwijdt de bloedcirculatie en verbetert de stofwisseling, cafeïne kan ook spiervermoeidheid verminderen en de secretie van spijsverteringssap bevorderen. Grote doses of langdurig gebruik kunnen echter ook schade aan het menselijk lichaam veroorzaken, wat paroxismale convulsies kan veroorzaken en vitale organen zoals lever, maag en nier kan beschadigen. Groene koffieboonextract wordt veel gebruikt in de geneeskunde-, dagelijkse chemische en voedingsmiddelenindustrie.

Functie:

1. Antioxidant, verwijder vrije radicalen in het lichaam

Het extract van groene koffiebonen heeft een sterk totaal antioxidantvermogen in een bepaald concentratiebereik, heeft een sterke DPPH-vrije radicalenvangende activiteit, sterk ijzerionreducerend vermogen, maar heeft geen metaalionchelatievermogen. Groene koffieboonextract heeft een sterke antioxiderende werking en is een potentieel natuurlijk antioxidant.

2. Antibacteriële en antivirale effecten

Chlorogenic zuur heeft antivirus, hemostase, verhoogde witte bloedcellen, verkorte bloedstolling en bloedingstijd. Chlorogeen zuur heeft significante remmende en dodende effecten op verschillende pathogene bacteriën zoals Staphylococcus aureus, hemolytische streptococcus, dysenteriebacil, tyfusbacil, pneumokokken en dergelijke. Chlorogenic zuur heeft een duidelijk genezend effect op acute keelontsteking en huidziekten en wordt klinisch gebruikt voor de behandeling van acute bacteriële infecties.

3. Anti-mutatie, anti-tumor effect

Chlorogenic zuur heeft een sterk vermogen om mutatie te remmen, een mutatie geïnduceerd door aflatoxine B en mutatie geïnduceerd door sub-digestiereactie, en kan effectief beenmerg erytrocyt mutatie veroorzaakt door γ-ray verminderen; chlorogeenzuur kan carcinogeen verminderen. De bezettingsgraad en het transport ervan in de lever om effecten tegen kanker en tegen kanker te bereiken. Chlorogenic zuur heeft significante remmende effecten op colorectale kanker, leverkanker en larynxkanker en wordt beschouwd als een effectief chemisch beschermend middel voor kanker.

4. Cardioprotectieve effecten

Als een vrije radicalenvanger en antioxidant is chlorogeenzuur door een groot aantal experimenten bewezen dat de biologische activiteit van chlorogene zuur het cardiovasculaire systeem kan beschermen. Chlorogenic zuur beschermt vasculaire endotheelcellen door vrije radicalen en anti-lipide peroxidatie op te ruimen en speelt een rol bij de preventie en behandeling van atherosclerose, trombo-embolische aandoeningen en hypertensie.

TECHNOLOGISCH PROCES

TECHNOLOGISCH PROCES

PAKKET en OPSLAG

1. 1-5kg met dubbele plastic container binnen / aluminiumfolie zak buiten. 10kg met dubbele plastic container binnen / karton buiten. 25kg met dubbele plastic container binnen / vezel vat buiten of het is naar uw keuze.

2. Opgeslagen in een koele en droge goed-gesloten container, blijf van vochtigheid en sterk licht / hitte weg.

3. Houdbaarheid: twee jaar onder putopslagsituatie.

pakketpakket

VERZENDEN

Verzenden

Hot Tags: groene koffieboon extract, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like