Meidoorn Extract

Meidoorn Extract

Productnaam: Hawthorn Extract
Herb Bron: Hawthorn
Gebruikt deel: fruit, blad
specificaties:
Meidoornfruit flavonoïden 5% -20%; 5: 1,10: 1,20: 1;
Haagdoornblad flavonoïden 25% -80%; Vitexin 2%;
Vitexin rhamnose 2% -9%;
Uiterlijk: bruin poeder
Testmethode: HPLC
CAS NR .: 3681-93-4

Productdetails

Productnaam: Hawthorn Extract

Herb Bron: Hawthorn

Gebruikt deel: fruit, blad

specificaties:

Hawthorn fruit flavonoïden 5% -20%; 5: 1,10: 1,20: 1 ; Hawthorn blad flavonoïden 25% -80%;

Vitexin 2% ; Vitexin rhamnose 2% -9% ;

Uiterlijk: bruin poeder

Testmethode: HPLC

CAS NR .: 3681-93-4

Beschrijving

Hawthorn Berry Extract is een kleine boom of struik en een lid van de rozenfamilie. Het werd in de middeleeuwen over de deur gehangen om het binnendringen van boze geesten te voorkomen. Tegen het begin van de 19e eeuw, herkenden Amerikaanse artsen de geneeskrachtige eigenschappen van het kruid en begonnen het te gebruiken om aandoeningen aan de bloedsomloop en aandoeningen van de luchtwegen te behandelen.

Functie:

1. Bevorder de spijsvertering

Meidoorn-extract kan de afscheiding van spijsverteringsenzymen in de maag bevorderen en de spijsvertering bevorderen. Het aanwezige lipase kan de afbraak en vertering van vet bevorderen; bevat een verscheidenheid aan organische zuren, vitamine C kan de activiteit van pepsine verhogen en de eiwitvertering bevorderen. Meidoorn-extract heeft een zeker regulerend effect op de maagdarmfunctie, remt de activiteit van de gladde spier van de twaalfvingerige darm van het konijn en verhoogt de samentrekking van de ontspannen gladde spier van de maag van de rat.

2. Antibacterieel effect

Meidoorn-extract heeft een sterke antibacteriële werking tegen Shigella, Fuss, Songne en andere dysenterie-bacillen en Escherichia coli. Het heeft ook antibacteriële activiteit tegen Staphylococcus aureus, Streptococcus mutans, Escherichia coli, Variobacteria, Bacillus anthracis, Diphtheria bacillus, Salmonella typhimurium, Pseudomonas aeruginosa en dergelijke. Over het algemeen werken grampositieve bacteriën beter dan gramnegatieve bacteriën. De verwerkingsmethode had geen effect op het antibacteriële effect en het antibacteriële effect van de rauwe coke meidoorn op Shigella, Proteus en E. coli was niet significant verschillend.

3. Immuunverbetering

Het experiment bevestigde dat de meidoorninjectie de humorale en cellulaire immuniteit van konijnen aanzienlijk heeft verbeterd en het serumlysozymgehalte, serum hemagglutinatie antilichaamniveau, cardiomyocyte T-lymfocyten E-rozetvorming en bloed-T-lymfocyten-transformatiesnelheid aanzienlijk heeft verbeterd. effect.

Toepassing in de voedingsindustrie

Hawthorn rood pigment: Hawthorn rood pigment bevat oplosbare suiker, zuur en flavonoïden. Het is een natuurlijk anthocyaninepigment, veilig, niet giftig en bevat bepaalde voedingsstoffen. Het kan worden gebruikt bij de bereiding van voedsel, cosmetica en dranken.

Geuringrediënten: Hawthorn bevat pectine, tannine en vluchtige componenten, gebruikt om specerijen te bereiden, kunnen worden gebruikt in voedingsmiddelen, gezondheidszorgproducten, dagelijkse chemische, tabaks- en andere industrieën, met een hoge economische waarde.


TECHNOLOGISCH PROCES

TECHNOLOGISCH PROCES

PAKKET en OPSLAG

1. 1-5kg met dubbele plastic container binnen / aluminiumfolie zak buiten. 10kg met dubbele plastic container binnen / karton buiten. 25kg met dubbele plastic container binnen / vezel vat buiten of het is naar uw keuze.

2. Opgeslagen in een koele en droge goed-gesloten container, blijf van vochtigheid en sterk licht / hitte weg.

3. Houdbaarheid: twee jaar onder putopslagsituatie.

pakket

VERZENDEN

Verzenden

Hot Tags: meidoorn extract, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like