He Shou Wu Extract (Polygonum Multiflorum Extract)

He Shou Wu Extract (Polygonum Multiflorum Extract)

Productnaam: He-Shou-Wu (Fo-Ti Root) Extract
Latijnse naam: Polygonum multiflorum Thunb
Gebruikt deel: root
Andere naam: Fo-Ti-wortelextract, Polygonum multiflorum Extract
Fallopia multiflora Extract
Uiterlijk: geel bruin poeder
Specificatie:
Emodin10%, 20%, 50%, 80%; Stilbene90%
Rhein2%, 5%, 20%, 50% ; Totaal chinone2%, 5%, 10%
Verhouding Extract: 4: 1 10: 1 20: 1
Testmethode: TLC / HPLC

Productdetails

Productnaam: He-Shou-Wu (Fo-Ti Root) Extract

Latijnse naam: Polygonum multiflorum Thunb,

Gebruikt deel: root

Andere naam: Fo-Ti Root Extract, Polygonum multiflorum Extract; Fallopia multiflora Extract

Uiterlijk: geel bruin poeder

Specificatie: Emodin10%, 20%, 50%, 80%, Stilbene90%, Rhein2%, 5%, 20%, 50%,

Totaal chinon 2%, 5%, 10%; Verhouding Extract: 4: 1 10: 1 20: 1

Testmethode: TLC / HPLC

Omschrijving:

Het extract van Polygonum multiflorum is een droge wortel van Polygonum multiflorum, de belangrijkste functionele componenten zijn lecithine, emodin, rhein, stilbeen en andere ingrediënten. Belangrijkste effecten: anti-verouderend effect, immuunsysteem, hypolipidemische en anti-atherosclerose, myocardiale bescherming, leverbescherming, neuroprotectie, antibacterieel effect. Patiënten met diarree en zwangere vrouwen dienen dit geneesmiddel niet te gebruiken.

Hoofdfuncties:

1. Anti-verouderingseffect Een groot aantal lipidenperoxidatieproducten hopen zich op bij oudere dieren, samen met een afname van de activiteit van superoxidedismutase.

2. De impact op het immuunsysteem Polygonum multiflorum kan de thymusatrofie en degeneratie veroorzaakt door immunosuppressieve hydrocortison of prednisolon tegengaan, het gewicht van de zwezerik, bijnier, milt en buik lymfeklieren verhogen, het totale aantal witte bloedcellen verhogen, de bevordering van de fagocytaire functie van peritoneale macrofagen en verminderen het gehalte aan circulerende immuuncomplexen bij muizen.

3. Lagere bloedlipiden en anti-atherosclerose

Het mechanisme van lipideverlagend effect van Polygonum multiflorum is niet duidelijk en kan worden bereikt door een van de volgende benaderingen:

(1) Het diarree-effect van steroïde componenten versnelt het metabolisme van toxische stoffen in het lichaam en herstelt het vetmetabolisme van de lever;

(2) Het beïnvloedt effectief de lever 3-hydroxy 3-methylglutaryl co-enzym Een reductase en Ta-hydroxylase-activiteit, remt de endogene cholesterolsynthese, bevordert de omzetting van cholesterol in galzuren en remt galzuren uit de darmen. De weg absorbeert en versterkt de galzuurafscheiding uit de darm;

(3) induceert de microsomale carboxylesterase in de lever, bevordert het hydrolyseproces in het lichaam en versnelt de uitscheiding van gifstoffen in het lichaam.

4.Myocardiale bescherming De studie wees uit dat Polygonum multiflorum-extract een preventief effect heeft op myocardiale ischemie-reperfusieschade bij honden. De werking kan zijn dat stilbeenglycosiden en polydatine in Polygonum multiflorum de functies hebben van het verhogen van superoxide-dismutase (SOD) en katalase-activiteit. Bovendien hebben bepaalde ingrediënten in Polygonum multiflorum, zoals terpenoïden en fosfolipiden, directe antioxiderende effecten en verminderen ze vrije zuurstofradicalen in het lichaam.

5. Hepatoprotectieve effecten van stilbeenglycosiden in Polygonum multiflorum op leververvetting en leverfunctiestoornissen geïnduceerd door geperoxideerde maïsolie, verhoogde lipidenperoxidatie in de lever, verhoogde serum-alanine-aminotransferase en aspartaataminotransferase Significante antagonistische effecten kunnen ook serumvrije vetzuren aanzienlijk verminderen en leverlipide peroxiden.

Bovendien is Polygonum multiflorum rijk aan lecithine, waardoor een verscheidenheid aan leverziekten wordt verminderd door lecithine aangevuld of bevorderd synthese, waardoor de afzetting van leververvetting en cholesterol wordt voorkomen. Het effect van Polygonum multiflorum op het verhogen van leverglycogeen is ook gunstig voor de bescherming van de lever.

6. Neurobeschermend effect Het belangrijkste actieve ingrediënt in Polygonum multiflorum: stilbeenglycoside heeft een duidelijk antagonistisch effect op de afname van de overlevingssnelheid van neuronale cellen en de toename van lactaatdehydrogenase-lekkage veroorzaakt door β- amyloïde-eiwit en waterstofperoxide. En met een toenemende dosis wordt het neuroprotectieve effect versterkt. Er wordt gesuggereerd dat stilbeenglycoside een bepaald effect heeft op de preventie en behandeling van neurodegeneratieve ziekten zoals seniele dementie. Het extract van Shouwu kan de productie van interleukine en stikstofoxide op een concentratieafhankelijke manier remmen, waardoor neuroprotectieve effecten worden uitgeoefend.

7. Antibacterieel effect Polygonum multiflorum-afkooksel op Staphylococcus aureus, Staphylococcus aureus, Shigella dysenteriae, Shigella dysenteriae, Salmonella typhimurium 901, Salmonella paratyphi A, Diphtheria bacillus, Streptococcus hemocytususococcususarrocususoccusususoccusususus aureus is sterker dan andere verwerkte producten, terwijl het Shouwu-afkooksel op witte stafylokokken, wijn gestoomde Shouwu-afkooksel. Het vloeibare en Rehmannia-sap gestoomde Shouwu-afkooksel heeft een beter remmend vermogen tegen difteriebacillen dan rauwe producten en andere verwerkte producten.

8. Andere effecten van Polygonum multiflorum hebben een adrenocorticaal hormoonachtig effect, het systeem van Shouwu kan het glycogeengehalte van de bijnier-uitgehongerde muizen aanzienlijk verhogen, kan de bijnier van de muizen aanzienlijk gewichtstoename maken en kan vechten tegen Bupleurum, hydrocortison. zwezerik en bijnieren zijn geatrofieerd. Bovendien kunnen de anthraquinonderivaten in Polygonum multiflorum darmperistaltiek bevorderen met milde diarree.

Toepassing:

(1). Toegepast op het gebied van gezondheidsproducten, ter bescherming van de levernier met uitstekende resultaten; Hypolipidemie, antikanker, anti-veroudering;

(2).   Toegepast op farmaceutisch gebied, heeft het een bepaald effect voor de behandeling van leververvetting;

(3).   Toegepast   op cosmetisch gebied wordt het ook aangeduid als washaarproducten, met de functie van germinal hair play. gebruikt als zwart haar.  

TECHNOLOGISCH PROCES :

TECHNOLOGISCH PROCES

PAKKET en OPSLAG:

1. 1-5kg met dubbele plastic container binnen / aluminiumfolie zak buiten. 10kg met dubbele plastic container binnen / karton buiten. 25kg met dubbele plastic container binnen / vezel vat buiten of het is naar uw keuze.

2. Opgeslagen in een koele en droge goed-gesloten container, blijf van vochtigheid en sterk licht / hitte weg.

3. Houdbaarheid: twee jaar onder putopslagsituatie.

pakket

VERZENDEN:

VerzendenHot Tags: he shou wu extract (polygonum multiflorum extract), China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like