Paardenkastanje-extract

Paardenkastanje-extract

Productnaam: Paardenkastanje-extract
Latijnse naam: Aesculus Hippocastanum L.
Uiterlijk: bruin-geel fijn poeder
Onderdeel van plant gebruikt: fruit
Actief bestanddeel: Aescin
Specificatie: 20% -98% Aescin UV, 98% Esculin HPLC
CAS-nr .: 6805-41-0
Moleculaire formule: C55H86O24
Moleculair gewicht: 1131.26

Productdetails

Productnaam: Paardenkastanje-extract

Latijnse naam: Aesculus Hippocastanum L.

Uiterlijk: bruin-geel fijn poeder

Gebruikt deel: fruit, zaad

Actief bestanddeel: Aescin

Specificatie: 20% -98% Aescin UV, 98% Esculin HPLC

CAS-nr .: 6805-41-0

Moleculaire formule: C55H86O24

Moleculair gewicht: 1131.26

Oplosbaarheid: Oplosbaar in ethanol, gedeeltelijk oplosbaar in water.

Verpakking: Drum, Plastic container, Vacuüm verpakt

Houdbaarheid: 2 jaar

E.Coil: Negatief

Gebruik: gezondheidszorgproduct

Totaal aantal platen: <1.000 cfu="">


Paardenkastanje Vond voor het eerst natuurlijk groeiend in regio's van Azië en Noord-Griekenland, tegenwoordig wordt de kastanjeboom in veel gebieden van Europa en Noord-Amerika gekweekt. Veel van de delen van de paardenkastanjeboom, inclusief de zaden, bladeren en schors, zijn medicinaal gebruikt. Er wordt nu echter aangenomen dat alleen de zaden van de paardenkastanje bewezen medicinale waarde bieden.


Paardenkastanjezaden zijn gebruikt bij de behandeling van reuma en neuralgie en ook bij rectale klachten en voor aambeien. In Frankrijk is een olie gewonnen uit de paardenkastanje ziet extern gebruikt voor reuma. Voor pijnlijke krampen in de benen 's nachts is de aanbevolen dosering 20 druppels of meer van een gestandaardiseerde paardenkastanje-voorbereiding' s nachts.


Aescin is een drie-terpeenverbindingen, waaronder Aescin A, B, C, D. en Aescin A en Aescin B staan bekend als escin beta-escin, terwijl Aescin C en Aescin D alpha-escin worden genoemd. Alpha-escin en beta-escin zijn twee isomeren van Aescin. Hoewel twee smeltpunten, optische rotatie, hemolytische index en oplosbaarheid in water van twee Aescin niet hetzelfde zijn, zijn ze niet veel verschillend effect.

Zulke jaren van farmacologisch onderzoek en klinische toepassing, waaruit bleek dat Aescinate werd toegepast om een ontstekingsremmende, anti-oxidatie rol te spelen en vochtinbrengend te blijven. In termen van relatief natriumacescinaat heeft aescine een groot significant behandelingseffect op het menselijk lichaam en weinig bijwerkingen. Het kan natriumacescinaat in cosmetica en medicijnen vervangen.

functies

1. Anti-ontsteking, anti-bacteriën, anti-kanker, pijn verlichten, anti-aritmische, anti-histamine, anti-cruor. Esculin is een glycoside samengesteld uit glucose en een dihydroxycoumarineverbinding

2. Esculin is een product van een coumarinederivaat geëxtraheerd uit de schors van bloeiende as (Fraxinus ornus)

3. Esculin wordt gebruikt bij de productie van geneesmiddelen met venotonische, capillaire versterkende en antiflogistische werking vergelijkbaar met die van vitamine P

4. Esculin is een fluorescerende kleurstof die kan worden geëxtraheerd uit de bladeren en de schors van de paardenkastanje. U moet een zwart (ultraviolet) licht op de indicator laten schijnen om het volledige effect te krijgen

5. Esculin verbeterde huidvaatstelsel en is effectief in het beheer van cellulitis


6. Versterkt aderwanden, verhoogt de elasticiteit en vermindert de permeabiliteit (lekkage).

7. vermindert oedeem - zwelling veroorzaakt door ophoping van vocht in de aderen.

8. Vermindert veneuze ontsteking.

9. stimuleert de bloedsomloop.

10. Behandelt aambeien (traditioneel).


toepassingen

1. paardenkastanje-extract, Aescigenin Aescin;

2. als grondstof van anti-oedeem, verlichten van pijn, verlichten van de druk, het wordt veel gebruikt op farmaceutisch gebied;

3.As het product van het verwijderen van oedeem, antifatigue en het verlichten van de druk, wordt het veel gebruikt in de gezondheidsindustrie.


Technologisch proces

TECHNOLOGISCH PROCES.png

Pakket en opslag

1. 1-5kg met doen uble plastic container binnen / aluminiumfolie zak buiten. 10kg met dubbele plastic container binnen / karton buiten. 25kg met dubbele plastic container binnen / vezel vat buiten of het is naar uw keuze.

2. Opgeslagen in een koele en droge goed-gesloten container, blijf van vochtigheid en sterk licht / hitte weg.

3. Houdbaarheid: twee jaar onder putopslagsituatie.

Package.png

Verzenden

shipping.png

Onze voordelen

1. De hoogwaardige en rijke natuurlijke hulpbronnen; de voordelen van traditionele Chinese kruidengeneeskunde; veel gerelateerde onderzoeksinstellingen en hogescholen in Xi'an.

2. Compleet detectiesysteem met volledige set van geavanceerde detective-apparaten; rijke technologie en human resources.

3. Uitstekende teamgeest.

4. Bedrijfscultuur: streng, eerlijk, pragmatisch, samenwerken, creativiteit!

5. Plant extractie fabriek met fabriek heeft een oppervlakte van 35.000 vierkante maters.

6. Voldoe aan uw speciale vraag van productspecificatie en eisen aan capsules, softgels, tabletten en poedermengsels.

7. Het perfecte mechanisme van pre-salef, verkoop en after-sales services om onze samenwerking soepel, continu en permanent te laten verlopen!

Hot Tags: paardenkastanje-extract, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like