Luo Han Guo Extract

Luo Han Guo Extract

Productnaam: Luo Han Guo Extract
Kruidenbron: Luo Han Guo
Gedeeltelijk gebruikt: 100% natuurlijk vers fruit
specificaties:
Mogroside V7%, 20%, 25%, 30%, 40%, 45%, 50%, 80% UV-VIS;
Geraffineerde M30 (glycoside V) - sucrose 120 keer;
Geraffineerde M40 (glycoside V) - sucrose 160 keer;
Geraffineerde M50 (glycoside V) - 200 keer sucrose;
Vaste drank M1.5 (glycoside V) - 5 keer sucrose;
MFJP1.5 (glycoside V) - 5 keer sucrose;
MFJ M3.5 (glycoside V) - 15 keer de sucrose;
MFJ M0.35 - sucrose 2 keer;
MFJ MO - en sucrose-equivalent;
Lo Han Guo sapconcentraat CMFJ-ongeveer 10 keer sucrose (Glycoside V)
Uiterlijk: melkgeel of wit poeder
Testmethode: HPLC, UV
CAS NR .: 88901-36-4

Productdetails

Productnaam: Luo Han Guo Extract

Kruidenbron: Luo Han Guo

Gedeeltelijk gebruikt: 100% natuurlijk vers fruit

Specificaties: Mogroside V7%, 20%, 25%, 30%, 40%, 45%, 50%, 80% UV-VIS ; Geraffineerde M30 (glycoside V) - sucrose 120 keer ;

Geraffineerde M40 (glycoside V) - sucrose 160 keer ; Geraffineerde M50 (glycoside V) - 200 keer sucrose ;

Vaste drank M1.5 (glycoside V) - 5 keer sucrose ; MFJP1.5 (glycoside V) - 5 keer sucrose ;

MFJ M3.5 (glycoside V) - 15 keer de sucrose ; MFJ M0.35 - sucrose 2 keer ; MFJ M0 - en sucrose-equivalent

Luo Han Guo-sapconcentraat CMFJ - ongeveer 10 keer sucrose (Glycoside V).

Uiterlijk: melkgeel of wit poeder

Testmethode: HPLC, UV

CAS NR .: 88901-36-4

Structurele Formule:

图片 15.png

Omschrijving:

Luo Han Guo geteeld en geoogst uit wijnstokken in de provincie Guangxi in China, wordt dit zeldzame fruit vaak gebruikt als suikervervanger. Het is bekend dat het een positief effect heeft op de bloedglucose en helpt om beschadigde pancreascellen te verlichten. Lang gebruikt om hoest te genezen en koorts te verminderen, worden voortdurend extra voordelen voor de gezondheid van dit unieke fruit gevonden. Het is een ongelooflijk opwindende en totaal unieke nieuwe zoetstof die voordelen biedt die geen enkele andere zoetstof kan! In tegenstelling tot suiker, Stevia, Equal, Sweet ON Low en andere gewone zoetstoffen, stimuleert Luo Han Guo-extract geen vetopslag, verhoogt het insulineniveau of verhoogt het cholesterol. Gemaakt van natuurlijk Lo Han-fruit, is klinisch bewezen dat het het vetverbrandingsproces versnelt zonder de insulineproductie te stimuleren. Het is de eerste en enige beschikbare zoetstof die geweldig is voor gewichtsverlies, volledig natuurlijk en veilig voor diabetici, kinderen, hypoglycemieën en iedereen die hun dieet aanzienlijk wil verbeteren!

In Zuid-China wordt luo han guo in de volksmond beschouwd als een hulpmiddel voor een lange levensduur en wordt het gebruikt om de warmte-opbouw te compenseren die wordt veroorzaakt door interne omstandigheden, levenskrachten of externe warmte. Het wordt gebruikt als slijmoplossend en anti-hoestmiddel om congestie van de longen, hoest, andere aandoeningen van de luchtwegen en keelpijn te behandelen. Het wordt ook gebruikt voor constipatie en chronische enteritis. Het is een caloriearm, glycemisch voedsel dat wordt gebruikt als zoetstof in dranken en gekookt voedsel.

Luo Han Guo-extract (Mogroside) is in de traditionele Chinese geneeskunde gebruikt voor verkoudheid, hoest, keelpijn, maag-darmaandoening en een bloedzuiveringsinstallatie.

Het is gemakkelijk oplosbaar in water zonder sediment. Het bevat 80% of meer Mogroside. Mogroside is 300 keer zoeter dan rietsuiker en bevat weinig calorieën. Het is een stabiel, niet-fermenteerbaar additief, ideaal voor diabetici.

Luo Han Guo-extract (Mogroside) bevat grote hoeveelheden aminozuren, fructose, vitamines en mineralen. Het wordt ook gebruikt in de traditionele Chinese keuken voor smaak en voeding. Het is een veelzijdige natuurlijke zoetstof die bij uitstek geschikt is om kunstmatige zoetstoffen zoals aspartaam te vervangen. Het werkt goed in dranken, gebakken voedsel, voedingsproducten, dieetvoeding of elk voedingsproduct dat een laag tot geen koolhydraatzoetstof of weinig tot geen calorieën vereist. Koken of bakken heeft geen invloed op de smaak of zoetheid ervan.


Functie:

1. Mogroside-zoetheid is ongeveer 300 keer die van sucrose, wat de beste vervanger is van sucrose; nog belangrijker, het produceert geen calorieën. Om die reden wordt het de beste suikervervanger voor degenen die geen suiker kunnen eten, bijvoorbeeld patiënten met obesitas en diabetes.

2. Het heeft veel voordelen voor de gezondheid. Eerst en vooral, als een van de beste zoetstoffen voor diabetici, kan deze vrucht zelf ook helpen om diabetici te behandelen.

3. Rijk aan vitamine C, anti-aging, hypoglycemische, anti-kanker en huid schoonheid voordelen; lipidenverlagend en gewichtsverlies hebben,

4. Klinisch wordt het veel gebruikt voor de behandeling van kinkhoest, constipatie, acute bronchitis, acute tonsillitis, keelpijn, schattige gastritis, enz. Verschillende delen van grosvener siraitia leggen bijzondere nadruk op verschillende medicinale toepassingen. De gepureerde wortel kan hardnekkige psoriasis, karbonkels, steenpuisten, enz. Genezen bij extern gebruik; fruithaar kan worden gebruikt voor wonden; fruitthee kan een koele verfrissende drank zijn die luchtweginfecties kan voorkomen. En het kan het leven ook verlengen als het dagelijks wordt gedronken.

5. Bovendien worden het monniks fruitconcentraat en -extract vaak gebruikt als specerij om voedzame stoofpot, bouillon, cakes, snoep, koekjes, korrels, siropen, fruitessentie, hoestsiroop, enzovoort te maken.

6. Kan adjuvante behandeling van hyperlipidemie zijn, het imago van obesitas verbeteren, dranken, zoetwarenindustrie is een waardevolle grondstof.

Toepassing:

1) Voor de behandeling van diabetes, retinale wazigheid, cataract, glaucoom, degeneratieve vlekken, veneuze dilatatie, retinale bloeding en vele andere oogziekten.

2) Om de bloedvaten te verbeteren, vermindert u de schade; bevordering van wondgenezing, verbetering van het gezichtsvermogen, voorkomen diabetes, retinale wazigheid, cataract, preventie van aderverwijding, retinale bloeding


TECHNOLOGISCH PROCES :

TECHNOLOGISCH PROCES.png

PAKKET en OPSLAG:

1. 1-5kg met dubbele plastic container binnen / aluminiumfolie zak buiten. 10kg met dubbele plastic container binnen / karton buiten. 25kg met dubbele plastic container binnen / vezel vat buiten of het is naar uw keuze.

2. Opgeslagen in een koele en droge goed-gesloten container, blijf van vochtigheid en sterk licht / hitte weg.

3. Houdbaarheid: twee jaar onder putopslagsituatie.

Package.png

VERZENDEN:

shipping.png


Onze voordelen:

1. De hoogwaardige en rijke natuurlijke hulpbronnen; de voordelen van traditionele Chinese kruidengeneeskunde; veel gerelateerde onderzoeksinstellingen en hogescholen in Xi'an.

2. Compleet detectiesysteem met volledige set van geavanceerde detective-apparaten; rijke technologie en human resources.

3. Uitstekende teamgeest.

4. Bedrijfscultuur: streng, eerlijk, pragmatisch, samenwerken, creativiteit!

5. Plant extractie fabriek met fabriek heeft een oppervlakte van 35.000 vierkante maters.

6. Voldoe aan uw speciale soorten specificatie-eisen van productspecificatie en eisen aan capsules, softgels, tabletten en poedermengsels.

7. Het perfecte mechanisme van pre-salef, verkoop en after-sales services om onze samenwerking soepel, continu en permanent te laten verlopen!

Hot Tags: luo han guo-extract, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like