Mango-extract

Mango-extract

Productnaam: Mango-extract
Kruidenbron: Mango
Gebruikt deel: Mango Fruit, Leaf, Africa Mango Seed
Specificaties: Mangiferin 20%, 40%, 50%, 80%, 90%, 95% HPLC
Uiterlijk: geel fijn poeder
Testmethode: HPLC
CAS NR .: 4773-96-0

Productdetails

Productnaam: Mango-extract

Kruidenbron: Mango

Gebruikt deel: Mango Fruit, Leaf, Africa Mango Seed

Specificaties: Mangiferin 20%, 40%, 50%, 80%, 90%, 95% HPLC

Uiterlijk: geel fijn poeder

Testmethode: HPLC

CAS NR .: 4773-96-0

Moleculaire formule: C19H18O12

Moleculair gewicht: 422,33

Omschrijving:

Mango is een van de beroemde tropische vruchten. Mangofruit bevat suiker, eiwit en ruwe vezels. Mango bevat een hoog gehalte aan vitamine A, wat zeldzaam is in alle soorten fruit. Ten tweede is het vitamine C-gehalte niet laag. Mineralen, eiwitten, vetten, suikers, enz. Zijn ook de belangrijkste voedingsstoffen.

Functie:

Antibacteriële ontstekingsremmer

Onrijpe mango en schors en stengel kunnen S. pyogenes, Escherichia coli, etc. remmen. Het extract van mangobladeren remt ook de werking van S. pyogenes en Escherichia coli, en kan infecties van de menselijke huid en het spijsverteringskanaal behandelen.

Antikanker en antikanker

Mangofruit bevat triacetic zuur en polyfenolische verbindingen zoals mangoketozuur en iso-mango alkyd, die farmacologische effecten hebben tegen kanker; mangosap kan ook de gastro-intestinale motiliteit verhogen en de verblijftijd van ontlasting in de dikke darm verkorten. Daarom is het eten van mango gunstig voor de preventie en behandeling van darmkanker. Bovendien is het eten van meer mango ook erg nuttig voor het voorkomen van borstkanker bij vrouwen.

Preventie en behandeling van constipatie

Bodemmango bevat veel vezels, die de stoelgang kunnen bevorderen, wat bepaalde voordelen heeft voor de preventie en behandeling van constipatie.

Toepassing:

Mangiferin heeft een breed scala aan farmacologische activiteiten, zoals ontstekingsremmende, anti-oxidatie, anti-virale, anti-diabetes, anti-kanker en immuunbevorderende, met name de anti-kanker en anti-diabetische activiteiten, en heeft een brede toepassing vooruitzichten in de gezondheidszorg.

TECHNOLOGISCH PROCES

TECHNOLOGISCH PROCES

PAKKET en OPSLAG

1. 1-5kg met dubbele plastic container binnen / aluminiumfolie zak buiten. 10kg met dubbele plastic container binnen / karton buiten. 25kg met dubbele plastic container binnen / vezel vat buiten of het is naar uw keuze.

2. Opgeslagen in een koele en droge goed-gesloten container, blijf van vochtigheid en sterk licht / hitte weg.

3. Houdbaarheid: twee jaar onder putopslagsituatie.

pakket

VERZENDEN

Verzenden

Hot Tags: mango-extract, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like