Goudsbloemextract Luteïne en Goudsbloem Oleohars

Goudsbloemextract Luteïne en Goudsbloem Oleohars

Productnaam: Goudsbloemextract Luteïne
Kruidenbron: Goudsbloem
Gebruikt deel: bloem
specificaties:
Goudsbloem Oleohars 120 g / kg, 150 g / kg, 160 g / kg, 180 g / kg;
Luteïne poeder 5%, 10%, 20% HPLC ; Olie 20% UV
Luteïne-esters 2%, 5%, 10%, 60%, 80% HPLC / UV;
Luteïne-estersuspensie-olie 5%, 10%, 20% HPLC;
Luteïne voederkwaliteit poeder 2% -4% UV;
Luteïne microcapsulepoeder 5% -10% HPLC;
In water oplosbare luteïne-oplossing 1%, 2%;
Water oplosbaar luteïne poeder 5%
Zeaxanthin 5%, 10%, 20%, 30%, 50%, 60%, 70% HPLC;
Zeaxanthine suspensie olie 5%, 10%, 20% HPLC
Zeaxanthin microcapsule poeder 5%, 10%
Uiterlijk: roodachtig oranje geel poeder
Testmethode: HPLC, UV
CAS NR .: 127-40-2 144-68-3

Productdetails

Uiterlijk: roodachtig oranje geel poeder

Testmethode: HPLC, UV

CAS NR .: 127-40-2 144-68-3

Moleculaire formule: C40H56O2

Moleculair gewicht: 568,87

Omschrijving:

Actieve ingrediënt: luteïne, zeaxanthine


Voorstellen:

Goudsbloembloemen worden vervaardigd uit de gedroogde bloemblaadjes. Deze worden geëxtraheerd volgens hoge standaardspecificaties. Het goudsbloemextract wordt verwarmd om de vloeibaarheid te verhogen en vervolgens gezuiverd om de vetzuren te verwijderen die gewoonlijk in goudsbloemextract worden gevonden en produceert kristallijn luteïne en zeaxanthine.

Voor de goudsbloem is een goudsbloem, eenjarige kruid. Herkomst in Mexico, momenteel in China's Heilongjiang, Jilin, Binnen-Mongolië, Xinjiang, Yunnan en andere plaatsen hebben grootschalige teelt.

Wij produceren alle grondstoffen die worden gebruikt in de goudsbloembasis van Xinjiang. Endemische grond en lichte omstandigheden, waardoor Goudsbloem met snelle groei, lange bloeiperiode, hoge opbrengst en goede kwaliteit, zorgen voor een constante aanvoer van grondstoffen, productie van hoge opbrengst, lage productiekosten.

Luteïne is een bekende carotenoïde die voorkomt in menselijke voeding, bloed en weefsels. Er zijn aanwijzingen dat de consumptie van luteïne omgekeerd evenredig is met oogziekten zoals leeftijdsgebonden maculaire degeneratie (AMD) en staar. Dit wordt ondersteund door de bevinding dat luteïne specifiek wordt afgezet in oculaire weefsels, zoals de lens en de macula lutea, een deel van het netvlies dat verantwoordelijk is voor centrale en hoge gezichtsscherpte. Aangenomen wordt dat Luteïne op twee manieren werkt: eerst op een fotobeschermende manier als een filter van schadelijk blauw licht uit zonlicht. Ten tweede als een antioxidant die vrije radicalen en reactieve zuurstofdeeltjes dooft.

Luteïne komt veel voor in het menselijke dieet en komt vooral voor in donkere, groene bladgroenten, zoals spinazie, boerenkool en broccoli.


Functie:

Luteïne is een soort gemengde carotenoïde waaronder zeaxanthine en cryptoxanthine. Het is een natuurlijke kleurstof, pigment en antioxidant met een stabiel, veilig en betrouwbaar effect. Hoofdfuncties zijn als volgt:
1. Het bevorderen van de gezondheid van ogen en huid door het risico op maculaire degeneratie te verminderen, normale oogfuncties te ondersteunen en het netvlies te beschermen door schadelijk blauw licht te blokkeren.
2. Het elimineren van vrije radicalen, het beschermen van het menselijk lichaam tegen schade - verbetert de immuniteit, beschermt de huid tegen de schadelijke zonnestralen.
3. Preventie van cardiopathie en kanker.
4. Weerstand tegen arteriosclerose

5. Luteïne kan ons gezichtsvermogen beschermen, met als functie het verouderen van de ogen te vertragen;

6. Luteïne heeft het antioxiderende effect en vermindert het risico op hart- en vaatziekten, hart- en vaatziekten en kanker;

7. Luteïne kan het vroege atheroscleroseproces uitstellen;

8. Luteïne heeft een remmende werking op kanker, zoals borstkanker, prostaatkanker en darmkanker.


Toepassing:

Luteïne heeft de kenmerken, zoals natuurlijk, voeding en multifunctioneel. Het wordt veelvuldig gebruikt in voedingsmiddelen, gezondheidsproducten, cosmetica, farmaceutische producten en toevoegingsmiddelen voor diervoeding.
(1) Toegepast op voedingsgebied, wordt het voornamelijk gebruikt als voedseladditieven voor kleurstoffen en voedingsstoffen.
(2) Toegepast op farmaceutisch gebied, wordt het voornamelijk gebruikt in gezichtsverzorgingsproducten om visuele vermoeidheid te verlichten, de incidentie van AMD, retinitispigmentosa (RP), cataract, retinopathie, bijziendheid, drijvers en glaucoom te verminderen.
(3) Toegepast in cosmetica, wordt het voornamelijk gebruikt voor het bleken, anti-rimpel en UV-bescherming.
(4) Toegepast in voederadditief, wordt het voornamelijk gebruikt in voederadditief voor legkippen en tafelpluimvee om de kleur van eigeel en kip te verbeteren. Maak vissen met een hoge commerciële waarde aantrekkelijker, zoals zalm, forel en spectaculaire vissen.


TECHNOLOGISCH PROCES

TECHNOLOGISCH PROCES.png

PAKKET en OPSLAG

Pakket:

1,1 kg / zak, 25 kg / drum (binnenverpakking: PE-zak + afdichting aluminiumfolie zak, vacuüm; Buitenverpakking: vezel vat);

2. Het is naar uw keuze.

Opslag: in een koele en droge, goed gesloten container, weghouden van vocht en sterk licht / hitte.

Houdbaarheid:

Twee jaar wanneer het product niet mag worden geopend en opgeslagen op een donkere plaats en de temperatuur blijft

brullend bij 18 graden Celsius.

Package.png

VERZENDEN

shipping.png


Hot Tags: Goudsbloemextract Luteïne en Goudsbloem Oleohars, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like