Mariene polyfenolen (zee-polyfenolen)

Mariene polyfenolen (zee-polyfenolen)

Mariene polyfenolen
Andere naam: zee polyfenolen

Productdetails

Mariene polyfenolen

In de vroege eenentwintigste eeuw vonden mariene biologen een interessant fenomeen in het niet-verontreinigde en schone water van het eiland Jeju, Zuid-Korea, waar allerlei soorten vis, schelpdieren en andere wezens de grote zee van bruine algen konden overleven. Daarentegen kon niets in bruine algen overleven en een woestijn in de zee worden. Dit fenomeen heeft grote belangstelling gewekt voor mariene biologen, besteedde veel tijd en enthousiasme aan de scheiding van polyfenolen, mariene polyfenolen zee polyfenol, van 's werelds toptechnologie uit bruine algen. En na jaren van onderzoek en experimenten, heeft het mariene polyfenol zee-polyfenol in bruine algen een sterke gezondheidsbevordering. Het heeft een geweldig effect en heeft geen bijwerkingen.

 

Mariene polyfenolen zijn 14 soorten polyfenolen met uitstekende farmacologische functies. Ze zijn gescheiden in afzonderlijke stoffen en hebben de staat van farmacologische activiteit en toxiciteitstest voltooid. De belangrijkste kenmerken van de farmacologische activiteit van polyfenolen uit de zee zijn dat het beschermende effect van de cellen in het bloed uitstekend is (antioxiderende werking) en dat de basistoxiciteit niets is. Het is meer dan het COX-2 ontstekingsremmende effect van de bestaande geneesmiddelen, de veilige cholesterolmetabolismeregulatie en het farmacologische effect van de CNS Association zijn uitstekend.

  

Functie

1. Antioxidant

2. Ontstekingsremmend

3. Verbeter pijn

4. Verbeter de cognitieve functie

5. Verbetering van de bloedcirculatie

6. Antibacterieel / anti-virus.


Technologisch proces

TECHNOLOGISCH PROCES.png

Pakket en opslag

1. 1-5kg met dubbele plastic container binnen / aluminiumfolie zak buiten. 10kg met dubbele plastic container binnen / karton buiten. 25kg met dubbele plastic container binnen / vezel vat buiten of het is naar uw keuze.

2. Opgeslagen in een koele en droge goed-gesloten container, blijf van vochtigheid en sterk licht / hitte weg.

3. Houdbaarheid: twee jaar onder putopslagsituatie.

Package.png

Verzenden

shipping.png

Onze voordelen

1. De hoogwaardige en rijke natuurlijke hulpbronnen; de voordelen van traditionele Chinese kruidengeneeskunde; veel gerelateerde onderzoeksinstellingen en hogescholen in Xi'an.

2. Compleet detectiesysteem met volledige set van geavanceerde detective-apparaten; rijke technologie en human resources.

3. Uitstekende teamgeest.

4. Bedrijfscultuur: streng, eerlijk, pragmatisch, samenwerken, creativiteit!

5. Plant extractie fabriek met fabriek heeft een oppervlakte van 35.000 vierkante maters.

6. Voldoe aan uw speciale vraag van productspecificatie en eisen aan capsules, softgels, tabletten en poedermengsels.

7. Het perfecte mechanisme van pre-salef, verkoop en after-sales services om onze samenwerking soepel, continu en permanent te laten verlopen!

Hot Tags: marine polyfenolen (zee polyfenolen), China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like