Menthol olie

Menthol olie

Productnaam: menthololie
Kruidenbron: Menthol
Gebruikt deel: blad
Specificaties: pepermunt, pepermuntolie
Uiterlijk: kleurloze topale gele vloeistof
Testmethode: GC

Productdetails

Productnaam: menthololie

Kruidenbron: Menthol

Gebruikt deel: blad

Specificaties: Pepermunt, Pepermuntolie

Uiterlijk: kleurloze topale gele vloeistof

Testmethode: GC


Omschrijving:

Pepermuntolie is 100% natuurlijk gegarandeerde, lichtgele heldere vloeistof, met een karakteristieke geur van mentha avensis. Op grote schaal gebruikt in additieven voor levensmiddelen en cosmetica, cosmetica, ciggarette en tandpasta.

Pepermunt contian groot van menthol, het is de belangrijkste inhoud in tandvlees, tandpasta, ijs crea en ga zo maar door. het werd breed gebruikt. en verkregen door plantenstelen gedistilleerd. Pepermuntolie is licht grasgroen of lichtgele heldere vloeistof, met een koel mintaroma en een licht bittere smaak; geval van koude bevriezing, opslag valt, kleurgradiënt diepte, kwaliteit geleidelijk verdikt.

• Goed voor de huid. pepermuntolie werkt op de colding huid, het kan de droge en geoliede huid verbeteren.

• Goed voor haar. het kan roos en hoofdluis reinigen, vooral goed voor geolied haar.

• Stress verlichten ..

• Bestuur muggen.


Functie:

Pepermunt contian groot van menthol, het is de belangrijkste inhoud in tandvlees, tandpasta, ijs crea en ga zo maar door. het werd breed gebruikt. en verkregen door plantenstelen gedestilleerd.

Menthololie wordt vaak gebruikt als smaakstof in voedingsmiddelen en dranken en als geurstof in zeep en cosmetica. Pepermuntolie wordt ook gebruikt voor verschillende gezondheidsproblemen en kan oraal worden ingenomen in voedingssupplementen of lokaal als een huidcrème of zalf.


TECHNOLOGISCH PROCES :

TECHNOLOGISCH PROCES.png

PAKKET en OPSLAG:

1. 1-5kg met dubbele plastic container binnen / aluminiumfolie zak buiten. 10kg met dubbele plastic container binnen / karton buiten. 25kg met dubbele plastic container binnen / vezel vat buiten of het is naar uw keuze.

2. Opgeslagen in een koele en droge goed-gesloten container, blijf van vochtigheid en sterk licht / hitte weg.

3. Houdbaarheid: twee jaar onder putopslagsituatie.

Package.png

VERZENDEN:

shipping.png

Onze voordelen:

1. De hoogwaardige en rijke natuurlijke hulpbronnen; de voordelen van traditionele Chinese kruidengeneeskunde; veel gerelateerde onderzoeksinstellingen en hogescholen in Xi'an.

2. Compleet detectiesysteem met volledige set van geavanceerde detective-apparaten; rijke technologie en human resources.

3. Uitstekende teamgeest.

4. Bedrijfscultuur: streng, eerlijk, pragmatisch, samenwerken, creativiteit!

5. Plant extractie fabriek met fabriek heeft een oppervlakte van 35.000 vierkante maters.

6. Voldoe aan uw speciale soorten specificatie-eisen van productspecificatie en eisen aan capsules, softgels, tabletten en poedermengsels.

7. Het perfecte mechanisme van pre-salef, verkoop en after-sales services om onze samenwerking soepel, continu en permanent te laten verlopen!

Hot Tags: menthololie, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, bulk, offerte, kopen, goedkoop, korting, prijs, prijslijst, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like